View Full Version : ازاد کردن اموزش کرک کردن
darknes666
سه شنبه 21 خرداد 1392, 20:48 عصر
ببخشید چرا اموزش کرک کردن رو آزاد نمیکنین؟
هیچ جا آموزش مرجع برای این کار نیست .
اگر آزاد بشه میتونیم با بچه های سایت یک مرجع کامل تشکیل بدیم.
یوسف زالی
سه شنبه 21 خرداد 1392, 22:18 عصر
سلام.
دقیقا برای همین آزاد نیست. که مرجع تشکیل نشه.
اصولا کرک کردن در سطح حرفه ای جایی آموزش داده نمی شه و اگر هم می شه قانونی نیست.
nilu0111
چهارشنبه 22 خرداد 1392, 09:45 صبح
سلام
کسی میتونه تو زمینه کرک کردن بهم کمک کنه
ممنون میشم
darknes666
چهارشنبه 22 خرداد 1392, 11:20 صبح
خوب من تو یوتیوب آموزش کرک و آنپک هر پکر و پروتکتور و برنامه ای رو که بخواین در میارم.(اما بعضی از جاها که نیاز به توضیح داره طرف ساکت میشه :لبخند: )
و تا اونجایی که اساتید لطف کردن و به من یاد دادن اخرین سطح امنیت موجود تو جهان 4 هست.(پک شده و نیازمند صرف وقت زیاد)
یعنی امنیت هیچ وقت به 100% نمیرسه.
نمیدونم ولی اگر اینجا آموزش نده فروم های دیگه یاد میدن پس چه بهتر ما شروع کنیم بزنیم جلو :لبخند:
و یه چیزه دیگه واسم خیلی عجیبه وقتی همه ی ما نرم افزار های کرک شده استفاده میکنیم یعنی همه ی ما خلاف کاریم دیگه :بامزه:
دیگه چه ترسی هست بیایم خودمونم کرک کنیم
من نمیگم هرچی میگم درسته ولی خب حد اقل یکمش که در سته :بامزه:
راجب سطح حرفه ای تا جایی که من تجربه دارم آدم فقط خودش میتونه به این سطح برسه یعنی یاوری واسش وجود نداره
یوسف زالی
چهارشنبه 22 خرداد 1392, 11:40 صبح
من نمیگم هرچی میگم درسته ولی خب حد اقل یکمش که در سته
:قهقهه:
من هم قبول دارم اما کلا سیستم ما ها همینه.
مثلا از ماهواره فقط کانال های خوبش رو می بینیم!!
شاید وجود یک تالار جامع برای کرک، بیش از این که بیاد و برنامه نویس امنیت بلد تحویل بده، بچه های کرمو تحویل بده! :لبخند:
اگر می شد مثلا یک سطح دسترسی ای چیزی داشت که هر کاربری نتونه بیاد و مطلب بخونه خیلی بهتر می شد.
فکر نمی کنم در حال حاضر سایت این قابلیت رو داشته باشه که دسترسی کاربران گروه بندی بشه.
darknes666
چهارشنبه 22 خرداد 1392, 12:12 عصر
خب میشه این کار رو کرد به مدیر میتونیم بگیم روی تاپیک مورد نظر یه رمز بزاره و اونو به کسایی بده که بهشون اعتماد داره.
اینجوری حداقل میتونیم تجربه هامونو یه جایی برای یه کسایی که لازم دارن ثبت کنیم. :لبخندساده:
من که با مدیران ارشد ارتباطی ندارم ولی ممنون میشم این کار رو انجام بدن. :لبخندساده:
و من به یه چیز دیگه هم فکر میکنم مثلا خودم تقریبا تو قسمتهای مخصوص c++ خیلی چیز های خوبی بلدم و حالا هم که اسمبلی و کرک دارم یاد میگیرم بهتر میتونم با c++ برنامه بنویسم.
از طرفی فکر نکنم کرک کردن درآمد داشته باشه فقط با هاش میشه خسارت زد.ما نمیتونیم به فرد بگیم با این اسلحه ی قدرت مندی که از اینجا تونستی با خودت ببری بیرون چه استفاده ای کن اما میتونیم بهش یاد بدیم این اسلحه ی قدرت مند میتونه باعث تولید پکر ها و پروتکتور های بسیار خوبی بشه که با قیمت های خیلی خوبی میشه فروختشون مثلا چیزی در حدود 100میلیون.از طرفی تعداد مشتری ها خودش قابل بحثه که مبدا زحماتشون یک شبه بر باد و فنا بره.
ولی اگر یکی از مدیران ارشد لطف کنه نظراتش رو بگه بهتر میتونیم مشکلاتو حل کنیم
maktoom
جمعه 24 خرداد 1392, 09:39 صبح
سلام
تجربه نشون داده اینجور موقع ها بزرگترین مشکل و چالشی که برای آموزش های مفید و بحث های آزاد پیش میاد، کل کل دوستان هستش.
هرکسی میخواد بیاد عرض اندام بکنه. و این عرض اندام ها بی تنش نخواهد بود.
دلیل اولش هم نبودن محیطهای آزاد در این مورد برای متخصصینشه.
دلیل دومش هم اینه که اصلا هکرها در مقام اعتراض و در مسیر بقیه حرکت نکردن خودشون رو پیدا کردن. مسلما جز تحت نظر قوانین خیلی خیلی خاص حاضر به هماره شدن نیستن.
نتیجش میشه اینکه 4 تا آموزش سطح پایین و جر و بحث های بی مورد رو شاهد هستیم که باعث میشه مطرح شدن دور بعدی این آموزش ها به مدتها بعد به تعویق بی افته.
همین حالاش توی آموزش های معمولی زبان های برنامه نویسی دچار مشکل تشخیص کاربر حرفه ای و کاربر غیر حرفه ای از سوی تازه واردین هستیم. یعنی کاربر تازه وارد نمیتوونه خوب تشخیص بده الان این راهنمایی که بهش شد دچار نواقصی هست یا نه. چون شناخت نداره. خوب حالا حساب کنید در مورد هک و امنیت این موضوع چقدر میتونه حیاتی تر باشه.
شما نمی دونی کسی که داره یاد میده آیا چیزی در چنته داره؟.
فایل پی دی افی درمورد هک کردن بدستم رسید توش پر از حیله بود. یعنی آموزش دهنده روش هایی رو بیان کرده بود که اگر انجام میدادی یوزر و پسورد جیمیل و یاهو و کل زندگی و مشخصات سیستم و .. خودت رو به آموزش دهنده دو دستی تحویل میدادی! جالب اینه که پی دی اف رو روی یکی از سایتای دانلود خیلی معروف دیدم. و ازونجا متوجه شدم که سعی کردم خودم رو بعنوان آموزش دهنده به کس دیگه نشون بدم و بعد متوجه شدم.
این چالش های پیش رو در مطرح کردن آموزش هک بود که بنظرم رسید.
موفق باشید./
darknes666
جمعه 24 خرداد 1392, 12:49 عصر
این وقتی اتفاق می افته که نظارت نباشه.اگر هر 4 ساعت تاپیک کنترل بشه اینجوری نمیشه.(در حال حاضر مقدور نیست خودمم میدونم)
ما هنوز نگفتیم که نحوه ی آموزش به چه شکل باشه.میتونیم به شکلی آموزش رو آزاد بزاریم که از کل کل های بی جا جلوگیری بشه.
مثلا فقط pdf لینک داده بشه و داخل pdf ها هم اموزش , اسکرین شات از کیجین یا نرم افزار پچ شده گذاشته بشه.اینجوری نه ویروس میزارن و نه کل کل ایجاد میشه. برای وروود هم که پسور میزاریم یعنی هرکسی نمیتونه بیاد داخل.
پسورد هم در اختیار کاربرانی با بیش از 500پست قرار میگیره.(در صورتی که خودشون بخوان)
حالا مشکل من اینجا نیست.
2بار برای آقای کرامتی پیام خصوصی ارسال کردم که اگر ممکنه به این تاپیک یه نگاهی بندازن و نظراتشون رو بگن ولی نیومدن.
مهدی کرامتی
جمعه 24 خرداد 1392, 15:19 عصر
قانون شماره 10
مطرح کردن و پاسخ به مباحثی که به هک و کرک ( از دید منفی ) و مسائلی که باعث آزار و اذیت دیگران شود اکیداً ممنوع است.
در ضمن، به فرض اینکه ما آزاد کنیم، 24 ساعت نشده سایت فیلتر میشه. مرکز بررسی مصادیق محتوای مجرمانه خیلی در این باره حساس و سخت گیره.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.