ورود

View Full Version : سوال: اشکالات این صفحه رو چطوری درست کنم؟

white tower
پنج شنبه 23 خرداد 1392, 10:16 صبح
105492
خواستم ظاهر صفحه اول سایت بینگ رو درست کنم.البته تازه کارم و دارم تمرین می کنم.
مشکل سر 2 تا خط سفیده.خط سفید بالایی یه لیسته که هر کار می کنم background-color ش رو نمی تونم تغییر بدم.
دومی هم خط سفید پایین صفحه است.یه div برای بخش وسط صفحه است.این فاصله مال اونه ولی نمی دونم کدوم المان اونو ذرست کرذه.وقتی به div وسط رنگ زمینه می دم اون رنگ جای سفید میاد.
سوم هم اینکه وقتی صفحه fullscreen میشه اندازه ها تغییر نمی کنن.این سوال رو قبلا هم تو همین فروم پرسیدم یکی از دوستان bootstrap رو پیشنهاد کرد.من می خوام بدونم چطوری اینکار رو بکنم نه اینکه bootstrap اینکار رو بکنه.
این هم فایلهای صفحه
105493

mehbod.rayaneh
پنج شنبه 23 خرداد 1392, 17:49 عصر
سلام
برا بکگراندهایی ک گفتید باید باید تو استایل مقدار ها را درست وارد کنید!!! فونت را فک نکنم ب درصد بدن!!! میدن؟! :-/
اینو تغییر بدبد درست میشه :

#header{
background-color: darkslategray;
padding: 5% 5% 5% 5%;
font-family: tahoma;
height: 30%;
}

ولی 1 چیزی بگما!!! خود سایت بینگ رسپانسیو نیست!!! :قهقهه:
ب نظرم بهترین راه همون استفاده از فریم ورکهاست!!! یا این ک درصدی بزنید و برید جلو! و توجه کنید برای هر media هم باید 1 سری تغییرات توی استایل بدید!
انشالله موفق باشید

white tower
پنج شنبه 23 خرداد 1392, 18:58 عصر
سلام
برا بکگراندهایی ک گفتید باید باید تو استایل مقدار ها را درست وارد کنید!!! فونت را فک نکنم ب درصد بدن!!! میدن؟! :-/
اینو تغییر بدبد درست میشه :

#header{
background-color: darkslategray;
padding: 5% 5% 5% 5%;
font-family: tahoma;
height: 30%;
}

ولی 1 چیزی بگما!!! خود سایت بینگ رسپانسیو نیست!!! :قهقهه:
ب نظرم بهترین راه همون استفاده از فریم ورکهاست!!! یا این ک درصدی بزنید و برید جلو! و توجه کنید برای هر media هم باید 1 سری تغییرات توی استایل بدید!
انشالله موفق باشید
آقا من تازه کارم.میشه راهنمایی کنید
1-مقدار درست برای بک گراند چیه؟
2-والا من تو کتا ب خونده بودم که وقتی مقادیر رو به درصد بزنم خودش رو با اندازه صفحه مانیتور کاربر هماهنگ می کنه.اگر ثابت بزنم مگه ثابت نمی مونه؟
3-رسپانسیو چیه؟
استایلی که گفتید رو زدم درست شد.برا خط سفید پایین چه نظری دارید؟

mehbod.rayaneh
پنج شنبه 23 خرداد 1392, 19:15 عصر
مقدار درست برای بکگراند؟! اصولا کد هگزادسیمال میزنن!!! اینجورین : #123456
میتونید توی نت بگردید کدهاشو پیدا کنید!
توی فتوشاپ هم وقتی رو set forgroud color (همون انتخاب رنگ) کلیک میکنید 1 قسمتی داره ک 1 کد 6 رقمی میده! میتونید از اون استفاده کنید!
خوب مقادیر را درست میکنه! ولی مثلا شما الان زدید header:30% ... تو همه دیوایسا باید 30% باشه؟! ن دیگه! باید کمتر بشه! فونتها کوچیکتر بشه و ...
رسپانسیو ینی واکنشگرا ! میتونید سایتی ک طراحی میکنید را از قسمت responsive design view توی مرورگر موزیلا ببینید! اگه سایتتون ب کوچک و بزرگ شده سایز صفحه واکنش نشون بده و تغییر کنه رسپانسیوه! ب نظرم از bootstrp برا این نوع طراحی استفاده کنید.
خط سفید پایین؟! :متفکر: کدوم؟! من اینو زدم هر 2 تا خط حذف شد!!! اگه نشده باید ب عکس ارتفاع هم بدید!

white tower
پنج شنبه 23 خرداد 1392, 23:37 عصر
مقدار درست برای بکگراند؟! اصولا کد هگزادسیمال میزنن!!! اینجورین : #123456
میتونید توی نت بگردید کدهاشو پیدا کنید!
توی فتوشاپ هم وقتی رو set forgroud color (همون انتخاب رنگ) کلیک میکنید 1 قسمتی داره ک 1 کد 6 رقمی میده! میتونید از اون استفاده کنید!
خوب مقادیر را درست میکنه! ولی مثلا شما الان زدید header:30% ... تو همه دیوایسا باید 30% باشه؟! ن دیگه! باید کمتر بشه! فونتها کوچیکتر بشه و ...
رسپانسیو ینی واکنشگرا ! میتونید سایتی ک طراحی میکنید را از قسمت responsive design view توی مرورگر موزیلا ببینید! اگه سایتتون ب کوچک و بزرگ شده سایز صفحه واکنش نشون بده و تغییر کنه رسپانسیوه! ب نظرم از bootstrp برا این نوع طراحی استفاده کنید.
خط سفید پایین؟! :متفکر: کدوم؟! من اینو زدم هر 2 تا خط حذف شد!!! اگه نشده باید ب عکس ارتفاع هم بدید!
بابت جواب ممنون
بابا دیگه اینقد هم ناشی نیستم که ندونم کد رنگ هگزا دسیمال چیه.ولی خوب الان توی css3 تقریبا 140 کد رنگ با نام اضافه شده.یعنی کد رنگ ها توی هر مرورگری فرق می کنن؟کد رنگ هم گذاشتن واسه همین که قاطی نشه دیگه.الان رنگ گذاری hsl , hsla توی css3 هم مقادیر هگزادسیمال قبول نمی کنن.باید rgb زد.تاکید داشتن روی هگزادسیمال درسته؟
responsive design view رو هم دیدم.خیلی مفید بود.ممنون
برای height عکس هم مقدار دادم ولی تغییری نکرد.یعنی همچنان اون خط سفیدی که زیر عکس بود بازم مونده.ولی وقتی margin-bottom:-3px میزنم اون خط سفیده میره.تو عکس بالا خط زیر عکس معلومه.

mehbod.rayaneh
جمعه 24 خرداد 1392, 02:41 صبح
پ چرا میگید : ""آقا من تازه کارم.میشه راهنمایی کنید"" واقعا چرا؟! خوب من خودم با هگزاد.. راحت ترم! ولی توی سی اس اس3 از rgb زیاد استفاده شده! فرقی هم نمیکنه!
مرورگر همه کدها را میخونه!
گفتم برا من درست بود! شما بیاید کلا بکگراند ب عکس class بدید و بعد اندازه عکس را 100% بزنید! احتمالا درست میشه!
اگه نشده هم ب center بکگراند بدید و بکگراند را بذارید کاور و سایز بدید!
دیگه این روشا را تست کنید ببینید چی میشه!
ولی ب نظر کار درستی نمیاد! از همون بوت استرپ استفاده کنید خیلی بهتره.
موفق باشید.