View Full Version : سایت های حمایت کننده دروپال
jamejam123
پنج شنبه 23 خرداد 1392, 11:52 صبح
سلام
باتوجه به نظر سنجی که درباره سیستم های مدیریت محتوا بین دوستان شد،و اکثرا سیستم مدیریت محتوای دروپال را به عنوان بهترین سیستم انتخاب کردن.من هم تصمیم گرفتم از دروپال استفاده کنم.
ولی دروپال به اندازه جوملا در ایران جا نیفتاده.منظورم اینه که سایت هایی که امکانات جوملا(قالب ،ماژول،افزونه ها) را ارائه می دهند خیلی خیلی بیشتر از سایت هایی هستند که امکانات دروپال را ارائه می دهند.
اونایی که جوملا کار می کنن پاتوقشان www.joomina.ir و joomlafarsi.com است.حالا دوستانی که دروپال کار کردند بگویند برای آموزش و دریافت افزونه ها به کدام سایت ها مراجعه می کردند.
moalla
پنج شنبه 23 خرداد 1392, 14:28 عصر
با سابقه ترین اینجاست: www.drupalcms.ir که قسمت مقالاتشو حتما نگاه کنید...
اینجا هم آقا عرفان عزیز خیلی به دوستان کمک میکنه و مقالات جالبی گذاشته http://www.drupalion.com/
جوملا چون خودش نقص زیاد داره نیازه افزونه های زیادی داره اما دروپال دو سه تا افزونه داره که کار خیلی از افزونه های جوملا رو میکنه
اگه نمیخواید خیلی حرفه ای کار کنید و سایتتون ساده است پیشنهاد میکنم وردپرس کار کنید. قالبهاش واقعا زیاده
به این نکته توجه کنید که دروپال انتخاب حرفه ای تر هاست که ترجیح میدن یه بیس قوی داشته باشن و بقیه قسمتها رو خودشون بنویسن و توی کاستمومایز کردن قوی باشه
اما وردپرس برای استفاده عمومی نوشته شده که آماتوری تره و کاربر بیشتری داره لذا قالبها و افزونه هاش بیشتره
omidabedi
جمعه 24 خرداد 1392, 10:17 صبح
drupalcenter.com هم هست
یه سرچ کن تو گوگل سایت هایی هست که کارتو راه بندازه
البته امیدوارم نا امید نشی چون تا یه مدت به شدت برات مبهمه حتی برای ساخت یه فرم تماس
دیگه کار با ماژول views که دیگه فاجعست که بفهمی
یه گالری ساده نمیتونی درست کنی
یعنی دخلت میاد اما خب همیناش هست که شیرینش کرده
من خودم با دروپال شروع کردم و تو توسعش کمک میکنم و خواهم کرد
در ضمن دروپال دیگه یه cms نیست بلکه یک framework هست
سایت خودم با دروپال پیاده سازی شده
یه نگاه بنداز بد نیست
http://shiraz-web.ir
moalla
جمعه 24 خرداد 1392, 14:27 عصر
سایتتون قشنگ بود
فقط ماژول view رو یکم وحشتناکش کردین گفتم متعادلش کنم :لبخندساده:
این ماژول اگه کار باهاش سخته بخاطر اینه که انعطاف بسیرار بالایی داره. بوسیله اون اطلاعات رو تو هر شکل و قیافه ای میتونید بچینید و خیلی کارهای دیگه....
اگه یادبگیرید مینید کار چندصدتا ماژول رو میکنه. تو ورژن 8قراره بره تو هسته دروپال
به قول عرفان عزیز در سایت دروپالیون: گاهی فکر میکنم نویسنده این ماژول یه نابغه در حد انیشتین بوده!
قبلا با جوملا و یا وردپرس مجبور بودم یه بیست تایی ماژول و کامپوننت نصب کنم. اما در دروپال همون چیزها رو از تو دل view و چندتا دونه ماژول دیگه میکشم بیرون! با انعطاف خیلی خیلی بیشتر
به قول دوستمون اولش سخته اما بعد ساده و منعطف
نکته اخر اینکه قصد دارم آموزشهای این ماژول و بصورت کلی دروپال رو تو سایتم بصورت کامل قرار بدم(شاید حدود دوماه دیگه)
omidabedi
جمعه 24 خرداد 1392, 18:40 عصر
خدایش برای یه فرد تازه وارد خیلی سخته در حده فاجعه هس
خواهش میکنم-کمتر سایت دروپالیی میبینی تو ایران که اینجوری کاستومایز شده
اره واقعا ماژول قدرتمندیه یعنی کلا دروپال رو جدا کرده از همه cms ها
کار خوبی میکنید چون خیلی ها از تازه کارا با دیدن این ماژول کلا از دروپال صرف نظر میکنن چون میبینن حتی نمیتونن یه گالری عکس بسازن که با دیتابیس در ارتباط باشه
من چن روز پیش یه سفارش ساده بهم خورد دیدم حیفه که دروپال نصب کنم با وردپرس نصب کردم بعد میخواستم یه فرم نظر سنجی باشه که تو دیتابیس ذخیره بشه داده هاش و بعد واکشی بشه این اطلاعات
دیدم یه ماژول به این سادگی رو نداره
ateryad
شنبه 25 خرداد 1392, 22:32 عصر
دوستان توجه کنید که دروپال واقعا برای مبتدی ها ساخته نشده.
ولی به اندازه ای انعطاف داره که خدا میدونه...!!!
من با جوملا و وردپرس و دروپال کار کردم، ولی هیچی مثل دروپال نیست.
سعی کنید از ویدئو های مربوط به دروپال استفاده کنید.
حتما می دونید که سایتهای زیادی در ایران هم وجود داره که با دروپال ساخته شده و بسیار مشهور هستند.
مثل سایت پلیس فتا و سایت برنامه نود و سایت جشنواره وب ایران و سایت نارنجی و سایت نردبان و....
بنده خودم بالای 10 سایت با دروپال ساختم و از همه اونها راضی هستم :)
omidabedi
یک شنبه 26 خرداد 1392, 11:38 صبح
به به اقای ateryad
کم پیدایین.شما رو تو انجمن دروپال خوب یادمه
من با نظر ایشون موافقم
دروپال محیط گسترده ای داره همراه با ماژول های بسیار پیچیده
باهاش کارایی رو دیدم که از زندگی نا امید شدم :دییی
توصیه ی من به شما
اگر تازه کارید تا کامل دروپال درک نکردید در سطح اولیش ازش استفاده نکنید و سفارش نگیرید چون هم خودتونو خراب کردید هم دروپال رو بدنام.
jamejam123
یک شنبه 26 خرداد 1392, 21:38 عصر
من به طور کامل جوملا کار کردم
ولی نمی دونم دروپال هم مثل جوملا هستش
ateryad
یک شنبه 26 خرداد 1392, 21:49 عصر
دوست عزیز جوملا هم CMS خوبی هست، ولی کار با دروپال واقعا لذت بخش تر از این حرفاست.
دروپال رو امتحان کنید، ولی سعی کنید در نگاه اول در مورد دروپال قضاوت نکند.
پشت چهره کمی خشن دروپال قلب خیلی قوی و منعطف وجود داره. حد اقل 1 هفته بیشتر با اون کار کنید تا دیگه دروپال رو ترک نکنید.
:)
jamejam123
دوشنبه 27 خرداد 1392, 07:13 صبح
سلام
انجمن های فعال در زمینه دروپال سراغ دارید
ateryad
دوشنبه 27 خرداد 1392, 12:24 عصر
در ایران یک انجمن هست drupalcms.ir البته دوستانی که در سایت drupalcenter.ir هستند دارند یک فروم میسازند.
ولی معلوم نیست کی...!!!!
omidabedi
دوشنبه 27 خرداد 1392, 13:03 عصر
در ایران یک انجمن هست drupalcms.ir البته دوستانی که در سایت drupalcenter.ir هستند دارند یک فروم میسازند.
ولی معلوم نیست کی...!!!!
نمیدونم بگم درسته یا نگم اما خب اینجا که تخصصی به سوالاتون پاسخ نمیدن سایت drupalcms هم دیگه مثل قدیما نیست
کلا انجمنی نداره اما اگر سوالی دارید همینجا بپرسید یا تو سایت خودم اجمن دروپال هم قسمتی از انجمن هست.سوالتونو مطرح کنید ما در خدمتیم
moalla
دوشنبه 27 خرداد 1392, 21:05 عصر
من به طور کامل جوملا کار کردم
ولی نمی دونم دروپال هم مثل جوملا هستش
من خیلی با جوملا کار کرده بودم اما نقصهاش واقعا کلافم کرده بود که دیدم همه توی دروپال حل شده! مثال میزنم: توی جوملا اسم ماژول ها توی بخش مدیریت با اسمشون توی نمایش سایت یکی بود! در حالی که توی بخش مدیریت میخوای یه اسم بذاری که فقط بفهمی چی به چیه و توی سایت میخوای یه عنوان بذاری کاربر بفهمه!
مساله دیگه اینکه اگه تعداد ماژولهای سایتت زیاد میشد دیگه وامصیبتا! حالا بیا پیدا کن فلان صفحه کدوم ماژول استفاده شده ... هر چند یکسری راه ها مثل advanced module بود اما من باز هم خیلی اذیت میشدم. توی دروپال اصلا شما چیز خاصی به اسم صفحه مدیریت نداری. الان تو سایتم وقتی با حساب مدیریت وارد میشم یه منو به بالا اضافه میشه که به تمام قسمتها دسترسی داره که عکسشو پایین میذارم:
http://quicklearn.ir/quicklearn.png
وقتی موس رو روی ماژولها (یا به اصطلاح دروپال بلوکها) میبرین یه گزینه که کوچولو بالاش میاد که میتونید باهاش تنظیمات رو تغییر بدین و جابجاش کنید و ...
حالا جوملا باید میرفتم بخش مدیریت و یکساعت میگشتم تو فلان صفحه مازول من کجاست و ....
اینها مثال بود. خیلی چیزها رو توی دروپال دیدم که جوملا نسبت به اون ضعف داره و تا الان جایی ندیدم بگم کاش جوملا هم این رو داشت....
تا اینجا اینهایی که گفتم یکسری مزیت گوشه و کنار دروپال هست و اگه بیشتر بودن قالب های جوملا رو بذارید کنارش شاید یکم سر به سر بشن اما.... اما اگه cck و views رو بذارید کنار دروپال دیگه هیچ سی ام اس موجودی باهاش قابل مقایسه نیست. میشه سیستمی که اکثریت سفارشهاتون باهاش قابل پیاده سازیه اونم چه پیاده سازی ای. شخصا خیلی سعی کردم توی این تالار دروپال رو خدمت دوستان معرفی کنم تا هموطنها بیشتر سمتش برن و باهاش آشنا بشن
در مورد مرجع برای سوالات پیشنهاد میکنم حتما از سایت و تالار اصلی دروپال استفاده کنید و در کل توی برنامه نویسی باید قید فارسی رو بزنید. شخصا توی تالارهای انگلیسی سوالاتم رو مطرح میکنم و اینجا فقط میام به سوالات جواب بدم.تالار خود سایت دروپال خیلییی خوب فعالن و سریع جواب میدن و خوب هم جواب میدن
drupalika
جمعه 31 خرداد 1392, 01:01 صبح
سایت دروپالیکا هم هست آدرسش این هست:
drupalika.org (http://drupalika.org)
مطالب آموزشی درباره ماژولها و برنامه نویسی ماژول ها در دروپال داره.
moalla
جمعه 31 خرداد 1392, 10:56 صبح
سایتتون خیلی جالب بود. ممنون. کاش یه بخش مشاوره یا تالار هم تو سایتتون میذاشتین. تالارش ظاهرا فعال نیست
دوستان منابع این سایت (http://www.tutia.ir/category/download) رو هم نگاه کنید. البته به انگلیسیه اما خوب جالبه
ateryad
جمعه 31 خرداد 1392, 10:57 صبح
به به یکی دیگه از دروپال کار ها هم اضافه شد.
بنده هم سایت ایشون رو بهتون توصیه میکنم. البته به غیر از دروپال در زمینه های دیگه ای هم فعالیت داره.
ateryad
جمعه 31 خرداد 1392, 10:59 صبح
البته بنده فکر میکنم که هنوز برای سایت ایشون کمی زود هست تا تالار هم بذارند.
ولی مدیریت سایت خودشون می دونند. ولی کاربر زیاد بشه اونوقت موقع تالار هست.
drupalika
شنبه 06 دی 1393, 12:11 عصر
بله تالار فعال نبود. اکنون هم از طراحی جدید سایت برداشته شده چون هم استفاده ای نداشت و هم با استراتژی واقعی سایت مغایرت داشت.
پیام حیاتی
شنبه 06 دی 1393, 13:18 عصر
بله تالار فعال نبود. اکنون هم از طراحی جدید سایت برداشته شده چون هم استفاده ای نداشت و هم با استراتژی واقعی سایت مغایرت داشت.
تاریخ تایپیک !!!!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.