View Full Version : پیغام تغییر و دخیره
behzad5952
پنج شنبه 23 خرداد 1392, 19:55 عصر
وقتی فرم اصلی من که Record Source اون به تیبل A مربوطه توسط یه فرم دیگه که به همین تیبل مربوطه اصلاعاتش از دورن فرم دوم تغییر میکنه زمان خروج از فرم اول با این پیغام رو برو می شم.
از دستور Docmd.Save هم توی 2تا فرم استفاده کردم ولی نتیجه نگرفتم راه حل قطعی چی است؟
saeed1234n
پنج شنبه 23 خرداد 1392, 21:25 عصر
با سلام
دوست عزیز اگر نمونه بگذارید بهتر میشود منظور شما را درک کرد :لبخندساده:
hamid-nice
جمعه 24 خرداد 1392, 01:47 صبح
با سلام
در رویداد Unload فرمتون کد زیر را بنویسید ببینید مشکل حل می شود ؟
DoCmd.SetWarnings False
و اگر نشد کد زیر را هم امتحان کنید
cancel=True
موفق باشید
behzad5952
یک شنبه 26 خرداد 1392, 19:58 عصر
با سلام
آقا حمید با این کاری که شما فرمودید فقط پیغام خطا را نخواهیم داشت و فکر می کنم صورت مسئله رو پاک می کنیم.
وقتی قبل از خروج از ctrl + s استفاده می کنم دیگر این پیغام رو ندارم و همه چیز هم ذخیره می مونه ولی با دستور docmd.save نه.
hamid-nice
یک شنبه 26 خرداد 1392, 22:22 عصر
با سلام
آقا حمید با این کاری که شما فرمودید فقط پیغام خطا را نخواهیم داشت و فکر می کنم صورت مسئله رو پاک می کنیم.
وقتی قبل از خروج از ctrl + s استفاده می کنم دیگر این پیغام رو ندارم و همه چیز هم ذخیره می مونه ولی با دستور docmd.save نه.
با سلام
فکر کردم شما فقط می خواهید که پیغام ظاهر نشود
اگر نمونه بگذارید با کمک دوستان شاید زودتر مشکلتان حل شود
قبل از آن کد مربوط به ctrl + s را پیدا کنید و به جای docmd.save استفاده کنید شاید مشکلاتان حل شود (اگر در سایت جستجو کنید ممکن است پیدا کنید ، من بعضی از کدهای مربوط به کلیدها را در این سایت دیده بودم شاید این هم در بین آنها باشد )
موفق باشید
hamid-nice
چهارشنبه 29 خرداد 1392, 21:05 عصر
در فرمان پست3# نوشتن docmd.save قبل و بعد آنها را هم امتحان کنید ممکن است جواب بگیرید
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.