View Full Version : گفتگو: استخدام برنامه نویس روبی جهت انجام بروزرسانی یک پروژه تخصصی
sajjadnajmeh
جمعه 24 خرداد 1392, 18:16 عصر
با سلام خدمت دوستان عزیز
من سال 79 پروژه ای را با زبان برنامه نویسی روبی از شرکتی خریداری نموده ام و هم اکنون این شرکت تعطیل شده است.
در حال حاضر قصد بروز رسانی این پروژه را دارم.
افرادی که تمایل به همکاری با این پروژه رو دارند می توانند با آدرس ایمیل s_onlyforactive_m@yahoo.com یا شماره موبایل 09391214131 تماس حاصل فرمایند.
با تشکر
محمدی
sajjadnajmeh
سه شنبه 04 تیر 1392, 18:57 عصر
سلام خدمت همه
امیدوارم مدیران عزیز این پست رو اسپم در نظر نگیرن
واقعا روبی این همه مزخرفه که حتی یک برنامه نویس حرفه ای هم نداره
من قیمت قرارداد رو 500 هزار تومان قراردادم
کل کاری که دوستان برنامه نویس هم میخوان انجام بدن اضافه کردن چند تا تب و چندتا فیلده
اگر واقعا کسی نیست به ما بگید برنامه رو به کل منصرف شیم و تعطیلش کنیم
.
بابا حداقل سر میزنید یک سلام عرض کنید از پستی که گذاشتیم پشیمون نشیم
.
اگر برنامه نویس حرفه ای هم سراغ دارید معرفی کنید ممنون میشم
پیروز باشید
loqmanh
شنبه 15 تیر 1392, 21:43 عصر
سلام دوست گرامی،
اول این نکته رو بگم که روبی یکی از کاملترین زبانهایی است که تا کنون تولید شده و چون ساختار این زبان زیاد شباهتی به زبانهای معمول مانند C و جاوا ندارد عده کمتری به سراغ آن میروند.
بعد هم خود شما میگید سال 79 برنامه رو خریدید، توی مهندسی نرمافزار یه اصطلاحی هست به نام legacy softwares که برنامههایی که عمر زیادی دارند اطلاق میشه و معمولاً برنامهنویسان ترجیح میدهند سراغ توسعه و اضافه کردن قابلیت به اینچنین برنامههایی نروند چون به دردسرش نمیارزه.
سوم هم اینکه ارائه مشخصات دقیقتر از برنامهای که دارید،قابلیتهایی که میخواهید به برنامه اضافه کنید احتمالاً در ترغیب برنامهنویسان برای ارائه پیشنهاد موثر خواهد بود.
sajjadnajmeh
دوشنبه 24 تیر 1392, 07:54 صبح
با تشکر از دوست عزیزم loqmanh (http://barnamenevis.org/member.php?247408-loqmanh)
.
درخواست هایی که برای بروز رسانی این برنامه دارم:
1.اضافه کردن چند تب که هر تب شامل چند فیلد که بایستی همه اطلاعات در بانک اطلاعاتی mysql ذخیره شود
2.اضافه نمودن جستجوی ترکیبی بین فیلدهای متفاوت از اطلاعات ثبت شده در بانک اطلاعاتی
3.افزودن سطح دسترسی های متفاوت درون نرم افزار
4.قابلیت ثبت اطلاعات جدید با 2 شماره پرونده(تمامی پرونده ها بایستی دو شماره مجزا از هم داشته باشند)
5.قابلیت گذارش گیری به صورت روزانه،هفتگی،ماهانه و سالانه از اطلاعات ثبت شده
6.قابلیت پشتیبانی گیری(backup) از اطلات ثبت شده در هنگام بسته شدن سیستم یا هر 24 ساعت یکبار
7.قابلیت اتصال برنامه به سیستم اثر انگشت(البته به صورت مستقیم احتیاجی نیست:اثر انگشت هر فرد به صورت یک فایل jpg در یک فولدر روی سیستم ذخیره می شود و کافیست یک فیلد attach file استفاده کرد.)
8.قابلیت تنظیم پرینت اطلاعات با پرینتر حرارتی.
هزینه طراحی و بروزرسانی قابل تغییر و به صورت توافقی می باشد س روی 500 هزار تومان متمرکز نشید :-)
با تشکر محمدی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.