View Full Version : چرا اصولی برای آگهی های استخدامی نیست؟
هادی2020
شنبه 25 خرداد 1392, 17:51 عصر
سلام و درود
چرا اصولی برای آگهی های استخدامی نیست؟
چرا بایستی آگهی های 100 هزار تومانی رو اینجا ببینیم؟
چرا شرکت ها به خودشون جرات دادن اول از برنامه نویس ها بخواهند قیمت کارشون رو معین کنند تا یکسری که تازه کار هستن قیمت های پایین پیشنهاد بدن و روی درآمد بقیه هم تاثیر بزارن؟
و ...
کسی که میاد اینجا آگهی میده بایستی حداقل وضعیت ساعات کاری - بیمه و قیمت کارشون رو مشخص کنن
اونها اول رزومشون رو بدن تا ببینیم چقدر امنیت شغلی داریم
بابا یه اصولی برای این آگهی های استخدامی قرار بدید
حالا هی جار بزنید حمایت از برنامه نویسان. اینجا رو که خودمون می تونیم کنترل کنیم
دوستان نظراتشون رو برای اصول آگهی ها اعلام کنن
sadaf_
شنبه 25 خرداد 1392, 23:25 عصر
سلام و درود
چرا شرکت ها به خودشون جرات دادن اول از برنامه نویس ها بخواهند قیمت کارشون رو معین کنند تا یکسری که تازه کار هستن قیمت های پایین پیشنهاد بدن و روی درآمد بقیه هم تاثیر بزارن؟
و ...
کسی که میاد اینجا آگهی میده بایستی حداقل وضعیت ساعات کاری - بیمه و قیمت کارشون رو مشخص کنن
حالا هی جار بزنید حمایت از برنامه نویسان. اینجا رو که خودمون می تونیم کنترل کنیم
کو گوش شنوا
مهدی کرامتی
شنبه 25 خرداد 1392, 23:34 عصر
عجب مسائلی داریم ما!
یکی دو سال بود که درج آگهی در بخش مذکور نیاز به تایید داشت و فقط آگهی هایی تایید می شدند که موارد فوق را رعایت کرده بودند. کلی درخواست داشتیم چرا آگهی ها حتما باید تایید شه تا نمایش داده شود.
بعد از عید دسترسی بخش فوق را آزاد کردیم، حالا می گوئید چرا نیاز به تایید نداره؟!
مگر آگهی های روزنامه رو کسی از لحاظ فنی تایید میکنه؟
phpeproject.ir
یک شنبه 26 خرداد 1392, 00:17 صبح
ای دل خون :ناراحت:
shadii
یک شنبه 26 خرداد 1392, 16:49 عصر
ایشون فکر کردن اینجا آمریکاست
علی ارجمندی
چهارشنبه 29 خرداد 1392, 20:59 عصر
با سلام
من که چیز بدی توی آگهی ها ندیدم . خب منطقیه که کسی که دانش بیشتری داره دستمزد بیشتری بگیره . قطعاً هزینش رو پرداخته .
من فکر میکنم دوستان میتونند از طریق سازمان نظام صنفی رایانه هر استان اطلاعات خوبی در مورد شرکت ها بدست بیارند .
با تشکر
sadaf_
چهارشنبه 29 خرداد 1392, 21:04 عصر
من فکر میکنم دوستان میتونند از طریق سازمان نظام صنفی رایانه هر استان اطلاعات خوبی در مورد شرکت ها بدست بیارند .
چه اطلاعاتی؟
علی ارجمندی
جمعه 07 تیر 1392, 16:53 عصر
در مورد قدمت شرکت ، تعداد کارکنان شرکت ، اصالت شرکت
elahe1364
یک شنبه 09 تیر 1392, 13:19 عصر
سلام و درود
و ...
منم حرفتون رو قبول ندارم.
خیلی از موارد مثل ساعات کاری و دستمزد به صورت توافقی بین کارفرما و برنامه نویس هست و مسلما شخص با سابقه کار و تجربه بیشتر، دستمزد بیشتری هم داره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.