ورود

View Full Version : سوال: گزارش گیری با استیمول در LINQ و مشکل جدول فرزند

ashkan1234
شنبه 25 خرداد 1392, 18:56 عصر
با سلام!
دوتا جدول دارم:1-پرسنل(اطلاعات پرسنل توشه)2-بانک(شماره حسابهای پرسنل توشه)
دوستان چطوری میتونم یه گزارش ایجاد کنم که:
از هر پرسنل و شماره حسابشون باشد!
آخه ممکنه یخ پرسنل چند تا حساب داشته باشه!
ضمن اینکه امکان گزارش گروه هم باید مقدور باشه!(مثلا کاربر خواست از 10تا پرسنل گزارش بگیره)
الان میتونم پرینت از پرسنل بگیرم ولی نمیتونم شماره حسابشونو بیارم!
میدونید که اگه از جدول بانک با دستورات LINQ لیست بگیرم،اگه یه پرسنل چند تا حساب داشته باشه به ازای هر شماره حساب یه گزارش درست میکنه!
بطور خلاصه:میخوام پرینت اینطوری باشه:
اشکان -شماره حساب1+شمار حساب2
الان اینطوریه:
اشکان-شماره حساب1
اشکان-شمار حساب2
با سپاس!

ashkan1234
شنبه 25 خرداد 1392, 21:14 عصر
آیا میشه توی View در SQL یجوری اطلاعات تکراری فیلتر بشن؟!
مثل Group by !
ولی group by عمل نمیکنه!و SQL خطا میده!
با LINQ میتونم از Distinct استفاده کنم ولی روشی که در اینجا باید استفاده کنم رو نمیدونم!

m,h,rastgoo
دوشنبه 03 تیر 1392, 09:22 صبح
سلام من ویژوال استدیو 2012 نصب دارم ولی کریستال ریپورت داخلش نیست. خود کریستال ریپورت رو از سایتی دانلود کردم میگه مخصوص ویژوال 2010است و خود ویژوال استدیو2012 کریستال ریپورت رو داره میشه لطف کنیدبگین چطوری باید بیارمش

r. salehi
دوشنبه 03 تیر 1392, 15:32 عصر
سلام دوست عزیز
با Group By می تونید داده های تکراری را فیلتر کنید و به خوبی کار می کنه مشکل اینه که شما رکوردهایی را انتخاب کردید که داده های غیر همسان داره. مثلا شما در جدولتون یک ستون دارید که اطلاعات تکراری داره اما بقیه رکوردهای متناظر آن داده های غیر تکراری داره. در چنین حالتی گرو\ نتیجه مورد نظر شما را به دست نخواهد داد. راه حلش ابتدایی اش هم اینه که ابتدا یک View بسازید و ستونهای اصلی خودتون که مبنای کار هست را انتخاب کنید و اونها را با Group By فیلتر کنید و سپس با یک View دیگه و برقراری ریلیشن و با استفاده از ویو اول داده های مورد نظر را بدست بیارید.
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید و تونسته باشم کمکی بکنم