ورود

View Full Version : کمکی درباره front page می خوام

Hamed-S
چهارشنبه 17 اسفند 1384, 11:11 صبح
من با استفاده از front page سایتی طراحی کردم و باید در یکی از صفحه هاش نقشه شهر تهرانو بگذارم . اما نمی دونم دقیقا این کارو چه جوری باید انجام بدم . مشکل من بیشتر اینه که نمیدونم چه جوری یه نقشه رو بعد از اسکن کردن داخل صفحه مورد نظرم قرار بدم . ممنونم .

saman2006
چهارشنبه 17 اسفند 1384, 13:34 عصر
سلام
نقشه شما بعد از اسکن شدن بصورت یه عکس در میاد که براحتی میتونید اونو با انتخاب گزینه Insert picture از نوار ابزار مربوط به اون، روی صفحه وبتون قرار بدید.

mohsen_rem23
چهارشنبه 17 اسفند 1384, 21:26 عصر
من با استفاده از front page سایتی طراحی کردم و باید در یکی از صفحه هاش نقشه شهر تهرانو بگذارم . اما نمی دونم دقیقا این کارو چه جوری باید انجام بدم . مشکل من بیشتر اینه که نمیدونم چه جوری یه نقشه رو بعد از اسکن کردن داخل صفحه مورد نظرم قرار بدم . ممنونم .

همانطور که دوستمان گفت ار منو insert pic را انتخاب کن یا کد HTML

<Image src="namepic.jpg" ......>
استفاده کن

MARAL1366
جمعه 26 اسفند 1384, 08:47 صبح
سلام
من دارم یک سایت پیتزا با خرید وفروش
طراحی می کنم سایت کوچیکیه.ولی مشکله بزرگی که داره اینه که من تویه قسمت سفارش در انتخاب انواع پیتزا یک کومبوباکس گذاشتم و کاربر فقط می تواند یک نوع پیتزا با تعداد متفاوت سفارش دهد. و همینطور در قسمت مخلفات مثلا فقط میتواند سالاد سفارش دهد و نمیتواند همان وقت دسر را هم سفارش دهد
خواهشمندم مرا کمک کنید
مرسی.

alireza643
شنبه 17 تیر 1385, 14:50 عصر
بهتره به جای کمبو باکس اسم تمام موجودی هات رو بنویسی و برای هر کدوم یه checkbox بگذاری.