View Full Version : سوال: قیمت یک وبسایت رو چطور حساب می کنند ؟
012132
شنبه 25 خرداد 1392, 22:30 عصر
با سلام خدمت شما دوستان .
می خواستم بدونم قیمت یک وب سایت رو چطور محاسبه می کنند ؟ مثلاً وب سایت دارای فروشگاه و دارای ثبت کاربر و . . . تو تهران قیمتش چنده .
چون می خوام یک وب سایت طراحی کنم و به مشتری تحویل بدم ، اما نمی دونم وب سایت ها بر چه اساسی قیمت گذاری می شوند . لطفاً اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه .
سعید کشاورز
شنبه 25 خرداد 1392, 23:00 عصر
با سلام خدمت شما دوستان .
می خواستم بدونم قیمت یک وب سایت رو چطور محاسبه می کنند ؟ مثلاً وب سایت دارای فروشگاه و دارای ثبت کاربر و . . . تو تهران قیمتش چنده .
چون می خوام یک وب سایت طراحی کنم و به مشتری تحویل بدم ، اما نمی دونم وب سایت ها بر چه اساسی قیمت گذاری می شوند . لطفاً اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه .
اصلا نمیشه قیمت داد..هر کسی یه چیزی میگه..قیمت ثابت نداره
mehbod.rayaneh
یک شنبه 26 خرداد 1392, 01:30 صبح
سلام
چرا هر 2 هفته 1 بار من 1 تاپیک دقیقا با همین محتوا میبینم!؟ بابا مملکت تورم داره ولی ن اونقدری ک 2 هفته 1 بار نظر دوستان منقضی بشه! :افسرده:
moalla
یک شنبه 26 خرداد 1392, 10:48 صبح
کلا یسری تاپیکها هستن که تا از صفحه اول میرن صفحه دوم دوباره پرسیده میشن! ماشاله دوستان هم زیاد با قابلیت جستجو آشنا نیستن
میتونید ساعتی برای خودتون در نظر بگیرید. یه چیزی مثل ساعتی 10 تا 20 هزارتومن.
اما یه قاعده کلی رو هم در نظر بگیرید که سایتهای سفارش داده شده همیشه دو سه برابر اونی که اول به نظر میان وقت میگیرن
سفارش دهنده اول خیلی ساده میگن چیز خاصی نمیخوام! فقط فلان چیزو نمایش بده و ....
بعد که چهارتا چیز رو سرهم میکنید و قابل دیدن میشه میگه خوب فلان قسمت هم بیاد و فلان گزینه به اون مربط بشه و ....
پیشنهاد میکنم برای جلوگیری از این مشکل تک تک صفحات رو روی کاغذ رسم کنید و ارتباطها مشخص بشه و همون هم امضا بشه که حداقل مشکل کمتر بشه
سعید کشاورز
یک شنبه 26 خرداد 1392, 11:17 صبح
پیشنهاد میکنم برای جلوگیری از این مشکل تک تک صفحات رو روی کاغذ رسم کنید و ارتباطها مشخص بشه و همون هم امضا بشه که حداقل مشکل کمتر بشه
منظورتون از کاغذ اینه که بیایم به صورتی دستی طرح سایت رو بکشیم؟ اگه جوابتون آره هست باید بگم:
به جای اینکه روی کاغذ پیاده کنن بهتره که با فتوشاپ این کار رو انجام بدن..چون روی کاغذ رنگ بندی رو نمیشه مشخص کرد و خیلی مشکلات دیگه داره به نظرم ..ولی وقتی توی فتوشاپ طراحی میشه خیلی سرعت عمل بالاتر میره و هم اینکه مشتری یه دید کلی نسبت به سایت داره.بعدش که اوکی داد شما میتونین اون فایل رو پرینت بگیرین و بدین که امضا کنه..اینجوری به نظرم بهتره
012132
دوشنبه 27 خرداد 1392, 00:13 صبح
خیلی ممنون از شما دوستان عزیز بابت راهنمایی هاتون .
moalla
دوشنبه 27 خرداد 1392, 20:47 عصر
منظورتون از کاغذ اینه که بیایم به صورتی دستی طرح سایت رو بکشیم؟ اگه جوابتون آره هست باید بگم:
به جای اینکه روی کاغذ پیاده کنن بهتره که با فتوشاپ این کار رو انجام بدن..چون روی کاغذ رنگ بندی رو نمیشه مشخص کرد و خیلی مشکلات دیگه داره به نظرم ..ولی وقتی توی فتوشاپ طراحی میشه خیلی سرعت عمل بالاتر میره و هم اینکه مشتری یه دید کلی نسبت به سایت داره.بعدش که اوکی داد شما میتونین اون فایل رو پرینت بگیرین و بدین که امضا کنه..اینجوری به نظرم بهتره
اتفاقا منظورم همون دستی کشیدن بود. اینجا فقط منظور تعیین شدن جای هر باکس و روابط بین اونهاست
در این مرحله اصلا نباید رنگ بندی استفاده بشه.
شده توی این مرحله تو فتوشاپ یه چیز خیلی ساده درست کردم که به سفارش دهنده بگم منظورم چیه. سفارش دهنده این رو با طرح سایت اشتباه گرفته و هی میگفت این که خیلی ساده است! ده بار براش توضیح دادم که این فقط طراحی جاهای اصلیه و .... فکر کنم اخرش هم نفهمید و کاملا معلوم بود تو ذوقش خورده
تو مراحلی که برای طراحی سایت ذکر میشه این مرحله حتما باید روی کاغذ باشه و یا اگه از برنامه استفاده میشه از برنامه های مخصوص sketch سایت استفاده بشه که تو سایت کارآزموده یکیش رو یاد داده بود. از visio هم میشه استفاده کرد.
حالا کسی یکم تلاش کنه میتونه توی فتوشاپ مشابه برنامه ای sketch دربیاره که اولا یکم سخت میشه و ثانیا نباید از رنگ بندی و این جور چیزها استفاده کنه
بهرحال این نظر و تجربه من بود
سعید کشاورز
دوشنبه 27 خرداد 1392, 23:28 عصر
ده بار براش توضیح دادم که این فقط طراحی جاهای اصلیه و .... فکر کنم اخرش هم نفهمید و کاملا معلوم بود تو ذوقش خورده
به نظرم مهمترین مسئله شناخت مشتری هستش..شما اول باید بر اساس شعور و فهم مشتری براش کار انجام بدی..اگه طرف کار بلد بود شما هم باهاش حرفه ای باید برخورد کنی..ولی وقتی یه نفر میاد نمیدونه طرح اصلی چیه..بدنه اصلی چیه..لایه بندی چیه و... بهترین کار این هستش چندتا از وب سایت هایی رو که قبلا طراحی کردین بیاین نشونش بدین بگین از اجزای هرکدوم اینا خوشت اومد بگو من برات توی سایتت درست کنم:لبخند:
moalla
سه شنبه 28 خرداد 1392, 07:19 صبح
شما اول باید بر اساس شعور و فهم مشتری براش کار انجام بدی..اگه طرف کار بلد بود شما هم باهاش حرفه ای باید برخورد کنی..
اتفاقا اونی که خدمتتون عرض کردم بخشی از یه کار حرفه ایه و بهتره تا این مرحله به تایید کامل نرسیده دست به فتوشاپ زده نشه
http://gstreamer.freedesktop.org/wiki/NewWebSiteSketches?action=AttachFile&do=get&target=website-layout-sketches-web.jpg
معمولا این مرحله در صفحات گرید بندی شده انجام میشه مثل مثال زیر:
http://www.smashingapps.com/wp-content/uploads/2012/09/webdesignsketches30.jpg
http://webdesignledger.com/wp-content/uploads/2010/05/sketched_wireframes_11.jpg
حالا اگه فرصت شد مراحل حرفه ای طراحی سایت رو در یه تاپیک مجزا مطرح میکنم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.