View Full Version : سوال: بهترین کتاب آموزشی جاوا
elhamirani
شنبه 25 خرداد 1392, 22:59 عصر
درود بر شما
میشه بهترین کتاب آموزش جاوا رو معرفی کنید؟
نسخه هاش فرق داره؟برای موبایل؟برنامه؟
من یه کتاب دیدم برنامه نویسی اندروید(با جاوا هست)یا اندروید خودش یه زبان داره؟
خواهش میکنم راهنماییم کنید
maktoom
یک شنبه 26 خرداد 1392, 00:18 صبح
سلام
من با این دو کتاب شروع کردم:
راهنمای جامع JAVA کانون نشر علوم نویسنده هربرت شیلد و ترجمه آقای قلی زاده
راهنمای جامع برنامه نویسی JAVA نویسنده دیتل اند دیتل
کتاب اولی واقعا کتاب خوبیه. کتاب دومی مباحث تکمیلی رو گفته. هر دو باه رو پیش رفتم. پایه رو گاشته بودم کتاب اولی روی مبحث مسلط میشدم میرفتم از کتاب دوم میخوندم جاهاییکه بلد بودم عبور می کردم جدیدا رو با دقت مطالعه می کردم.
بطور کلی بدون کدزدن فایده نداره. حتی برنامه هایی که اونجا میبینید و یا حتی میتونید از سایت دیتل دالود کنید رو هم خودتون یه بار بنویسید. در حین نوشتن خلاقیت های جدیدی براتون بوجود میاد که تا ننویسید ایده ای از نتیجه ندارید.
موفق باشید./
shahin bahari
یک شنبه 26 خرداد 1392, 00:32 صبح
درود بر شما
میشه بهترین کتاب آموزش جاوا رو معرفی کنید؟
نسخه هاش فرق داره؟برای موبایل؟برنامه؟
من یه کتاب دیدم برنامه نویسی اندروید(با جاوا هست)یا اندروید خودش یه زبان داره؟
خواهش میکنم راهنماییم کنید
برای موبایل عموما از java me استفاده میشه.این نسخه به نظر من دیگه ارزش یادگیری نداره.
اندروید از نگارش استاندارد جاوا یا همون java se استفاده میکنه.
elhamirani
یک شنبه 26 خرداد 1392, 09:39 صبح
دوستان کتاب آموزش جاوا ترجمه ی آقای قلی زاده چاپش به پایان رسیده و در دسترس نیست میشه به غیر از کتاب دیتل یک کتاب جامع و پرکاربرد دیگه برای خرید معرفی کنید؟
maktoom
یک شنبه 26 خرداد 1392, 18:07 عصر
کتاب آموزش جاوا ترجمه ی آقای قلی زاده چاپش به پایان رسیده و در دسترس نیست
چرا هست. کتابخونه.
elhamirani
دوشنبه 27 خرداد 1392, 09:40 صبح
متاسفانه نتونستم پیدا کنم میشه یک کتاب دیگه برای خرید پیشنهاد بدید؟
همایون افشاری
دوشنبه 27 خرداد 1392, 21:06 عصر
بنده چند بار به بقیه هم پیشنهاد کردم فقط کتاب HeadFirst Java
shahin bahari
دوشنبه 27 خرداد 1392, 21:30 عصر
کتاب های head first معمولا برای شروع خیلی خوب هستند.
لینک دانلود این کتاب رو براتون میزارم. این موضوع رو بگم که مرجعی که کتاب رو ازش میزارم به صورت free کتاب ها رو برای دانلود میزاره و برای خرید نسخه چاپی لینک به آمازون میده. پس من کپی رایت رو نقض نکردم و بحث وارز و این حرف ها پیش نمیاد. این رو گفتم چون یه بار توی انجمن اندروید یه کتاب معرفی کردم دوستان بحث ایجاد کردند که.....
http://www.it-ebooks.info/go.php?id=255-1371501124-3618bc34dec8055d8409caa833b8932d
حجم کتاب 34 مگ هست و 720 صفحه هست.
saeed-esfandi
سه شنبه 28 خرداد 1392, 14:14 عصر
انگلیسی برای شروع head first خیلی خوبه
فارسی هم سه تا کتاب برنامه نویسی به زبان جاوا، وب جاوا، جاوا ای ای، نوشته احمدرضا صدیقی انتشارات کانون نشر علوم چون ترجمه نیستن و ایشون هم قلم خوبی دارن کتاب های خوبین و اگه زبانتون خوب نیست میتونید از اینها استفاده کنید
abdoullah.aberi
سه شنبه 28 خرداد 1392, 15:25 عصر
کتاب java programing نوشته دانیال لیانگ کتاب فوق العاده ایه زبان اصلیه ولی کسی که حتی یه خورده از زبان بدونه می تونه این رو بخونه چون خیلی ساده نوشته شده
chris66001
سه شنبه 28 خرداد 1392, 15:32 عصر
اگه با انگلیسی مشکل نداری من Thinking In Java 4th- Bruce Eckel رو پیشنهاد میکنم جامع ترین برای J2SE
البته باید اول مسیر رو مشخص کنی . میخوای آندروید بنویسی، J2SE بنویسی ، J2ME یا J2EE .
lionking_1360
دوشنبه 10 تیر 1392, 12:13 عصر
کتاب آموزش JavaServer Faces از انتشارات ناقوس کتاب خوبیه که برنامه وب رو توی جاوا با فریم ورک استاندارد JSF توضیح داده/ همچنین سایت jsf2.ir هم در این رابطه داره فعالیت میکنه
cups_of_java
دوشنبه 10 تیر 1392, 20:09 عصر
کتاب آموزش JavaServer Faces از انتشارات ناقوس کتاب خوبیه که برنامه وب رو توی جاوا با فریم ورک استاندارد JSF توضیح داده/ همچنین سایت jsf2.ir هم در این رابطه داره فعالیت میکنه
دوست عزیز ایشون Core Java هنوز بلد نیست
شما کتاب JSF میای پیشنهاد میکنی؟
دمت گرم بابا
aminpy
دوشنبه 06 آذر 1396, 17:38 عصر
سلام، نمیدونم بهترینه یا نه ولی من با لینک زیر مفاهیم شیء گرایی و پایه جاوا رو خیلی خوب درک کردم
کتاب آموزش جاوا (https://amoozesh.org/java/)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.