ورود

View Full Version : سوال: محافظت از حذف فایل ؟

saeed729
یک شنبه 26 خرداد 1392, 14:59 عصر
سلام دوستان

به نظر شما با چه روشهایی میشه از حذف شدن فایل جلوگیری کرد؟

یک روشی رو که خودم درست کردم اینه که در فرم یک تایمر قرار میدیم و خاصیت Interval اون رو به 1 تغییر میدیم
بعد فایل هایی رو که می خواهیم حذف نشود رو در قسمت کد تایمر می نویسیم، به این شکل که فایل دائما در برنامه لود شود، مثلا اگر یک فایل رو در نظر بگیرید چون دائما در برنامه لود می شود دیگر قابل حذف شدن نیست! که البته این روش بازده خوبی نداره و پردازش سیستم رو پایین میاره.

با تشکر.

یوسف زالی
یک شنبه 26 خرداد 1392, 15:03 عصر
سلام.
در این باره هم بحث شده.
اگر برنامتون رو Kill کنن که دیگه تمومه!
اس کیو ال روش جالبی برای حذف نشدن فایل های دیتا داره، یک سرویس داره که همین کار رو می کنه!
البته نیاز نیست فایل رو هی باز کنید. کافیه باز نگهش دارید. مثلا با استریم یا هندل های فایلی قدیمی پاسکال.

Mask
یک شنبه 26 خرداد 1392, 15:53 عصر
یکی از راههای ساده و بی دردسر : هوک کردن تابع DeleteFile.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد ا این تابع و توابع مورد نیاز >>>> MSDN

IamOverlord
یک شنبه 26 خرداد 1392, 16:15 عصر
من هم دنبال همین موضوع Hook کردن DeleteFile هستم ولی اگه یه مثالی واسه دانلود باشه که آدم کد رو ببینه خودش چی به چیه خیلی خوب می شه...

یوسف زالی
یک شنبه 26 خرداد 1392, 16:25 عصر
حمزه جون از زیر هوک در نرو.
من هم آموزشش رو نیاز دارم. اگر لطف کنی بگذاری هر وقت سرت خلوت شد ممنون می شیم.

tdkhakpur
چهارشنبه 29 خرداد 1392, 16:00 عصر
اینجا (http://mshams.ir/files/documents/Windows%20Hooks.pdf)نگاه کلی در موردش هست اما خیلی وقت پیش در مورد هوک بحث بوده کلمه هوک رو بزنید حتما پیدا میشه.

بهروز عباسی
پنج شنبه 30 خرداد 1392, 13:46 عصر
هوک کردن روش خوبیه ولی بازم باید برنامه در حال اجرا باشه
شما اگه Permission اون فایل رو تغییر بدی میتونی از خیلی چیزا جلوگیری کنی (البته فکر کنم برای کابرای متوسط با پائین جواب بده:لبخند:)

Mask
پنج شنبه 30 خرداد 1392, 14:55 عصر
شما اگه Permission اون فایل رو تغییر بدی میتونی از خیلی چیزا جلوگیری کنی (البته فکر کنم برای کابرای متوسط با پائین جواب بده)
تغییر پرمیشن مشکلات خاص خودش رو هم داره. بماند که هوک هم کم دردسر نداره.