ورود

View Full Version : سوال: تغییر Background فرم با تصویر یا فرم ؟

lmaghsoodi
دوشنبه 27 خرداد 1392, 12:10 عصر
با سلام خدمت دوستان گرامی

من درحال نوشتن برنامه ای می باشم که کاربر بتواند Background فرم را با تصاویری که برنامه در اختیارش قرار می دهد، تغییر دهد.

یک راهش این است که تصاویر را در مکانی ذخیره نمایم و کاربر با انتخاب نام تصویر، تصویر فرم را تغییر دهد.

راه دیگر این است که فرمهایی را طراحی کنم و زمانی که کاربر نام تصویر را انتخاب می نماید، فرم دیگری Load شود.

من فکر می کنم راه دوم بهتر است چون دیگر تصاویر جایی نیست و برنامه وابسته به مکان تصاویر نمی باشد.

در راه اول در صورتیکه کاربر تصویر را پاک نماید، برنامه با مشکل مواجه می شود. و در ضمن فکر می کنم برای کاربر هم جالبتر باشد که تصاویر را مشاهده ننماید .

نظر شما در این رابطه چیست؟

AbbasVB
دوشنبه 27 خرداد 1392, 15:19 عصر
سلام
راه کار اول به نظر من بهتری چون برنامه کم حجمتر و سریع تر می شه ولی همون مشکلی که گفتی (کاربر عکس رو حذف کنه رو داره).
برای حل این مشکل که کاربر تصاویر رو می تونید از ریسورس استفاده کنید.بهتره
یه سرچ بکنید مطالب زیادی توی سایت درباره اش هست

javaweb341
دوشنبه 27 خرداد 1392, 15:57 عصر
با سلام دوست عزیز
به نظر من اون تصاویری رو که می خواهی درون کنترل Image قرار بده سپس در صورت نیاز آن را Backgroundفورم قرار بده(بدون هیچ مشکلی و بسیار آسان)
مثلا :
Form1.Picture = Image1.Picture
اینجوری نه نیاز به ریسورس(امکان حذف ریسورس هم است) است نه قرار دادن فایل در کنار برنامه:قهقهه:

javaweb341
دوشنبه 27 خرداد 1392, 16:07 عصر
دوست عزیز اگر می خواهی از ریسورس هم استفاده کنی من خودم حدود یه سال قبل یه آموزش تهیه کردم:چشمک: می تونی از لینک زیر دان کنی
دانلود آموزش ریسورس ... (http://javaweb.persiangig.com/VB/resource3.pdf)
فعلا ...:قلب: