View Full Version : ساخت یک کلید در رجستری بدون اینکه که کاربر بدونه (از طریق VB)
Zero.Zero
چهارشنبه 17 اسفند 1384, 17:36 عصر
سلام دوستان عزیز :
من یه سوال داشتم :
ساخت یک کلید در رجستری بدون اینکه که کاربر بدونه (از طریق VB)
خیلی خیلی ممنون میشم اگه بگین
بابک زواری
چهارشنبه 17 اسفند 1384, 17:53 عصر
د رهر صورت اگر ابزار registery monitoring داشته باشی میتونی به راحتی خوردن یک لیوان شربت متوجه بشی
Zero.Zero
چهارشنبه 17 اسفند 1384, 17:56 عصر
فرض می کنیم که نداره هالا چی؟
بابک زواری
چهارشنبه 17 اسفند 1384, 18:20 عصر
فرض می کنیم که نداره هالا چی؟.
شما فرض ات اینه که کاربرت شوته یا نه ؟ اگر کار امنیتی میکنی همیشه فرض بر این باشه که برنامه ات دست یک نفر حرفه ای هست.
با فرض اینکه نداشته باشه ؛ میتونه Snap Shot کنه یعنی رجیستری رو یکجا ذخیره کنه بعد برنامه ات رو اجرا میکنه و در نهایت با کمک برنامه ایی که داره مقدار فعلی رجیستری رو با مقدار ذخیره شده مقایسه میکنه و کلید هایی رو که حذف شدن ؛ اضافه شدن ؛ تغییر کردن رو هلو میذاره جلوی کاربر اگر هم خواستی یک فایل Reg میسازه تا تو ماشینی که این برنامه رو هم نداری همین کار رو با یک کلیک نا قابل انجام بده .
Payman62
پنج شنبه 18 اسفند 1384, 09:43 صبح
جناب زواری میشه واضح تر توضیح بدید.
بابک زواری
پنج شنبه 18 اسفند 1384, 14:25 عصر
جناب زواری میشه واضح تر توضیح بدید.
کجاش رو میخوای ؛ اینکه تمامش واضحه
The One
پنج شنبه 18 اسفند 1384, 15:47 عصر
khob dadash age balad nisty alaki bahane nayar ke karbar registery monitoring dare
lotfan yekike midoone tozih bede?
Payman62
پنج شنبه 18 اسفند 1384, 17:04 عصر
khob dadash age balad nisty alaki bahane nayar ke karbar registery monitoring dare
چه طرز حرف زدنه؟ مگه طلبکاری؟
کجاش رو میخوای ؛ اینکه تمامش واضحه
جناب زواری من پست شماره 4 رو عرض کردم. کلش نامفهومه.
بابک زواری
پنج شنبه 18 اسفند 1384, 21:26 عصر
.
شما فرض ات اینه که کاربرت شوته یا نه ؟ اگر کار امنیتی میکنی همیشه فرض بر این باشه که برنامه ات دست یک نفر حرفه ای هست.
با فرض اینکه نداشته باشه ؛ میتونه Snap Shot کنه یعنی رجیستری رو یکجا ذخیره کنه بعد برنامه ات رو اجرا میکنه و در نهایت با کمک برنامه ایی که داره مقدار فعلی رجیستری رو با مقدار ذخیره شده مقایسه میکنه و کلید هایی رو که حذف شدن ؛ اضافه شدن ؛ تغییر کردن رو هلو میذاره جلوی کاربر اگر هم خواستی یک فایل Reg میسازه تا تو ماشینی که این برنامه رو هم نداری همین کار رو با یک کلیک نا قابل انجام بده .
دوست عزیز منظورت این قسمت هست ؟ اگر اینه در اینجا میخوام بگم که کل رجیستری در یکجا ذخیره میشه و بعد از انجام دوباره عملیات تمام مقدار رجیستری با اون مقدار قبلی مقایسه شده و تفاوتها آشکار میشه .
بازم اگر متوجه نشدید بگید تا توضیح بدم
نمونه برنامه اش هم Installer mindVision هست
بابک زواری
پنج شنبه 18 اسفند 1384, 21:31 عصر
اول فکر کردم حالت خوش نیست و قرصات پشت رو خوردی ؛ وقتی که تمام تاپیکهات رو دیدم متوجه شدم نه وضعت خراب تر از این حرفهاست .
Payman62
جمعه 19 اسفند 1384, 13:03 عصر
دوست عزیز منظورت این قسمت هست ؟ اگر اینه در اینجا میخوام بگم که کل رجیستری در یکجا ذخیره میشه و بعد از انجام دوباره عملیات تمام مقدار رجیستری با اون مقدار قبلی مقایسه شده و تفاوتها آشکار میشه .
بازم اگر متوجه نشدید بگید تا توضیح بدم
نمونه برنامه اش هم Installer mindVision هست
گرفتم چی میگی. جالبه من خودم تو این فکر بودم که یه همچین برنامه ای بنویسم. ولی مشکلم این بود که خوندن کل رجیستری و مقایسه اون با مقادیر جدید خیلیییییییییییییییییییییی یی زمان میبرد. میخواستم از ویژگی هایی مثل size برای بالا بردن سرعت برنامه کمک بگیرم. حالا که فهمیدم این برنامه نوشته شده ضد حال خوردم. ولی سر تصمیم خودم هستم و برنامه رو مینویسم.
بابک زواری
جمعه 19 اسفند 1384, 15:59 عصر
حالا که فهمیدم این برنامه نوشته شده ضد حال خوردم. ولی سر تصمیم خودم هستم و برنامه رو مینویسم.
دلیل خوبی براس سرخودگی نیست ؛ شما اگر این برنامه رو بنویسید ؛ کلی مطلب رو باید تحقیق کنید و یاد بگیرید که در نهایت نکاتی رو بلد میشید که بقیه از اون بی خبرند
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.