ورود

View Full Version : multi tasking

omidan321
دوشنبه 27 خرداد 1392, 18:07 عصر
سلام به همگی
میخام بدونم که با دلفی میشه یه برنامه multi taskig ساخت یابرم سرغ یاد گیری برنامه نویسی دیگه ای ؟
تو C# یه ابزار هست به اسم win sock که یه جورایی استفاده چند نخی (multi tasking) رو میشه باهاش اجرا کرد ایا تو دلفی همچین چیزی هست ؟

یوسف زالی
دوشنبه 27 خرداد 1392, 19:04 عصر
سلام.
اصلا چه ربطی به سوکت داره؟
در دلفی می تونید به راحتی برنامه های MultiThread (و نه مولتی تسک) بسازید.
در مورد کار با سوکت ها هم InDy به صورت درونی تمام هندل ها رو انجام می ده و خودش مولتی ترد هست.
فکر کنم در همه زبان ها بتونید مولتی ترد کار کنید. در بدترین حالتش اینه که خودتون از API استفاده کنید. حتی با اسمبلی تحت ویندوز هم می تونید مولتی ترد کار کنید. (Invoke کردن API)

omidan321
دوشنبه 27 خرداد 1392, 21:04 عصر
جایی از سوکت نام نبردم
من تو C# از winsock استفاده کردم و می دونم چطور میشه ازش ستفاده کرد توی دلفی شبیه به این ابزار چیزی هست؟

یوسف زالی
دوشنبه 27 خرداد 1392, 21:59 عصر
خب قربونت برم می شه Win(dows) Sock(et) // Wiki

In computing, the Windows Sockets API (WSA), which was later shortened to Winsock, is a technical specification that defines how Windows network software should access network services, especially TCP/IP.

می تونی از TServerSocket و TClientSocket استفاده کنی یا می تونی از مجموعه ی InDy استفاده کنی.

omidan321
سه شنبه 28 خرداد 1392, 11:08 صبح
یه سوال دیگه ایا با دلفی میشه برای میکرو (arm,dspic,...) هم برنامه نوشت ؟

یوسف زالی
سه شنبه 28 خرداد 1392, 11:24 صبح
بله.
ولی به نظرم بهتره با بسکام این کار رو کنید.

omidan321
سه شنبه 28 خرداد 1392, 11:31 صبح
با یه مثال میشه توضیح بدی
یا منبعی چیزی معرفی کنی تا باهاش شروع کنم
از این موضوع هیچ چیزی نمیدونم یه سر نخ هم باشه خوبه

یوسف زالی
سه شنبه 28 خرداد 1392, 12:13 عصر
بسکام اصلا ربطی به دلفی نداره. خودش یک IDE جداست. زبانش هم تا جایی که می دونم سی هست.

یوسف زالی
سه شنبه 28 خرداد 1392, 22:50 عصر
خیلی وقت قبل دیده بودمش. احتمالا حق با توئه بهروز جان.
گفتم که یادم نیست!!

firststep
سه شنبه 28 خرداد 1392, 23:19 عصر
یه سوال دیگه ایا با دلفی میشه برای میکرو (arm,dspic,...) هم برنامه نوشت ؟
نه عزیزم فعلاً با دلفی نمیشه ولی مثلاً برای ارم مثل اینکه میتونه از lazarous استفاده کنید