View Full Version : مشکل در NAT کردن
mhjb
چهارشنبه 17 اسفند 1384, 18:35 عصر
سلام
یه سرور 2003 داریم که اگر سرویس Routing and Remote access رو فعال کنیم کلاینتها میتونند از طریق سرور به اینترنت متصل بشند ولی نمیتونند لاگین کنند اما وقتی که سرویس مذکور رو غیر فعال میکنی، یوزرها به سادگی بر روی کلاینتها لاگین میکنند ولی اینترنت ندارند. من خودم دفعه اولی است که یه همچین چیز عجیبی رو میبینم. اگر کسی از دوستان تا کنون به یه همچین مشکلی بر خورده و راه حلشم بلده ممنون میشم.
التماس دعا
Identifier
پنج شنبه 18 اسفند 1384, 08:33 صبح
آقای جعفری منظور شما این هست وقتی RRAS رو قعال میکنید user ها نمیتونند به DC لاگین کند ؟
مواقعی که اشکال رخ میدهد event viewer رو چک کنید ببینید event خاصی اونجا رخ نداده ؟
در ضمن در RRAS تنظیمات static route انجام داده اید یا خیر؟
و مورد بعدی از nat خود ویندوز (ICS , Internet Connection Sharing) که استفاده میکنید باز هم چنین مشکلی وجود دارد یا خیر ؟
موفق باشید
mhjb
پنج شنبه 18 اسفند 1384, 09:47 صبح
آقای ذولقدری منظورم تقریبا همین بود. یعنی وقتی RRAS رو فعال میکنم یوزرهایی که لاگین کردند اینترنت پیدا میکنند ولی اونهایی که لاگین نکردند دیگه نمیتونند لاگین کنند.
در مورد تنظیمات Static rout هم کار خاصی انجام ندادم. چون هیچ وقت من کار خاصی انجام نمیدادم. تنها تفاوتی که این دفعه داره اینه که من همیشه از Kerio استفاده میکردم ولی این بار بنا به دلایلی نمیخوام روی سرور Kerio نصب کنم.
در مورد سرویس ICS هم چون فعال کردن آن مستلزم فعال کردن فایروال ویندوز هم است، به این کار تمایل چندانی ندارم.
با سپاس
Identifier
پنج شنبه 18 اسفند 1384, 10:00 صبح
بک موردی که من الان به ذهنم میرسه موقع نصب Windows احیانا per Server انتخاب نکردید که محدودیت client و سرویس داشته باشید ؟
mhjb
پنج شنبه 18 اسفند 1384, 14:00 عصر
نه فکر نمی کنم.
reza1357
چهارشنبه 14 تیر 1385, 14:27 عصر
آقای ذولقدری عزیز مشکل هنوز پابرجاست کلاینت ها هنوز اینترنت ندارند
از ویندوز xp فعلا استاده کردم که بصورت vpn است بدرسی شبکه عمکل میکنه و کلاینت ها اینترنت دارند اما فقط یک یوزر میتواند همزمان کارکند یعنی با دو یوزر نمیشه
با تشکر
mhjb
یک شنبه 18 تیر 1385, 13:19 عصر
آقای ذولقدری عزیز مشکل هنوز پابرجاست کلاینت ها هنوز اینترنت ندارند
از ویندوز xp فعلا استاده کردم که بصورت vpn است بدرسی شبکه عمکل میکنه و کلاینت ها اینترنت دارند اما فقط یک یوزر میتواند همزمان کارکند یعنی با دو یوزر نمیشه
با تشکر
من که هرچی فکر کردم معنی این پست رو نفهمیدم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.