ورود

View Full Version : سوال: کپی فایل

arash ka
سه شنبه 28 خرداد 1392, 08:19 صبح
می خواستم بپرسم چجوری می تونم یک فایل رو از محل نصب برنامه (App.path) به محلی که کاربر با استفاده از command dialog انتخاب میکنه کپی کرد؟؟
یا برعکس این عمل؟؟؟ فایلی رو که کاربر انتخاب می کنه در محل نصب برنامه کپی کنه ؟؟؟
محدودیت پسوند هم نداشته باشه...

javaweb341
سه شنبه 28 خرداد 1392, 09:00 صبح
می خواستم بپرسم چجوری می تونم یک فایل رو از محل نصب برنامه (App.path) به محلی که کاربر با استفاده از command dialog انتخاب میکنه کپی کرد؟؟با سلام
مثلا ما یک عکس با نام Seikoo.jpg در کنار برنامه داریم و می خواهیم در هر جایی که کاربر خواست کپی نماییم برای این کار از کد زیر استفاده می کنیم
CD.Filter = "All |*.*"
CD.ShowSave
FileCopy App.Path & "\Seikoo.jpg", CD.FileName
در کد بالا CD نام CommonDialog است

یا برعکس این عمل؟؟؟ فایلی رو که کاربر انتخاب می کنه در محل نصب برنامه کپی کنه ؟؟؟CD.Filter = "All |*.*"
CD.ShowSave
FileCopy CD.FileName, App.Path & "\Seikoo.jpg"
در کد بالا شما برای نام فایل من حالشو نداشتم و قرار دادم Seikoo.jpg شما می توانید نام را از فایلی که کاربر انتخواب کرده است درآورد و با همان نام ذخیره کنید:چشمک:

javaweb341
سه شنبه 28 خرداد 1392, 09:08 صبح
یا برعکس این عمل؟؟؟ فایلی رو که کاربر انتخاب می کنه در محل نصب برنامه کپی کنه ؟؟؟
CD.Filter = "All |*.*"
CD.ShowSave
FileCopy CD.FileName, App.Path & "Seikoo.jpg"
در کد بالا شما برای نام فایل من حالشو نداشتم و قرار دادم Seikoo.jpg شما می توانید نام را از فایلی که کاربر انتخواب کرده است درآورد و با همان نام ذخیره کنید:چشمک:دوست عزیز اون بخش نام فایل هم درست کردم با کد زیر کاربر با انتخواب فایل اون فایل با همان نام در محلی که برنامه ی ما است ذخیره می شود
CD.Filter = "All |*.*"
CD.ShowSave
filepath = InStrRev(CD.FileName, "\", Len(CD.FileName))
filepath = Mid(CD.FileName, filepath + 1, Len(CD.FileName) - filepath)
FileCopy CD.FileName, App.Path & "\" & filepath
:چشمک:

arash ka
سه شنبه 28 خرداد 1392, 09:23 صبح
ممنون
دست شما درد نکنه
لطف کردید