ورود

View Full Version : مبتدی: سوال درمورد رسيد انبار

masoud1345
سه شنبه 28 خرداد 1392, 11:59 صبح
دوستان من در فرو رسيد انبار خودم يك گريد دارم كه پس از ثبت اطلاعات را نمايش ميدهد وقتي از فرم خارج شده ودوباره ميخواهم رسيد جديد را ثبت كنم مثلا يك روز ديگر اطلاعات رسيد قبلي من نيز در گريد نمايش داده ميشود چه بايستي بكنم كه گريد من خالي باشد تا اطلاعات رسيد جديد را وارد كنم متشكرم من گريد خودرا با detae enviroment ساخته ام طريقه ديگري بلد نيستم اگر طريقه ديگري بايستي گريد را بسازم لطفا رانمايي كنيد نام فيلد من cod n,nam c,te n,fi n,jam n

javad_1349
پنج شنبه 30 خرداد 1392, 09:32 صبح
باسلام باید سعی کنید یک بار گرید را با کنترل سورس خالی نمایید و سپس معرفی کنید موفق باشید

hessam2003
پنج شنبه 30 خرداد 1392, 09:42 صبح
سلام.
بهترین و اسانترین روش که خودمم از این روش استفاده میکنم برای سایر سندها، تاریخ را چک میکنم و تاریخ که تغییر کند دیتا گریدمو خالی میکنم و شماره سندم را جدید میکنم شما هم میتونید از این روش استفاده کنید.
موفق باشید.

ح.حاج حسینی
دوشنبه 10 تیر 1392, 01:24 صبح
سلام
گرید را مستقیما به بانک اطلاعاتی وصل نکن در قسمت int فرمت یک فایل با فیلدهای مورد نظرت بساز و آن را به گیریدت متصل کن
هنگام کلیک بر روی دگمه خرید اطلاعات را از این فایل به بانک اطلاعاتیت انتقال بده و آن را zap کن البنه هنگام ایجاد باید به صورت انحصاری فایل را use کنید
USE نام بانک ALIAS نام مستعار بانک EXCLUSIVE
در هنگام بستن فرم فایل مربوط را اول ببند بعد پاگ کن در متد unload

masoud1345
چهارشنبه 12 تیر 1392, 08:49 صبح
اگر محبت كني ودستوراتي راكه فرموديد را در int برايم بنويسيد خيلي خيلي متشكر ميشوم چون من مشكلات زيادي با گريد دارم كه هنوز راه علمي وواقعي درست كردن انر با دستورات در int ندارم متشكرم

ح.حاج حسینی
پنج شنبه 13 تیر 1392, 20:46 عصر
قبل از آنکه بگویم در int و unload فرم چه دستوراتی نوشته شود توضیح مختصری در مورد در مورد تعریف متغیر باید بگویم فقط جهت یاد آوری همانگونه که می دانی متغیری که با دستور public در پر.ژه تعریف شود در تمامی فرمها قابل شناسایی است و متغیری که با دستور store در داخل همان متد قابل استفاده است لذا اگر بخواهیم متغیر داشته باشیم که در تمامی متدهای یک فرم قابل استفاده باشد باید در زمان ادیت فرم در بالای صفحه در قسمت بروی کلمه form کلیک کرده و سپس بر روی جمله edit property کلید کنید و در آنجا متغیر را معرفی کنید در این حالت با اجرای فرم متغیر ایجاد و با بسته شدن فرم متغیر حذف می شود
در قسمت int
"this.dbfbotom=allt(sys(2023)+"\"+SUBSTR(SYS(2015), 3, 10))+".dbf
"this.idxbotom=allt(sys(2023)+"\"+SUBSTR(SYS(2015), 3, 10))+".idx
botom=this.dbfbotom
botomidx=thisform.idxbotom
DELETE file &botom
DELETE file &botomidx
SELECT 0
CREATE TABLE &botom FREE (linkid c(11),sal c(2),formtype c(1),kalaid c(6),productid c(5),tedad n(14),;
totalprice n(12),totaldisco n(10),formdate n(6),foroushms n(10),linkidchek c(11),sabadid c(6),;
d_nagd n(6,2),sabadjid c(6),totalavarz n(10),darsad_sh n(5,2),maliat_m n(5,2))
USE
SELECT 0
USE &botom ALIAS infob4save EXCLUSIVE
SELECT infob4save
INDEX ON productid TO &botomidx
"thisform.grid1.RecordSource="infob4save

توجه 1 نحوه تعریف فیلدها از لحاظ ترتیب باید مانند ترتیب ستونهای گرید باشد
توجه 2 تعداد فلیدها می تواند بیشتر از ستونهای گرید باشد ولی بعد از فیلدهای مورد استفاده در گرید باید تعریف شود
دستور (sys(2023 محل آدرس نگهداری فایلهای temp در کامپیوتر شما را بر می گرداند می توانید برای مشاهده دستور زیر را اجرا کنید (sys(2023 ?
دستور (sys(2015 یک کلمه تصادفی ایجاد می کند که بعنوان نام فایل temp از آن استفاده می شود خوبی این روش این است که در یک کامپیوتر چند با می توان بطور همزمان یک فرم را جرا کرد بدون اینکه در ساختن فایل temp با مشکل مواجعه شوید

دستورات متد unload

SELECT infob4save
botom=this.dbfbotom
botomidx=this.idxbotom
USE
DELETE file &botom
DELETE FILE &botomidx

ح.حاج حسینی
پنج شنبه 13 تیر 1392, 20:50 عصر
dbfbotom و idxbotom نام متغیر است