ورود

View Full Version : راهمایی برای شرکت در آزمون استخدامی

barnamenevisjma
سه شنبه 28 خرداد 1392, 21:02 عصر
سلام
من تو یه آزمون استخدامی دولتی شرکت کردم. تو آکهیش زده بودن "کارشناس شبکه" و "تحلیل گر سیستم".! سوال اولم اینه که هر کدومشون دقیقن چیکار باید بکنن و سوال دومم اینه که برای هر کدومش باید چه دروسی رو امتحان بدیم؟ منظورم منابع آزمون هست. تو خود آگهیش فقط منابع آزمون عمومیش رو نوشته بود و به منابع آزمون تخصصب هر رشته هیچ اشاره ای نکرده بود. ممنون میشم کمکم کنید. گفتم اینجا که همه کامپیوترین، باید اطلاعات دقیقتری داشته باشید.
بازم مچکرم از همتون

بهزاد علی محمدزاده
سه شنبه 28 خرداد 1392, 21:20 عصر
سلام . ببینید من اگر قراره در یه آزمونی شرکت کنم که برای استخدامش عنوان داره , اگر اون عنوان جزو کار من هست , پس می شناسمش و در اون زمینه تخصص هم دارم ! ... مثلا من کارم وب باشه , آگهی بدن ما دو نفر می خوایم , توسعه دهنده وب و متخصص امنیت شبکه ... بالاخره وقتی می خوام خودم و معرفی کنم آیا تخصصم و نمی شناسم ؟ تازه اون لحظه میام میگم ببخشید تفاوت وب با امنیت شبکه چیه ؟
پرسیدن این سوال یعنی اصلا توی هیچ کدامش وارد نشدم !!!!!!!!!!!!! پس چطور می تونم به عنوان متخصص اون کار استخدام بشم ؟!!! و چطور مسائل اون سازمان و حل می کنید ؟

اینکه به منابع تخصصی اشاره نکردن احتمالا افراد با تجربه در اون زمینه رو می خوان , و نمیشه براش منابعی بصورت معلوم و مشخص بیان کرد . مثلا تحلیل گر سیستم با یه زبان مدلسازی به نام UML آشناست . حالا شاید این فقط یه موردش باشه و بستگی داره به اینکه چی می خوان ؟ آیا یه آزمون تستی هست که شما براش منابع بخونید یا اینکه افراد متخصص رو می خوان ؟

barnamenevisjma
سه شنبه 28 خرداد 1392, 22:27 عصر
درسته. ولی درسایی مثل مدار منطقی، معماری، نظریه زبان و ریاضیات و ... در نتیجه اینکه بعد دانشگاه تقریبا کاری باهاشون نداشتیم چی؟ خود من یه دو سالی هست که برنامه نویسی می کنم و این درسا یادم رفته.(تازه اون 2 سالی که سربازی بودمو از درسا دور، بماند!!!) ولی در مورد درسی مثل دیتابیس یا مثلا شبکه و از این قبیل حق با شماست. مگه ما که رشته کامپیوتر خوندیم، برای آزمون ارشد، ریاضی مهندسی، آمار، محاسبات عددی و خیلی درسای عملا بی مورد رو امتحان ندادیم؟ مگه ما بعد 8 ترم لیسانس کامپیوتر خوندن، دوباره ننشستیم برای ارشدش خوندیم؟ این از نظر شما چه فرقی با آزمون استخدامی داره؟
به هر حال کاش در کنار این انتقادتون از سوال من، جواب سوال من رو هم می دادین. مچکرم

بهزاد علی محمدزاده
سه شنبه 28 خرداد 1392, 22:48 عصر
آخه نمی دونستم در این زمینه ها با کدامش آشنا هستی . برنامه نویسی که کار کردی , احتمالا سوالات تحلیلگر سیستم رو بهتر بتونی پاسخ بدی و حتی در اون زمینه فعالیت کنی . منبع معروف و دانشگاهی مهندسی نرم افزار پرسمن هست . ( الان ویرایش هفتمش هست , دکتر سالخورده هم ترجمه کرده . )

بهزاد علی محمدزاده
سه شنبه 28 خرداد 1392, 22:55 عصر
شبکه هم کتاب شبکه های کامپیوتری تننباوم ترجمه دکتر پدرام . تقریبا دانشگاهی هست , اما اینها موضوع مشخص کردن بعید می دونم بیان از مدار منطقی آزمون بگیرن برای استخدام کارشناس شبکه . مثلا اون منابع برای آزمونی هست که بگن ما مهندس نرم افزار می خوایم !, به هر حال امیدوارم دوستانی که تجربه همچین استخدامی رو دارن بتونن راهنمایی تون کنند .