ورود

View Full Version : مبتدی: انتقال از يك بانك به بانك ديگر

masoud1345
چهارشنبه 29 خرداد 1392, 06:42 صبح
دوستان من در فرم خودم دوبانك دارم كه هر دو يك است هنگام خروج ميخواهم اطلاعات از بانك موقت من كه mas1 ميباشد به بانك دام انتقال يابد وبانك موقت كه mas2 ميباشد خال شود من هردوبانك را در load فرم بازكردم ودستورات زير را توشته ام ولي اطلاعات به به بانك جديد نميرود وبانك موقت هم خالي نميشود لطفا ايراد كار بنده را بگوييد متشكرم SELECT 2
APPEND FROM mas1
SELECT 1
SET DELETED ON
PACK
thisform.Release

javad_1349
پنج شنبه 30 خرداد 1392, 09:12 صبح
باسلام طریقه نوشتن دستور در قسمت load باید دارای یک ترتیبی باشد دستورات نوشته شده را اعلام کنید

hessam2003
پنج شنبه 30 خرداد 1392, 09:45 صبح
سلام.
شما چرا از DAtaset استفاده نمیکنید؟
میتونید اطلاعات هر دو بانک را در دو dataset جداکانه نگه دارید و از آنجا اطلاعات بانک هاتونو جابجا کنید امنیت کارتونم افزایش پیدا میکنه.
موفق باشید.

masoud1345
پنج شنبه 30 خرداد 1392, 10:46 صبح
من در لود فرم چيزي ننوشته ام فقط بانك را به صورت sele 1,sele 2 باز كرده ام

EBRAHIM_BANIHOSEINI
شنبه 01 تیر 1392, 01:44 صبح
با فرمان pack به تنهایی چیزی حذف نمیشه باید قبلش رکوردهایی را برای حذف علامت گذاری کرده باشی مثلا Delet All. اگه مطمئن به حذف کامل اطلاعات کامل یک بانک هستی از Zap استفاده کن. thisform.Release در فرم لودت چکار میکنه. متوجه نشدم منظورت از (ميخواهم اطلاعات از بانك موقت من كه mas1 ميباشد به بانك دام انتقال يابد وبانك موقت كه mas2 ميباشد خال شود) چیه بالاخره mas1 موقتیه یا mas2. نواحی کاریت رو بررسی کن.

ح.حاج حسینی
دوشنبه 10 تیر 1392, 00:55 صبح
سلام
باید توجه داشته باشید وقتی در داخل شبکه هستید دستورات pack و zap زمانی کار می کند که فایل را بصورت انحصاری باز کرده باشید
use mas1 excl
اگر نام فیلدهایت بالای ده کاراکتر است دستور append گاهان درست کار نمی کند اگر ترکیب فرار گرفتن فیلدهای دو بانک اطلاعاتی یکی است
دستور زیر را اجرا کن
select 1
copy to mm.txt sdf
select2
append from mm.txt sdf
DELETE FILE mm.txt
select 1
......dele for
pack
go top

masoud1345
چهارشنبه 12 تیر 1392, 12:34 عصر
دوست عزيز خيلي متشكرم فقط لطفا بگيد منظور از sdf چيست وادامه dele for چه بنويسم

ح.حاج حسینی
پنج شنبه 13 تیر 1392, 18:16 عصر
با نوشتن sdf در آخر دستور copy به جاي ساختن فايل با فرمت فاكس پرو و پسوند dbf. يك فايل با فرمت text و پسوند txt . مي سازد همانطور که اگر از کلمه xls يا xl5 استفاده شود فایل ساخته شده با فرمت اکسل 95 است
در دنباله دستور dele file باید آدرس فایلی را که می خواهید حذف و پاک کنید را باید بنویسید
مثال
dele file c:\testfile.dbf
dele file c:\testfile.txt

ح.حاج حسینی
پنج شنبه 13 تیر 1392, 18:26 عصر
دستور dele for زمانی بکار می رود که نخواهی تمام رکورد های فایل را پاک کنید و در دنبال آن یک شرط است مثل next 10 یا linkid=123 ولی اگر می خواهی تمام رکورد ها را پاک و فایل خالی شود به جای دو دستور ....dele for ,و pack میتوانی فقط دستور zap بنویسید