View Full Version : نصب کننده آنلاین
.:saeed:.
چهارشنبه 29 خرداد 1392, 09:33 صبح
سلام دوستان . آیا این امکان وجود داره که برنامه های آندرویدی رو به صورت آنلاین نصب کرد و در واقع فایل apk رو در اختیار افراد قرار نداد؟ یعنی طرف به سایت شما مراجعه کنه و برنامه شما رو نصب کنه. من شنیدم گوگل پلی به این صورته این صحت داره ؟
saeed-esfandi
چهارشنبه 29 خرداد 1392, 09:47 صبح
حتی بازار هم به همین صورته، خودش برنامه رو دانلود میکنه نصبش میکنه و برنامه هم قابل مشاهده نیست
ولی در هر صورت باید دقت داشته باشید که تمام برنامه های نصب شده در مسیر data->app موجود هستن و با یک روت براوزر به راحتی میتونید بهشون دسترسی داشته باشید
.:saeed:.
چهارشنبه 29 خرداد 1392, 10:12 صبح
ولی من برنامه هایی که از بازار دانلود میکنم رو از مسیر /sdcard/icm/bazaar/downloads میتونم ببینم!
saeed-esfandi
چهارشنبه 29 خرداد 1392, 13:25 عصر
ولی من برنامه هایی که از بازار دانلود میکنم رو از مسیر /sdcard/icm/bazaar/downloads میتونم ببینم!
احتمالا من دقت نکردم!!
ولی به هر حال از هرجا نصب بشه آخر میشه برنامشو دید
darkenerboy
پنج شنبه 30 خرداد 1392, 17:49 عصر
در کل شما میتونی از برنامه ای که نصب شده بک آپ بگیری که فایل apk قابل نصب میده
صد در صد تست کردم هیچ مشکلی هم فایلاش نداره
احتیاجی به دسترسی روت هم نداره
matrix-program
پنج شنبه 30 خرداد 1392, 19:36 عصر
هم از طریق/sdcard/icm/bazaar/downloads
و هم از طریق فایل file manager قابل دسترسی است(من با file expert امتحان کردم)
abbasalim
شنبه 01 تیر 1392, 08:34 صبح
بعضی از مارکت ها پوشه ای که داخلش برنامه هاشون رو می ریزن قفل می کنن ولی وقتی فایل apk داخل گوشیتون (data->app)هست دیگه چه نیازی به اون پوشه دارین پس در کل وقتی یه برنامه نصب شد حتی اگه فایل نصبشم پاک کنی یه فایل apk هنوز ازش داخل گوشیتون هست که همون برنامه نصب شده می باشد.
Modernidea
شنبه 01 تیر 1392, 13:14 عصر
سلام
فکر نمیکنم کلا بشه کاری کرد که فایل برنامه به هیچ عنوان دسترسی به آن وجود نداشته باشد!
بلاخره برنامه باید نصب بشه، وقتی هم نصب شد یعنی در حافظه ذخیره شده و ... .
موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.