ورود

View Full Version : مشکل در وصل شدن به firebird روی سرور

baradar
چهارشنبه 29 خرداد 1392, 09:54 صبح
سلام

دوستان من یک برنامه دارم می نویسم که دیتابیس اون firebird هست روی لوکال به خوبی کار میکنه حالا دیتابیس را روی یک vps سرور مجازی قرار دادم و میخوام بهش متصل بشم ولی متاسفانه متصل نمیشه من کدش را قرار میدم لطفا دوستان راهنمایی کنند

db=QSqlDatabase::addDatabase("QFIREBIRD");
db.setHostName("209.236.120.60");
db.setUserName("SYSDBA");
db.setPassword("masterkey");
db.setDatabaseName("c:\\NAJIDB.FDB");

کامروا
چهارشنبه 29 خرداد 1392, 10:19 صبح
درود

توی این خط
db.setDatabaseName("c:\\NAJIDB.FDB");
آدرس درایو c رو گذاشتی چرا !!

baradar
چهارشنبه 29 خرداد 1392, 12:30 عصر
سلام

چون روی vps داخل درایو c هست فایلم همین آدرسی که گذاشتم

حامد مصافی
پنج شنبه 30 خرداد 1392, 20:01 عصر
درایور firebird روی سرور موجود است؟
خروجی تابع زیر روی سرور چیست؟

QSqlDatabase::drivers()

baradar
جمعه 31 خرداد 1392, 15:34 عصر
به همراه برنامم که روی ویندوز خودم هست داخل پوشه sqldrivers فایل qsqlfirebird.dll هست که من میتونم راحت به دیتابیس روی لوکال وصل بشم
اگر منظورتون این هست بله روی ویندوزم هست اما اگر منظورتون روی سرور هست من دقیقا نمیدونم باید کجا این فایل را بگذارم لطفا یک کم در این مورد توضیح بدین

با تشکر

BORHAN TEC
جمعه 31 خرداد 1392, 20:20 عصر
سلام
من نحوه انجام کار رو توی qt نمیدونم ولی مطمئنید که در qt نیازی به ست کردن پورت firebird نیست؟ پورت پیش فرض FB شماره 3050 است.
من توی دلفی ویکی از فریمورکهای اون(dbExpress) مشخه Database رو اینطوری دادم و به راحتی به اون پایگاه داده ای که گفتید متصل شدم(نشان به آن نشان که پایگاه داده شما شامل جداول FARD و KALA و LOCK و ... است)::چشمک:

209.236.120.60:c:\NAJIDB.FDB
فکر می کنم که اگر در qt هم همینکار رو بکنید مشکل حل بشه. :متفکر:
موفق باشید...

baradar
شنبه 01 تیر 1392, 09:02 صبح
با تشکر از راهنمایی دوستان باید بگم که مشکل را خودم حل کردم برای دوستان دیگر میگذارم تا استفاده نمایند

با استفاده از برنامه زیر وقتی نصب میکنیم داخل کنترل پنل در دسترس هست میتونیم برای دیتابیسمون آدرسش را بدیم و یک alias تعریف کینم
به این صورت فقط کافیه داخل Qt رمزو یوزر به همراه آیپی سرور و alias که تعیین کردیم را ست کنیم

Firebird Control Center (http://www.achim-kalwa.de/fbcc.phtml)

فقط لینکش بدون فیل.تر ش.کن باز نمیشه