View Full Version : اجرای اتوران با دلفی
sasan23
چهارشنبه 29 خرداد 1392, 10:15 صبح
سلام دوستان
یه برنامه دارم که میخام از روی سی دی( یا فلش یا ... ) به صورت خودکار به محض قرار دادن حافظه جانبی در رایانه اجرا بشه یه جستجو کردم گوگل ظاهرا از فایل autorun.inf استفاده میشه دو تا سوال دارم
1-ایا انتی ویروس ها این فایلو اگه من بسازم نمیگن ویروسه و جلوی اجراشو بگیرن؟
2-سول اصلیم هم اینه که: با دلفی چطور میشه این برنامه رو به محض اتصال اجرا کرد(یا به عبارتی برنامه رو چطور باید بنویسیم( یا چه کدی باید بنویسیم) تا از روی فلش یا سی دی و ... خودکار اجرا بشه )
یوسف زالی
چهارشنبه 29 خرداد 1392, 11:39 صبح
سلام.
آنتی ویروس ها معمولا جلوش رو می گیرن.
از طرفی از تنظیمات هم می تونید بدون آنتی ویروس این قابلیت رو آف کنید.
نباید کار خاصی کنید. کافیه نام برنامتون رو در فایل Autorun.inf در قسمت [Autorun] این طوری بنویسید:
OPEN=MyFile.exe
ICON=MyFile.exe
Mask
چهارشنبه 29 خرداد 1392, 15:48 عصر
ICON=MyFile.exe
اینو اینجوری بنویس:لبخندساده:
ICON=MyFile.exe,0
sasan23
چهارشنبه 29 خرداد 1392, 19:22 عصر
سلام
جواب سوال دومم چطور میشه؟(یعنی بدون استفاده از این فایله!!! یعنی خودمون برنامه را جوری طراحی کنیم که نیاز به این فایله نباشه و اتوران بالا بیاد)
sasan23
چهارشنبه 29 خرداد 1392, 19:25 عصر
ببخشید در gold جان در پست 3 اون اخر کد اون صفره چیه (همه جا که دیدم تا exe تموم میشه)
sasan23
چهارشنبه 29 خرداد 1392, 19:31 عصر
راستی You-See (http://barnamenevis.org/member.php?70247-You-See) جان شما گفتید انتی ویروسا گیر میدن در این حالت اولا:پس چطوری این همه سی دی اتوران ها راحت بدون مشکل بالا میان؟
دوم این که:کلا چند راه غیر از استفاده از این فایل هست؟
یوسف زالی
چهارشنبه 29 خرداد 1392, 19:38 عصر
مثلا اویرا بهش گیر می ده مگر این که صراحتا تنظیمش کنید که گیر نده.
در حال حاضر کمتر برنامه ای می بینم که از این روش استفاده کنه. دلیلش هم اینه که کرم هایی که روی فلش ها و کول دیسک ها جابجا می شن همه از همین روش تکثیر می شن.
اگر آنتی ویروس هم بهش گیر نده، خیلی ساده با پایین نگه داشتن شیفت می تونید این پروسه رو Abort کنید.
روشهای دیگه همگی مبتنی بر این هستند که قبلا یک فایل راه انداز روی سیستم مقصد وجود داشته باشه.
اگر برای بار اول دارید یک سی دی رو وارد سیستمی می کنید، ابدا به ران شدنش دلخوش نباشید.
اگر در حال نوشتن کرم هستید، بنده تجربش رو دارم :)
همه ی راه رو رفتم و کرم رو هم نوشتم، البته Publish نکردمش (هنوز!)
اون صفر هم داره می گه که اندیس آیکونی که مورد استفاده قرار می گیره در اون فایل چندمیه، با شروع از صفر.
می تونید آیکون رو مثلا از Shell32.Dll هم لود کنید.
موفق باشید.
sasan23
پنج شنبه 30 خرداد 1392, 07:52 صبح
سلام
خیر دوست عزیز کرم نمی نویسم فقط میخام برنامم مثل خیلی از اتوران های روی سی دی موجود در بازار بدون گیر دادن سیستم امنیتی اجرا بشه(که البته هنوز دوستان هیچ کد یا روشی پیشنهاد نکردن)
IamOverlord
پنج شنبه 30 خرداد 1392, 13:30 عصر
اتوران های روی CD موجود در بازار هم از همین Autorun.inf استفاده می کنن و اصولا یه آنتی ویروس درست و حسابی به خود Autorun.inf نباید گیر بده، به فایلی که می خواد اجرا کنه باید توجه کنه...
مثلا من Avast دارم و یه CD هم دارم که از همین روش استفاده کرده ولی Avast بهش گیر نداده چون فایلی که تو CD هست مخرب نیست...
ضمنا برنامه ی شما خودش نمی تونه قبل از این که اجرا بشه خودش رو اجرا کنه تنها راه استفاده از یه روشی هست که Windows بفهمه اون فایل می خواد Autorun بشه... همین روش Autorun.inf...
یوسف زالی
جمعه 31 خرداد 1392, 12:06 عصر
اصولا یه آنتی ویروس درست و حسابی به خود Autorun.inf نباید گیر بده
آنتی ها معمولا دارای تنظیماتی برای این کار هستند.
آنتی ویروس درست و حسابی نباید احازه اجرای فایلی بدون اجازه کاربر رو بده. مگر این که صراحتا ذکر بشه.
من برای کاری یک باری ساختم و اتوران کردم. روی نصف سیستم ها ران نمی شد. اشکال هم دقیقا همین اتوران بود.
هیچ ضمانتی برای اجرا وجود نداره. البته اگر برای اولین بار داره اجرا می شه..
sasan23
جمعه 31 خرداد 1392, 19:34 عصر
سلام دوستان
You-See (http://barnamenevis.org/member.php?70247-You-See) جان وقتی انتی ویروس به autorun.inf گیر میده پس چطور اتوران های بازار انتی ویروس کاریش نداره؟!؟!؟!؟!؟!؟!!!!!!!!!!!!!!!
یوسف زالی
جمعه 31 خرداد 1392, 23:16 عصر
هر آنتی ویروسی گیر نمی ده.
تنظیمات هم داره که بتونید فعال یا غیر فعالش کنید.
خود ویندوز هم چنین تنظیماتی داره.
کاربر هم می تونه به صورت موردی هنگام Detect کردن با پایین نگه داشتن شیفت این کار رو کنسل کنه.
حرف من اینه که نمی تونید روی این روش اعتماد صد در صد داشته باشید.
به نظرم بهتره که برای بار اول یک سرویسی نصب کنید که مسوول باز کردن فایل برای دفعات بعد باشه..
شاید راههای بهتری هم وجود داشته باشه.
alaveh
شنبه 01 تیر 1392, 01:26 صبح
این سوال دوستمون اصلا اینقدر دنگ و فنگ دار نیستا
میخواد مثل تمام سی دی های توی بازار باشه
حالا اگر آنتی ویروسی به همه گیر میده به اینم گیر بده اشکال نداره
دوست عزیز همون چیزی که توی پست 2 جواب دادن درسته :
OPEN=MyFile.exe
ICON=MyFile.exe
Felony
شنبه 01 تیر 1392, 11:02 صبح
از ویندوز ویستا به بعد Autorun غیر فعال شده و فقط با فایل Autorun میشه برای یک درایو Icon ست کرد و نه فایلی رو به صورت خودکار اجرا کرد .
sasan23
شنبه 01 تیر 1392, 12:01 عصر
این سوال دوستمون اصلا اینقدر دنگ و فنگ دار نیستا
میخواد مثل تمام سی دی های توی بازار باشه
حالا اگر آنتی ویروسی به همه گیر میده به اینم گیر بده اشکال نداره
دوست عزیز همون چیزی که توی پست 2 جواب دادن درسته :
OPEN=MyFile.exe
ICON=MyFile.exe
احسنت alaveh (http://barnamenevis.org/member.php?48617-alaveh) جان
خب حرف من هم از همون اول همین بود منتها دنبال روشی غیر از autorun.inf هستم.
با تشکر از همه ی دوستان.
alaveh
شنبه 01 تیر 1392, 14:41 عصر
احسنت alaveh (http://barnamenevis.org/member.php?48617-alaveh) جان
خب حرف من هم از همون اول همین بود منتها دنبال روشی غیر از autorun.inf هستم.
با تشکر از همه ی دوستان.
دوست عزیز آتوران که به برنامه نویس مربوط نمیشه آخه . شما نمیتونی نرم افزار بنویسی براش . ویندوز باید بفهمه که وقتی اون مثلا سی دی رو قرار میدی باید فلان فایل اجرا بشه و تنها راهش همون فایل هست .
از ویندوز ویستا به بعد Autorun غیر فعال شده و فقط با فایل Autorun میشه برای یک درایو Icon ست کرد و نه فایلی رو به صورت خودکار اجرا کرد .
این صحبت Felony عزیز هم درست نیست . من حقیقتش شک کردم و رفتم DVD های Lord رو یه نگاه دیگه کردم . ویندوزم هم 8 هست و درست هم کار میکنه . البته توی نحوه اجرا تفاوت کرده ولی به هر صورت همونی هست که شما میخوای . اینم محتویاتش :
[AutoRun]
open=LORD.exe
icon=Icon.ico
IamOverlord
شنبه 01 تیر 1392, 17:04 عصر
Autorun.inf به طور کامل غیر فعال نشده، امنیت کار رفته بالا... یعنی اول صفحه ی Autoplay باز می شه و از شما می پرسه می خوای چه جوری بازش کنی؟ طرف می تونه روی Autorun شما، Windows Explorer یا گزینه های دیگه که مثلا نرم افزار های پخش فیلم یا غیره در اختیارش می ذارن کلیک کنه.
به نظر من از همین Autorun.inf استفاده کن و بی خیال جزئیاتش شو... مثل بقیه...
Felony
شنبه 01 تیر 1392, 17:11 عصر
این صحبت Felony عزیز هم درست نیست . من حقیقتش شک کردم و رفتم DVD های Lord رو یه نگاه دیگه کردم . ویندوزم هم 8 هست و درست هم کار میکنه . البته توی نحوه اجرا تفاوت کرده ولی به هر صورت همونی هست که شما میخوای .
یعنی چی ؟!
Autorun.inf به طور کامل غیر فعال نشده، امنیت کار رفته بالا...
Autorun غیر فعال شده ، اونی که جنابعالی میگی Autoplay هست که تنظیماتی هم براش تو کنترل پنل در نظر گرفته شده ، این دو کاملا از هم متفاوت هستند ، Autorun یعنی به صورت خودکار اجرا بشه که همچین چیزی از ویندوز ویستا به بعد نداریم .
IamOverlord
شنبه 01 تیر 1392, 17:34 عصر
سلام!
حرف شما درست هست. اما یه ابهامی تو حرف ها بود که خواستم بگم این طور نیست که فقط بشه آیکون رو تغییر داد. ضمنا شما گفتید Autorun غیر فعال شده و من هم حرفم در مورد Autorun.inf بود...
خلاصه این قدر با این Autorun و Autorun.inf و ... بازی کردیم همه چی قاطی شد!
بازم بی خیال!
alaveh
یک شنبه 02 تیر 1392, 01:37 صبح
یعنی چی ؟!
خوب یعنی فایلی که توی Autorun مینویسیم اجرا میشه . با این تفاوت که قبلش ازت میپرسه که اجراش کنم یا نه و اگر بله با چی اجرا بشه . قبلا آتوران بود و الان آتوپلی ولی به هر صورت همون فایلی رو که ما میخوایم اجرا میکنه .
sasan23
یک شنبه 02 تیر 1392, 17:58 عصر
دست شما درد نکنه
و با تشکر از همه ی دوستان.واقعا استفاده کردیم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.