ورود

View Full Version : رسم در crystal

ali_kolahdoozan
پنج شنبه 18 اسفند 1384, 08:18 صبح
آیا میشه با کد نویسی در net . توی crystal مثلا خط یا جدول کشید

Sharif Lotfi
جمعه 26 اسفند 1384, 12:11 عصر
دوست عزیز - من خیلی با این مطلب که شما خواستی ور رفتم و می خواستم کلا کارهایی رو که میخواستم خروجی بگیرم با کد نویسی انجام بدم
نهایتا این حاصل تمام کارهاییه که کردم :
اولا - راهی برای این نیست که شما با کد نویسی یک جدول یا یک خط یا یک باکس ایجاد کنید . بلکه باید توی فرمتون(کریستال) یه خط یا باکس رسم کنید و بعدش با کد نویسی موقعیت و مختصات اونو کنترل کنید که البته همین کار هم کلی خوبه
دوم - اگر خط رسم کنید و بعدش بخواین با کد نویسی کنترلش کنین نمی تونین همه جوره مختصاتش رو تغییر بدین برای خطای افقی فقط میتونین Left و Right اونو تغییر بدین و برای خطهای عمودی Top و bottom اونو پس بهتره همون کاری رو بکنین که من بعد از کلی ور رفتن با Objectهای مختلف انجام دادم
یعنی از آبجکت باکس استفاده کنین . به این صورت که اول به تعداد دلخواه و در موقعیتهای دلخواه باکس رسم کنین (BoxObject) . بعد توی محیط کد نویسی مختصات و پراپرتیز اونو تغییر بدین . فقط یادتون باشه که مختصات گوشه های باکس شما نسبت به (0و0) هر شکسن سنجیده میشن . یعنی اگر باکس شما موقع رسم طوری رسم شد که بالای باکس توی Section1 و پایین باکس توی Section2 افتاد توی کد نویسی Top باکس شما نسبت به بالای Section1 و Bottom باکس شما نسبت به بالای Section2 سنجیده خواهد شد . فکر کنم موضوع کاملا روشن شده باشه .
برای رسم خط هم بهتره از باکس استفاده کنین تا بتونین حسابی کنترلش کنین . می تونین Top,Bottom اونو مساوی هم بگیرین تا خطتون افقی بشه و برعکس .
اینم یه کد نمونه برای شروع کارتون :
Dim Box_1 As CrystalDecisions.CrystalReports.Engine.BoxObject
Box_1 = rp.ReportDefinition.ReportObjects("Box1")
With Box_1
.Top = 100
.Bottom = 200
.Left = 300
.Right = 500
End With

ali_kolahdoozan
جمعه 26 اسفند 1384, 14:14 عصر
مرسی ولی اینو بلد بودم ولی کلا دسستون درد نکنه

MMAASS
جمعه 26 اسفند 1384, 17:43 عصر
بل کل رسم خط مورب تو کریستال ریپورت غیر ممکنه