ورود

View Full Version : امنیت منابع به اشتراک گذاشته در شبکه

aghayex
چهارشنبه 29 خرداد 1392, 23:41 عصر
با سلام
من در شبکه ای که دارم و دامین هم هست از لحاظ دسترسی به پوشه های به اشتراک گذاشته خودم به دو مشکل برخوردم که اگه دوستان راهی برای اون درن بگن ممنون میشم
1 ) اگه با ویندوز ایکس پی که عضو دامین هم نباشه به ویندوز سرور وصل بشیم ( یعنی در ران ویندوز آدرس ای پی سرور رو بدیم ) بدون اینکه از من رمز سرور رو بخواد تمام پوشه های شیر شده رو برام میاره حتی اگه برا پوشه ها هم سطح دسترسی پرمیشن گذاشته باشی . اما اگه با ویندوز 7 اینکار رو بکنی حتما رمز ازت می خواد
2 ) من اومدم بعضی از پوشه هامو در یک dfs قرار دادم و بعضی از پوشه هامو که شیر کردم در dfs قرار ندادم و در ویندوز 7 اومدم اون dfs رو مپ کردم اما یکی از کاربرای اومد دیسکانکت کرد و به راحتی مراحل مپ کردن رو رفت و بعد از اینکه آدرس دامین رو داد دکمه ی بروز رو در مراحل مپ کردن رو زد تمام منابع شیر شده ی منو آورد و می تونست هر کدوم از پوشه ها رو انتخاب و برا خودش مپ کنه

hraeissi
پنج شنبه 30 خرداد 1392, 07:08 صبح
دوست من دیدن فولدر در شبکه داخلی شاید مهم نباشد ولی ورود به آن و استفاده از منابع آن مهم است .شاید ویندوز XP شما ببیند ولی اگر سطح دسترسی ها درست باشد دیگر به منابع آن دسترسی ندارد و این خود امنیت را ایجاد می کند .اگر هم که نمی خواهید ببیند کافی است در Share Tab خصوصیات فولدر دسترسی را به گروه خاص تخصیص دهید که دیگران حتی نتوانند ببینند و نیز در Security tab هم میتوانید ورود و دسترسی به منابع را تنظیم کنید .

aghayex
پنج شنبه 30 خرداد 1392, 21:56 عصر
ولی این مطالبی رو که گفتم خودم به عینه دیدم . بوده پوشه هایی رو که هم در تب شیر و هم در تب سکیوریتی فقط گفتم این گروه خاص دسترسی داشته باشن و در ویندوز 7 کار می کنه اما وقتی با ویندوز ایکس پی اتصال پیدا می کنم راحت وارد میشه

hraeissi
یک شنبه 02 تیر 1392, 07:12 صبح
نمی شود حتماً جایی مشکل دارید

aghayex
یک شنبه 02 تیر 1392, 16:20 عصر
فکر کنم مشکل رو حل کرده باشم آخه وقتی داشتم پرمیشن های پوشه ها رو تعیین می کردم تمام یوزرهای که به طور پیش فرض در تب سکیوریتی بود رو حذف و یوزر های خودمو فراخوانی کردم . و حالا اون یوزرهایی که حذف کردم شامل تمام سیستم هایی میشه که به سیستم ریموت میشن .

aghayex
جمعه 07 تیر 1392, 08:45 صبح
نشد و باز هم اگه کسی ای پی رو در ران بده تمام پوشه های شیرشده رو بدون محدودیت بهش میده ؟:گریه::عصبانی++: