PDA

View Full Version : مبتدی: اشكال در شكل فاكتورفروش

masoud1345
پنج شنبه 30 خرداد 1392, 10:41 صبح
دوستان من در فرم گزارش فاكتور يك قلم كالادارم حال ميخواهم كه فاكتور من تا پايين صفحه خطكشي شده باشد يعني خطوطي كه در قسمت فيلدها گذاشته ام تا پايين صفحه ادامه داشته باشد ايراد من در كجااست لطفا شفاف پاسخ دهيد متشكرم

EBRAHIM_BANIHOSEINI
شنبه 01 تیر 1392, 01:35 صبح
در بانک یا کوئری که اطلاعاتت رو به گزارش میفرستی رکورد خالی ایجاد کن. (append blank)

frahimi
شنبه 01 تیر 1392, 10:36 صبح
اگر چاپ فاكتور را با كد نويسي انجام داده اي از گزينه هاي زير هم ميتواني استفاده كني

do while
.......
enddo

ح.حاج حسینی
پنج شنبه 13 تیر 1392, 23:28 عصر
اگر منظورت در چاپ خطوط عمودی است فقط کافی است خطوط عمودی باید موقع ایجاد lline آن را از قسمت page header شروع و ادامه بدهید تا قسمت page footer ولی اگر منظورت خط کشی افقی زیر هر ردیم است تنها راهش همان است که دوستان گفتند باید رکورد خالی ایجاد کنید که فقط فیلد ردیف وفیلد شماره فاکتور پر شده باشد

javad_1349
شنبه 15 تیر 1392, 13:12 عصر
البته این موردی که شما به دنبالش هستی مرقون به صرفه نیست و طبق تجربه کاغذ زیادی صرف می شود. موفق باشید

ح.حاج حسینی
یک شنبه 16 تیر 1392, 19:56 عصر
دوست من javad_1349
اگر بگویید زمان چاپ افزایش پیدا میکند درست است
اگر بگوید مواد مصرفی غیر از کاغذ مثل کارتریج و تونر مصرفش افزایش پیدا می کند درست است
ولی عرف نیست دو یا چند فاکتور را در یک صفحه چاپ کرد حتی اگر آن فاکتورها فقط یک ردیف داشته باشند
ولی توصیه می کنم چه فاکتور چه سند حسابداری و رسید و حواله حتما خط کشی را تا پایین صفحه بکشید کارتان بسیار شکیل تر و زیباتر و مشتری پسند تر می شود