ورود

View Full Version : گفتگو: یادگیری جاوا اسکریپت

css-man
پنج شنبه 30 خرداد 1392, 18:08 عصر
دوستان من چند سالی هست php مینویسم
ولی نمی دونم چرا جاوا اسکریپت رو نمیتونم درک کنم
راه یادگیری مناسبش چیه؟

Jarvis
پنج شنبه 30 خرداد 1392, 19:07 عصر
خب دستورات عمومیش که خیلی شبیه به PHP هستش ... فقط قسمت شئ گرائی یه مقداری فرق داره که به صورت Prototype-Based هستش ...
معمولا همه بهترین منبع رو www.w3schools.com معرفی میکنن ... من هم همین سایت رو معرفی میکنم چون با مثال های عملی بحث رو بهتون آموزش میده ...

موفق باشید

jalil_gh
پنج شنبه 30 خرداد 1392, 23:34 عصر
اولین کاری که باید بکنید اینه که هرچی راجع به php میدونید فراموش کنید. شباهت جاوااسکریپت به زبان‌های دیگه فقط ظاهریه و در باطن خیلی چیزا فرق میکنه.
دومین چیزی که باید بدونید اینه که جاوااسکریپت یه زبان پیش پا افتاده و ضعیف و محدود نیست. جاوااسکریپت یه زبان کاملا شی‌گراست که پیچیدگی‌های خاص خودشو داره. بسیار انعطاف پذیره و به روش‌های مختلفی میشه باهاش برنامه نوشت.
نکته دیگه‌ای که باید دونست اینه که جاوااسکریپت وابسته به محیطیه که توش اجرا میشه. معروفترین محیطی هم که جاوااسکریپت توش اجرا میشه همین مرورگر خودمونه. این محیط امکانات درونی جاوااسکریپت رو افزایش میده و به اون امکان کار کردن با xmlHttpRequest و DOM و canvas و غیره رو میده.
دو تا کتاب خوب که من خودم ازشون استفاده کردم و میکنم هم اینان.
Javascript the good parts
secrets of javascript ninja
تو این منابع جاوااسکریپت خیلی خوب بررسی و توضیح داده شده.

cups_of_java
جمعه 31 خرداد 1392, 00:12 صبح
از این سایت (http://www.codeacademy.com) استفاده کن یاد میگیری.

css-man
جمعه 31 خرداد 1392, 10:47 صبح
اولین کاری که باید بکنید اینه که هرچی راجع به php میدونید فراموش کنید. شباهت جاوااسکریپت به زبان‌های دیگه فقط ظاهریه و در باطن خیلی چیزا فرق میکنه.
دومین چیزی که باید بدونید اینه که جاوااسکریپت یه زبان پیش پا افتاده و ضعیف و محدود نیست. جاوااسکریپت یه زبان کاملا شی‌گراست که پیچیدگی‌های خاص خودشو داره. بسیار انعطاف پذیره و به روش‌های مختلفی میشه باهاش برنامه نوشت.
نکته دیگه‌ای که باید دونست اینه که جاوااسکریپت وابسته به محیطیه که توش اجرا میشه. معروفترین محیطی هم که جاوااسکریپت توش اجرا میشه همین مرورگر خودمونه. این محیط امکانات درونی جاوااسکریپت رو افزایش میده و به اون امکان کار کردن با xmlHttpRequest و DOM و canvas و غیره رو میده.
دو تا کتاب خوب که من خودم ازشون استفاده کردم و میکنم هم اینان.
Javascript the good parts
secrets of javascript ninja
تو این منابع جاوااسکریپت خیلی خوب بررسی و توضیح داده شده.

دارم دانلود میکنم

saeid1414
جمعه 31 خرداد 1392, 11:45 صبح
سلام وقت بخیر

دوستان ازتون کمک می خواستمو
در رابطه با کانواس یه تمرین
دانشگاهی بهمون دادن که من اصلا دربارش هیچی نمی دونم. خواستم ازتون
خواهش منم در صورت امکان بهم کمک کنید

متنش رو ضمیمه کردم. تا 6 تیر مهلت داره. ممنون میشم کمک کنید

-با استفاده از Canvas یک صفحه ایجاد کنید که دارای قابلیت های زیر باشد:
1) انتخاب رنگ خطوط
2) با فشردن موس در یک نقطه 1 و رها کردن آن در نقطه 2 یک خط مستقیم بین این دو نقطه ایحاد شود.
3) امکان اضافه کردن متن و تصویر در صفحه در محلی که کاربر مشخص می کند.

ممنون