View Full Version : طراحی سایت با چه نرم افزاری؟
minaaaa
جمعه 31 خرداد 1392, 18:54 عصر
سلام.من تازه می خوام سایت طراحی کنم ولی نمی دونم از کجا شروع کنم.با php ? Css? با نرم افزارهای طراحی سایت کار کنم ؟ بعضی ها تعریف جوملا را می کنند! خیلی سردر گم شدم!راهنماییم کنید ممنون می شم
khista
جمعه 31 خرداد 1392, 19:06 عصر
سلام
اگه صفر کیلومتری از html 5 شروع کن در غیر این صورت asp کار کنی تقریبا بهتر از php .(مزایا و معایب خاص خودشون رو دارن ولی asp به زبان برنامه نویسی دسکتاپ تا حدود زیادی نزدیک تر)
کاربر مبتدی2
جمعه 31 خرداد 1392, 19:24 عصر
سلام
به نظر من asp بهتره . در asp هم میتونی از css استفاده کنی برای اینکه ظاهر صفحات رو مطابق نظرت تغییر بدی.موفق باشی
mehbod.rayaneh
جمعه 31 خرداد 1392, 19:50 عصر
سلام
این سوال شما حداقل 2 هفته 1 بار پرسیده میشه! :ناراحت:
ببینید اول شروع کنید ب ساختن 1 سایت ب زبانهای css و html . بعد از اون سراغ js برید و ب اونم تسلط کامل پیدا کنید! الان دیگه لازمه طراحیه!
با این زبانها شما میتونید ظاهر سایت را طراحی کنید. ینی میشید طراح قالب!
بعد از فراگیری اینها میتوایند با cms های موجود مثل joomla , wordpress , ... سایتتون را ب حالت داینامیک در بیارید. مثل خیلی از سایتهایی ک با این cms ها نوشته شدن!
و پس از آشنایی با اینها برید سر وقت php یا asp !
البته لازم ب ذکر هست ک هم joomla و هم wordpress با php نوشته شدن!
اگه میخواید asp یاد بگیرید بهتره کلا 1 cms دیگه انتخاب کنید.
برا یاد گیری هم جناب pro_man یک تاپیک ایجاد کردن برای "معرفی سایتهای فعال در ضمینه آموزشهای مربوط ب طراحی وب"! ب اون تاپیک مراجعه کنید.
موفق باشید.
ateryad
شنبه 01 تیر 1392, 11:33 صبح
نمی دونم هر کی میخواد سیستم مدیریت محتوا معرفی کنه جوملا و وردپرس رو معرفی میکنه.
تجربه کار با دروپال رو ندارید...؟
mehbod.rayaneh
شنبه 01 تیر 1392, 18:08 عصر
نمی دونم هر کی میخواد سیستم مدیریت محتوا معرفی کنه جوملا و وردپرس رو معرفی میکنه.
تجربه کار با دروپال رو ندارید...؟
دروپال سی ام اس نیست! فریم ورکه!
کار باهاش برا افراد مبتدی بسیار مشکله!!! اطلاعاتتونو زیاد کنید!
ateryad
شنبه 01 تیر 1392, 22:52 عصر
دروپال سی ام اس نیست! فریم ورکه!
کار باهاش برا افراد مبتدی بسیار مشکله!!! اطلاعاتتونو زیاد کنید!
ممنون که گفتید :تشویق: کمی از اطلاعاتتون به بنده بدید.
چند بار دیگه متن قبل تاپیک بنده رو هم بخونید، خودم تعجب می کنم که کجا به دروپال گفتم CMS
خوبه که خودتون گفتید که فقط با وردپرس کار کردید. پس بحث خاصی نمیشه با شما کرد.
خوبه که شما هم سادگی رو انتخاب کردید، پس سعی کنید دروپال رو هم امتحان کنید.
البته دروپال ساده نیست پس بیخیالش بشید.
موفق باشید.
ateryad
شنبه 01 تیر 1392, 23:00 عصر
بنده در تاپیک اول فقط قصد داشتم تا دروپال رو معرفی کنم، نمی دونم که چه چیزی شد که اینطور شود.
از دوستان از بابت تندی حرف هام عذر می خواهم ولی دیگه دیگه.
moalla
یک شنبه 02 تیر 1392, 15:57 عصر
اینطور نیست که یادگیری وردپرس ساده تر از دروپال باشه. برای کارهای ساده هر دو تقریبا یه اندازه پیچیدگی دارن
اگه کار پیچیده بشه وردپرس رو باید با دانش زیاد توسعه وب، گسترش بدید و دروپال رو با ابزارهای آماده گسترش بدین که خیلی از کارها رو ساده میکنه. در نتیجه تو بخش سایتهای پیچیده دروپال خیلی ساده تره!!!
خصوصیت عمده ای که وردپرس داره زیادبودن قالبهاشه. علت این امر هم اینه که کاربرای حرفه ای کمتر داره و اونهایی که هستن ترجیح میدن پول بدن و قالب رو بخرن. اگه میخواید کار توسعه قالب کنید حتما وردپرس رو انتخاب کنید
در دروپال چون حرفه ای تر ها میرن سمتش همونها ترحیج میدن قالب رو خودشون کار کنن. در نتیجه قالب اماده کمه اما فریم ورکهای ساخت قالب زیاده که یه پایه میشه برای سریعتر ساخت قالب مثل omega
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.