ورود

View Full Version : ایجاد بخش گرافیک

matrix-program
شنبه 01 تیر 1392, 12:39 عصر
با سلام خدمت مدیران،اساتید و دوستان
همون طور که اطلاع دارید گرافیک بخش جدایی نا پذیر برنامه و وب سایت میباشد (و بنابراین به برنامه نویسی مربوط است) لذا از مدیران خواهشمندیم یک بخش مختص به گرافیک رایانه ای در فروم ایجاد کنند
با تشکر

matrix-program
شنبه 01 تیر 1392, 15:07 عصر
دوستان خواهشا نظر خودشون رو بدن

sadaf_
یک شنبه 02 تیر 1392, 11:54 صبح
مباحث گرافیک به برنامه نویسی مربروط می شه
چرا همه نیازهای در همین سایت رفع نکنیم و این سایت منبع بزرگتری نباشه؟
اما من فکر می کنم مدیران سایت می دونند که چه چیزهایی در این سایت وجود نداره ولی به خاطر هزینه بر بودنش قادر نیستند
اضافه کنند

UfnCod3r
یک شنبه 02 تیر 1392, 12:12 عصر
اینجا برا برنامه نویسیه نه نقاشی:لبخند:
فیلمم که نقد می کنن
دیگه چی می خواین :قهقهه:

matrix-program
یک شنبه 02 تیر 1392, 12:18 عصر
اینجا برا برنامه نویسیه نه نقاشی:لبخند:
فیلمم که نقد می کنن
دیگه چی می خواین :قهقهه:
بزار یه نقاشی هم بیاد روش:لبخند:
حالا بی شوخی گرافیک هم نقش مهمی در برنامه ایفا میکنه این کمبود تو سایت احساس میشه...

mehdy.programmer
یک شنبه 02 تیر 1392, 21:17 عصر
منم موافقم ! این فروم به حدی بزرگ شده که وقتش رسیده که از محدوده ی برنامه نویسی فراتر بره و قسمت های دیگه ای از کامپیوتر رو هم شامل بشه...
مثلا میشه بخش گرافیک رو به 3D max, Maya, Photoshop, Corel Draw,...

سعید کشاورز
یک شنبه 02 تیر 1392, 22:56 عصر
منم موافقم ! این فروم به حدی بزرگ شده که وقتش رسیده که از محدوده ی برنامه نویسی فراتر بره و قسمت های دیگه ای از کامپیوتر رو هم شامل بشه...
مثلا میشه بخش گرافیک رو به 3D max, Maya, Photoshop, Corel Draw,...

مخالفم با این کار..چون بازدهی لازم رو نداره ..میدونید چرا؟
یه سر به انجمن مجید آنلاین بزن..اصل کارشون مالتی مدیا هستش..بخش فتوشاپشون خیلی فعاله..اما شما یه سر به بخش طراحی وب سایتشون بزن..خیلی دیر به تاپیک ها پاسخ میدن..اما شما یه سر به انجمن طراحی وب خودمون بزن..ببین چقدر کاربر فعال داره..به نظرم هر چیزی تخصصیش خوبه..اگه الان اینجا بخش فتوشاپ بزنن سایت برنامه نویس اعتبار خودش رو از دست میده...کلا اسمش روشه دیگه..www.barnamenevis.org
پس بهتر اینه که کسانی که تمایل دارن گرافیک یاد بگیرن به جاهای دیگه مراجعه کنن.بهترین انجمن هم واسه این کار مجید آنلاین هستش..

matrix-program
یک شنبه 02 تیر 1392, 23:16 عصر
یه سر به انجمن مجید آنلاین بزن..اصل کارشون مالتی مدیا هستش..بخش فتوشاپشون خیلی فعاله..اما شما یه سر به بخش طراحی وب سایتشون بزن..خیلی دیر به تاپیک ها پاسخ میدن..اما شما یه سر به انجمن طراحی وب خودمون بزن..ببین چقدر کاربر فعال داره..به نظرم هر چیزی تخصصیش خوبه..اگه الان اینجا بخش فتوشاپ بزنن سایت برنامه نویس اعتبار خودش رو از دست میده...کلا اسمش روشه دیگه..www.barnamenevis.org (http://www.barnamenevis.org)
پس بهتر اینه که کسانی که تمایل دارن گرافیک یاد بگیرن به جاهای دیگه مراجعه کنن.بهترین انجمن هم واسه این کار مجید آنلاین هستش..
ممنون از شما که نظرتون خودتون رو دادید

Arash_janusV3
دوشنبه 03 تیر 1392, 15:29 عصر
یه سر به انجمن مجید آنلاین بزن..اصل کارشون مالتی مدیا هستش..بخش فتوشاپشون خیلی فعاله..اما شما یه سر به بخش طراحی وب سایتشون بزن..خیلی دیر به تاپیک ها پاسخ میدن..اما شما یه سر به انجمن طراحی وب خودمون بزن..ببین چقدر کاربر فعال داره..به نظرم هر چیزی تخصصیش خوبه..اگه الان اینجا بخش فتوشاپ بزنن سایت برنامه نویس اعتبار خودش رو از دست میده...کلا اسمش روشه دیگه..www.barnamenevis.org (http://www.barnamenevis.org)
درود بر دوستان
اگر صحبت از کدنویسی بود حرف شما قابل قبول هستش
ولی زمانی که بحث برنامه نویسی مطرح می شه به معنای فرآیند تولید نرم افزار هستش
یعنی از ایجاد DFD , ERD ... تا ظاهر و تست و ... در برنا مه نویسی کلیه ابزارها قابل استفاده هستند
امروزه بیشتر همه برنامه نویس هستند تا کدنویس .
به نظر من بخش گرافیک به برنامه نویسی کمک خواهد کرد.

مثال اون سایت رو زدید مطمئن باشید اگر این سایت بخش گرافیک رو از ابتدا داشت شاید کمتر کسی سراغ اون سایت رو می گرفت
و شکی نیست با شروع بخش گرافیک در این سایت جدای از استقبالی که از اون می شه گریز از این سایت به سایت های دیگر رو هم کمتر می کنه
در همین سایت کاربرانی که هم گرافیک کار می کنند و در کنار اون کارهای برنامه نویسی انجام می دهند کم نیستند

من هم موافق بخش گرافیک هستم

mehdy.programmer
دوشنبه 03 تیر 1392, 21:41 عصر
یه سر به انجمن مجید آنلاین بزن..اصل کارشون مالتی مدیا هستش..بخش فتوشاپشون خیلی فعاله..اما شما یه سر به بخش طراحی وب سایتشون بزن..خیلی دیر به تاپیک ها پاسخ میدن..اما شما یه سر به انجمن طراحی وب خودمون بزن..ببین چقدر کاربر فعال داره..به نظرم هر چیزی تخصصیش خوبه..اگه الان اینجا بخش فتوشاپ بزنن سایت برنامه نویس اعتبار خودش رو از دست میده...کلا اسمش روشه دیگه..www.barnamenevis.org
با حرف شما در مورد تخصصی بودن کارها موافقم! ولی به نظر من بهتره که سایت همیشه همینطوری نمونه و توسعه داده بشه و کم کم سایت به سمت تمامی کارهایی که پشت صحنه [!] کامپیوتر انجام میشه بره و تمام کارهایی رو که کاربران حرفه ای کامپیوتر انجام میدن پوشش بده. و دلیلم برای اینکار منسجم بودن تمام بحث ها در یک سایت هستش...
هرچند اینا فقط نظر شخصیه!

سعید کشاورز
دوشنبه 03 تیر 1392, 23:33 عصر
درود بر دوستان
اگر صحبت از کدنویسی بود حرف شما قابل قبول هستش
ولی زمانی که بحث برنامه نویسی مطرح می شه به معنای فرآیند تولید نرم افزار هستش
یعنی از ایجاد DFD , ERD ... تا ظاهر و تست و ... در برنا مه نویسی کلیه ابزارها قابل استفاده هستند
امروزه بیشتر همه برنامه نویس هستند تا کدنویس .
به نظر من بخش گرافیک به برنامه نویسی کمک خواهد کرد.

مثال اون سایت رو زدید مطمئن باشید اگر این سایت بخش گرافیک رو از ابتدا داشت شاید کمتر کسی سراغ اون سایت رو می گرفت
و شکی نیست با شروع بخش گرافیک در این سایت جدای از استقبالی که از اون می شه گریز از این سایت به سایت های دیگر رو هم کمتر می کنه
در همین سایت کاربرانی که هم گرافیک کار می کنند و در کنار اون کارهای برنامه نویسی انجام می دهند کم نیستند

من هم موافق بخش گرافیک هستم

حرف شما رو قبول دارم..چون توی تالار طراحی وب خیلی ها این سوالات واسشون پیش میاد که چجوری قالب طراحی کنن با فتوشاپ..توی تالار سی شارپ هم همه میخان interface خوشگل بسازن واسه Desktop App..
به نظرم این مورد میتونه جالب باشه..اما اینکه بخوایم یه تالار بزنیم که بیاد فتوشاپ یاد بده یکم غیر منطقیه..اما میشه یه بخشی ایجاد کرد که اصول طراحی رو آموزش بده نه اینکه بیاد بگه چجوری با نرم افزارهایی مثل فتوشاپ ، کرل و .. کار کنیم..
الان که فکر می کنم میتونه جالب باشه..به این دلیل که یه جورایی این کار جنبه تخصصی داره..ولی به نظرم باید به دو قسمت Web app و Desktop APP تقسیم بندی بشه..
هم میشه اونجا از نمونه کار های بقیه ایده گرفت هم میشه کارهای خودمون رو به معرض نمایش در بیاریم..

Arash_janusV3
دوشنبه 03 تیر 1392, 23:48 عصر
حرف شما رو قبول دارم..چون توی تالار طراحی وب خیلی ها این سوالات واسشون پیش میاد که چجوری قالب طراحی کنن با فتوشاپ..توی تالار سی شارپ هم همه میخان interface خوشگل بسازن واسه Desktop App..
به نظرم این مورد میتونه جالب باشه..اما اینکه بخوایم یه تالار بزنیم که بیاد فتوشاپ یاد بده یکم غیر منطقیه..اما میشه یه بخشی ایجاد کرد که اصول طراحی رو آموزش بده نه اینکه بیاد بگه چجوری با نرم افزارهایی مثل فتوشاپ ، کرل و .. کار کنیم..
الان که فکر می کنم میتونه جالب باشه..به این دلیل که یه جورایی این کار جنبه تخصصی داره..ولی به نظرم باید به دو قسمت Web app و Desktop APP تقسیم بندی بشه..
هم میشه اونجا از نمونه کار های بقیه ایده گرفت هم میشه کارهای خودمون رو به معرض نمایش در بیاریم..
دقیقا . اصلا قرار نیست همه مبحث گرافیک رو به طور جداگانه پوشش داد.
همونطور که شما گفتید برای وب و ویندوز
و مباحث مورد نیاز برنامه نویسی رو پوشش بده
و همینطور معرفی ابزارهای گرافیک و یا حتی کامپوننت و طراحی و زیبا سازی رو در اون پوشش داد

سعید کشاورز
سه شنبه 04 تیر 1392, 00:54 صبح
دقیقا . اصلا قرار نیست همه مبحث گرافیک رو به طور جداگانه پوشش داد.

و همینطور معرفی ابزارهای گرافیک و یا حتی کامپوننت و طراحی و زیبا سازی رو در اون پوشش داد

یه مشکل اینه که باید واسه هر زبون برنامه نویسی قسمت گرافیک رو ایجاد کنیم..چون کامپوننت های هر زبون باهم فرق دارن..
مگر اینکه واسه هر تالار بخش گرافیک مرتبط با اون رو قرار بدیم..

diamond-program
پنج شنبه 06 تیر 1392, 17:13 عصر
آقا منم با بخش گرافیک موافقم
چون
مردم عقلشون به چشمشونه

اینم یکی از چیزایی که ساختم
http://www.8pic.ir/images/46016524515889596899.png

matrix-program
پنج شنبه 10 مرداد 1392, 17:05 عصر
تاپیکو بالا آوردم
مدیران لطفا این بخش رو بسازید دیگه
چهار تا کلیکه فوقش
قدیما بخش جک(!)تو سایت بوده
چرا نباید یه بخش گرافیک رایانه ای اینجا باشه
گفتم فایر برد ساخته شده و مدیران توجه کردن شاید مدیران به این درخواست هم توجه کنن خواهش میکنم

Jarvis
پنج شنبه 10 مرداد 1392, 17:39 عصر
گفتم فایر برد ساخته شده و مدیران توجه کردن شاید مدیران به این درخواست هم توجه کنن خواهش میکنم
بخش Firebird با برنامه نویسی ارتباط بیشتری داره تا گرافیک !
البته من پیشنهادم اینه که انجمنی تحت عنوان رابط گرافیکی کاربری راه اندازی بشه .. چون این مسئله واقعا توی کشور ما ضعیفه و نیازه یکم رسمی تر بهش نگاه کنیم... اکثر نرم افزاری که توی ایران ساخته میشه اصلا از رابط کاربری استاندارد و مهندسی شده ای برخوردار نیست.
هر کاری باید به متخصص اش سپرده بشه ... رابط کاربری هم تخصص خودش رو میخواد...
باید فهمید که کاربر برای فلان نرم افزار با کدوم طیف رنگ راحت تره ...
کاربرد نرم افزار و طیف رنگی به کار برده شده باید با هم ارتباط داشته باشن
المان ها و اشیاء موجود باید طوری طراحی شوند که مناسب ترین روش برای انجام یک عمل باشند.
این ها همه نیاز به مطالعه و تجربه داره ...

من خودم چندین سال روی بحث رابط های کاربری کار میکردم و چندین تجربه هم داشتم ... اگه این بخش ایجاد بشه خوشحال میشم کمکی بکنم.

روز خوش

matrix-program
سه شنبه 05 شهریور 1392, 09:45 صبح
همچنان منتظر ایجاد

JaVa
دوشنبه 11 شهریور 1392, 18:52 عصر
نظر مدیریت ؟!

matrix-program
سه شنبه 12 شهریور 1392, 11:32 صبح
نظر مدیریت ؟!
فعلا که تاحالا مدیری دنبال نکرده
به آقای کرامتی هم پیام دادم اصن توجه نکردن:ناراحت:

alireza es
پنج شنبه 14 شهریور 1392, 23:46 عصر
پس چرا هیچ کار خاصی انجام داده نمیشه ؟؟
بابا اون دوسه تا کلیکو بکنید دیگه میخوام کار های گرافیکی بکنم !!