PDA

View Full Version : بهتریت cms از نظر بازار کار

caspianhero
شنبه 01 تیر 1392, 21:36 عصر
با سلام بر دوستان عزیز
میخواستم بدونم برای کسی که تازه وارد کارهای طراحی وب شده کار کردن بت کدام cms بهتره(احتمالا میگید وردپرس:چشمک:)؟؟؟ و توی بازار کار کدام cms بیشتر طرفدار داره؟؟؟ از نظر طراحی قالب و راه اندازی سایت؟؟و ازنظر قدرت و سایر متدها...
سپاس

mehbod.rayaneh
شنبه 01 تیر 1392, 21:39 عصر
سلام
ب نظرم ترتبش ب این شکله :
1. وردپرس
2. وردپرس
3. وردپرس
4. وردپرس
6. وردپرس! :لبخند:
فقط سایر موارد را باهاش کار نکردم! :لبخند:
کلا وردپرسیم! :قهقهه:

ateryad
شنبه 01 تیر 1392, 22:55 عصر
درصد زیادی از بازار کار رو وردپرس گرفته. میشه گفت که شاید سفارشهای زیادی از بابت وردپرس بگیرید.
ولی بنده توصیه میکنم که دروپال رو کار کنید، دروپال در حال رشد خوبی هست و می تونید روی قوت و انعطاف دروپال حساب ویژه باز کنید.

همیشه ساده بودن نشان از خوبی نیست، کمی هم به خودتون سختی بدهید.

البته این یک توصیه بود. دوستان گارد نگیرند. دعوا ندارم

سعید کشاورز
یک شنبه 02 تیر 1392, 10:43 صبح
همیشه ساده بودن نشان از خوبی نیست، کمی هم به خودتون سختی بدهید.

همه چیز بستگی به مشتری داره..اگه سواد مشتری زیاد نیست بهتره که از همین وردپرس استفاده بشه

caspianhero
یک شنبه 02 تیر 1392, 14:17 عصر
ممنون دوستان: چند سئوال :
1=جوملا با وردپرس و یا دروپال چه قابلیت هایی دارند نسبت به هم که باعث برتری میشه توی بازار؟
2=راستی بازار کار cms های تحت asp مثل dot netnuke چطوری هست؟؟ ایا متقاضی داره؟؟؟
3=برای چی می گویند دروپال cms نیست بلکه framework هست؟؟؟
4= بازار کار cms های دیگر مثل datalife یا phpnuke چطوری هست؟؟
سپاس

سعید کشاورز
یک شنبه 02 تیر 1392, 14:31 عصر
1=جوملا با وردپرس و یا دروپال چه قابلیت هایی دارند نسبت به هم که باعث برتری میشه توی بازار؟

اینجارو بخون (http://nardebaan.ir/6780-%D9%85%D9%82%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%87-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7)

vapa_71
یک شنبه 02 تیر 1392, 14:35 عصر
من با جوملا کار میکنم و واقعا عالیه

moalla
یک شنبه 02 تیر 1392, 15:41 عصر
من با جوملا کار میکنم و واقعا عالیه
از اینکه اینطوری میگین مطمئنم روی اونهای دیگه تسلطی ندارید
عین همین سوالات رو بارها اینجا پرسیدن و بارها جواب داده شده
جستجو کنید به جوابهای زیادی میرسید
خلاصه عرض بکنم اگه مشتری سفارش ساده ای داشت با وردپرس کار کنید.
اگه یکم کارش پیچیده بشه نیازه شما وردپرس رو گسترش بدید و مهارت کاملی در توسعه وب داشته باشید
اماتوی درپال با مهارت خیلی پایین تر و کدنویسی خیلی کمتر سفارشهای خیلی بیشتری رو میتونید قبول کنید و انجام بدید

ateryad
یک شنبه 02 تیر 1392, 18:03 عصر
فریم ورک چی هست...؟

خوب میشه گفت فریم ورک مثل cms هست ولی خیلی فراتر از اون ، چون با فریم ورک به نوعی می تونی برای خودت یک cms ساخت.
می تونید در سایت دروپال یک جستجو کنید تا ببینید از دروپال حدود 40 سیستم مدیریت محتوا برای کار های مختلف ایجاد شده.