ورود

View Full Version : مشکل در نصب و راه اندازی SQL server 2005 Express

majmaj98
یک شنبه 02 تیر 1392, 13:25 عصر
سلام دوستان
من مجید هستم و تازه عضو این سایت شدم. در حقیقت مشکلی که داشتم باعث شد با این سایت آشنا بشم.
من در زمینه طراحی وب واقعا مبتدی هستم. برا همین به سفارش یکی از استاد های دانشگاه شروع کردم کتاب طراحی وب از پایه تا پیشرفته رو بخونم که تو فصل 5 در مورد sql server توضیح داده

راستش من نمیدونم پیش نیاز های نصب SQL server چیه اما این نرم افزار رو نصب کردم. اول tools رو نصب کردم و بعد management studio شو نصب کردم که تو میله استارت به شکل زیر نشون داده میشه

الان مشکلی که دارم اینه که بعد از اینکه به سرور متصل میشم نمیتونم new database بسازم. اروری رو میده که عکسشو براتون گذشتم

نمیدونم نرم افزار رو اشتباه نصب کردم یا سیستمم کم و کسری داره لطفا کمکم کنید

پ.ن: من خیلی جست و جو کردم تا محیطی مناسب رو پیدا کنم برای ایجاد این تاپیک و اگر در جای مناسبی مطرح نکردم معذرت میخوام و مدیران لطفا راهنماییم کنن

خیلی خیلی ممنون

Pr0grammer
سه شنبه 04 تیر 1392, 17:03 عصر
قبل از هر چیز ، حضورتون در سایت برنامه نویس رو خوش آمد میگم...

من فکر میکنم SQL درست نصب نشده...
بهتره نسخه ی Enterprise رو خریداری و یا نسخه Express رو از سایت مایکروسافت دانلود کنید.
اگر فصد دانلود از سایت مایکروسافت رو دارید، فایل SQLEXPRWT (مخفف SQL Express With Tools) رو دانلود کنید.

نسخه ی 2008 و 2012 هم بعد از 2005 منتظر شده، میتونید از اونا هم استفاده کنید.
به هر حال ، همیشه موفق باشید/

majmaj98
چهارشنبه 05 تیر 1392, 13:19 عصر
دوست عزیز ممنون بابت پاسخگوییت
راستش من سریع دست به کار شدم و نسخه sql server 2005 standard edition رو نصب کردم
اما به مشکلی بر خوردم که اینجا (http://barnamenevis.org/showthread.php?405044-%D8%AE%D8%B7%D8%A7%DB%8C-server-name) مطرحش کردم

همونطور که میبینی هنوز بچه ها جواب ندادن اما شماره ارورشو سرچ کردم و تو یه سایت خارجی راهنمایی کرده بود
جوابشم ساده بود اونم اینه که باید run as admin رو انتخاب کنی

بازم ممنون بابت راهنماییت دوست عزیز
اینارم نوشتم تا کسایی که مشکل مشابه دارن استفاده کنن دادا