View Full Version : سوال: FormMaster
l_attraction
دوشنبه 03 تیر 1392, 12:08 عصر
سلام
یک پروژه جاوا اپلیکشن میخوام بنویسم که ظاهر آن از قبیل رنگ و فونت و ... از یک فرم اصلی گرفته شوند یعنی با تغییر فرم اصلی ، فرمهای دیگر تغییر کنن.(مثل webmaster در وب)
با تشکر
m.a.d1992
دوشنبه 03 تیر 1392, 13:07 عصر
یه کلاس بنویس که داخلش یه تابع استاتیک داشته باشه، که اون تابع بتونه یه فرم بگیره، وقتی به اون تابع از طریق اسم کلاس فرمو پاس میدی، داخل تابع بع رنگ و فونت و ... فرم دسترسی داری اینطوری هر جای برنامه ت می تونی اون تابع رو صدا بزنی و اون تابع تنظیمات مورد نظرتو رو فرم پیاده سازی میکنه، مثلا توو فرم اصلی که می خوای تنظیماتو تغییر بدی می تونی هر کدوم از فرماتو به اون تابع پاس بدی، این الگوریتمی بود که به ذهنم رسید، شاید الگوریتم بهنری وجود داشته باشه، اگه بازم متوجه نشدی بگو تا با کد برات توضیح بدم
l_attraction
دوشنبه 03 تیر 1392, 13:21 عصر
یه کلاس بنویس که داخلش یه تابع استاتیک داشته باشه، که اون تابع بتونه یه فرم بگیره، وقتی به اون تابع از طریق اسم کلاس فرمو پاس میدی، داخل تابع بع رنگ و فونت و ... فرم دسترسی داری اینطوری هر جای برنامه ت می تونی اون تابع رو صدا بزنی و اون تابع تنظیمات مورد نظرتو رو فرم پیاده سازی میکنه، مثلا توو فرم اصلی که می خوای تنظیماتو تغییر بدی می تونی هر کدوم از فرماتو به اون تابع پاس بدی، این الگوریتمی بود که به ذهنم رسید، شاید الگوریتم بهنری وجود داشته باشه، اگه بازم متوجه نشدی بگو تا با کد برات توضیح بدم
مرسی از جوابتون. با این کار هم باید به تعداد فرمها این تابع رو فراخوانی کنم؟ راه بهینه تری نیست؟ ممنون میشم اگه یک مثال بزنید. کاری که میخوام کنم تنظیمات کاربر هست که کاربر میتونه رنگ و فونت رو خودش انتخاب کنه و به تمام فرمها اعمال بشه.
میشه از look and feel استفاده کرد؟ چنین تنظیماتی داره و ایا کار رو راحت تر میکنه؟
omidbizdotcom
سه شنبه 04 تیر 1392, 10:26 صبح
دقیقا در دسکتاپ شما باید از لوک ان فیل استفاده کنی من خودم این رو خیلی دوست دارم و استفاده ازش در سوینگ راحته
http://www.muntjak.de/hans/java/tinylaf/
در وب هم باید از template engine استفاده کنی مثل facelet , velocity ,...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.