ورود

View Full Version : شمارش مقادیر مشخص از داخل فیلدهای مختلف

Nazir Ahmad
دوشنبه 03 تیر 1392, 15:11 عصر
سلام خدمت اساتید گرامی و دوستان عزیز
در انجمن تاپیکهای مختلفی وجود داره که تقریبا با مشکل من مشابه هست اما هیچکدوم مشکل من رو حل نکرد به همین خاطر این تاپیک رو زدم.
ممنون میشم اگه کمک کنید تا مثل بعض تاپیکها بی نتیجه نمونه.
سوال تکراریه اما لطفا کمک کنید
من یه جدول دارم که مربوط میشه به نمرات شاگردان یک موسسه و در این جدول برای هر نمره یک فیلد جداگانه در نظر گرفته شده. حالا من میخوام تعداد فیلدهایی که نمره اون کمتر از 16 هست رو در یک فیلد دیگه شمارش کنه.
البته من با استفاده از فرمول جمع و IIF تونستم یه کم این مشکل رو حل کنم اما مشکل این کار اینه که تعداد فیلدها زیاده و فرمول دهی نمیتونه این همه فیلد رو حساب کنه و فقط چند تا از اونا رو حساب میکنه.
مثلا فرمول به این صورته
IIF([FILD1]<16,[FILD1]/[FILD1],0)+IIF([FILD2]<16,[FILD2]/[FILD2],0) و الی آخر (تعداد IIFهای مورد استفاده محدود است)
حال از دوستان تقاضا دارم تا هر جوری که میتونید کمک کنید . چون خیلی وقته گیره این موضوعم
ممنون
یا حق

alirezabahrami
دوشنبه 03 تیر 1392, 17:07 عصر
سلام خدمت اساتید گرامی و دوستان عزیز
در انجمن تاپیکهای مختلفی وجود داره که تقریبا با مشکل من مشابه هست اما هیچکدوم مشکل من رو حل نکرد به همین خاطر این تاپیک رو زدم.
ممنون میشم اگه کمک کنید تا مثل بعض تاپیکها بی نتیجه نمونه.
سوال تکراریه اما لطفا کمک کنید
من یه جدول دارم که مربوط میشه به نمرات شاگردان یک موسسه و در این جدول برای هر نمره یک فیلد جداگانه در نظر گرفته شده. حالا من میخوام تعداد فیلدهایی که نمره اون کمتر از 16 هست رو در یک فیلد دیگه شمارش کنه.
البته من با استفاده از فرمول جمع و IIF تونستم یه کم این مشکل رو حل کنم اما مشکل این کار اینه که تعداد فیلدها زیاده و فرمول دهی نمیتونه این همه فیلد رو حساب کنه و فقط چند تا از اونا رو حساب میکنه.
مثلا فرمول به این صورته
IIF([FILD1]<16,[FILD1]/[FILD1],0)+IIF([FILD2]<16,[FILD2]/[FILD2],0) و الی آخر (تعداد IIFهای مورد استفاده محدود است)
حال از دوستان تقاضا دارم تا هر جوری که میتونید کمک کنید . چون خیلی وقته گیره این موضوعم
ممنون
یا حق
سلام
با ارائه نمونه نتیجه سریعتر حاصل میشود.
یا علی

Nazir Ahmad
سه شنبه 04 تیر 1392, 10:54 صبح
سلام
با ارائه نمونه نتیجه سریعتر حاصل میشود.
یا علی

سلام
خیلی معذرت چون من یادم رفته بود فایل رو ضمیمه کنم
این هم فایل نمونه
البته چند تا سوال دیگه هم داشتم که تو خود فایل عنوان کردم
ممنون
یاحق

alirezabahrami
سه شنبه 04 تیر 1392, 17:15 عصر
سلام
مجدداً بررسي كن ! ظاهراً فايل نمونه خراب است.
يا علي

Nazir Ahmad
چهارشنبه 05 تیر 1392, 08:17 صبح
سلام
فایل مشکلی نداشت اما فک کنم شما از ورژن پایین استفاده میکنید. مال من آفیس 2013 با فرمت 2007 است.
الان نمونه 2003 و 2013 هر دو تا رو ضمیمه کردم
بازم ممنون
یا حق

Nazir Ahmad
پنج شنبه 06 تیر 1392, 08:26 صبح
سلام دوستان
فکری به حال ما نکردید هنوز؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

Nazir Ahmad
شنبه 08 تیر 1392, 07:44 صبح
کسی نیست راهنمایی کنه؟
یا شاید مشکل خیلی مبهمه؟؟؟؟

emami.sie
شنبه 08 تیر 1392, 10:24 صبح
با سلام
نمونه رو ببینید...
البته همون روش خودتونه (با استفاده از IIF) ولی یکم ساده تر شده...
مشکل اصلی نحوه طراحی غیرنرمال جدول شماست، که من نمونه ای دقیقا مشابه (با طراحی جداول صحیح و نرمال) در سایت فرساران دیدم که توسط یوزری با نام TasinHome (http://barnamenevis.org/member.php?u=293157) عنوان شده بود و کاربر دیگری جواب کاملی رو بهشون داده بود...
موفق باشید
یا علی

Nazir Ahmad
شنبه 08 تیر 1392, 14:45 عصر
با سلام
نمونه رو ببینید...
البته همون روش خودتونه (با استفاده از IIF) ولی یکم ساده تر شده...
مشکل اصلی نحوه طراحی غیرنرمال جدول شماست، که من نمونه ای دقیقا مشابه (با طراحی جداول صحیح و نرمال) در سایت فرساران دیدم که توسط یوزری با نام TasinHome (http://barnamenevis.org/member.php?u=293157) عنوان شده بود و کاربر دیگری جواب کاملی رو بهشون داده بود...
موفق باشید
یا علی
ممنون دوست عزیز
من هم بالاخره از همون روش استفاده کردم. اما میخواستم ببینم آیا راه ساده‌تری برای این کار وجود داره یا نه؟

درمورد رتبه بندی هم اگه بتونید کمک کنید ممنون میشم.
البته تاپیکهای زیادی وجود داره اما مشکل اونا اینه که مثلا تنها یک کلاس رو درجه بندی میکنند اما من میخوام از داخل این جدول که تعداد کلاسها و همچنان شیفت هم زیاده، بتونم هر کلاس رو در هر شیفت به طور مجزا درجه بندی کنم.
در اکسل از تابع sumproduct میشد این کار رو انجام داد اما در اکسس نمیدونم
به هر حال ممنون
یا حق