View Full Version : اشکال در ریپورت بیلدر نسخه 14
mahdy.asia
سه شنبه 04 تیر 1392, 19:22 عصر
من با دلفی XE2 و ریپورت بیلدر 14 کار می کنم هنگامی که در ریپورت بیلدر از فایل اجرایی وارد محیط طراحی می شوم(با استفاده ار ppDesigner) اگر تغییری در گزارش ایجاد نمایم این تغییر روی گزارش اعمال نمی شود در صورتی که همین کد را در دلفی 7 و ریپورت بیلدر 10.2 استفاده می کردم هر تغییری بعد از خارج شدن از محیط ppDesigner در گزارش اعمال می شد.
کد نمونه دلفی xe2 پیوست می باشد از راهنمایی شما دوستان متشکرم
mahdy.asia
چهارشنبه 05 تیر 1392, 08:19 صبح
من مشکل را با کد زیر بر طرف کردم
procedure TF_rbPrvDlg.ppDesigner1Close(Sender: TObject; var Action: TCloseAction);
begin
ppViewer1.RegenerateReport;
end;
mahdy.asia
چهارشنبه 05 تیر 1392, 18:50 عصر
یک مشکل دیگه که تو ریپورت بیلدر دارم اینه که اسکرول ماوس توی نمایش پرینت کار نمی کنه از دوستان متشکر می شم اگر راهنمایی کنند (اسکرول جهت رفتن به صفحات بعدی توی نمایش پرینت)
ali_abbasi22145
پنج شنبه 06 تیر 1392, 14:27 عصر
اگر منظورت هنگ می کند
//Fix hang for all records /////////////////////////////////////////////////
MainForm.ppReport1.PreviewFormSettings.SinglePageO nly := True;
//MainForm.ppReport1.Template.OnLoadEnd :=
//TppViewer object, it has a SinglePageOnly
//Fix hang for all records /////////////////////////////////////////////////
اولی کافیست
mahdy.asia
جمعه 07 تیر 1392, 00:26 صبح
اصلا هیچ کدی ننوشته بودم کد شما رو امتحان نکردم اما کد زیر رو امتحان کردم جواب داد
procedure TForm1.FormMouseWheel(Sender: TObject; Shift: TShiftState; WheelDelta: Integer; MousePos: TPoint; var Handled: Boolean);
begin
Viewer.VerticalScroll(WheelDelta div 5);
end;
ali_abbasi22145
شنبه 08 تیر 1392, 08:48 صبح
سلام
از نسخه RB 14 به بعد روش Scroll و پیش نمایش کلا عوض شده و برای سرعت بهتر پیش نمایش و احتمالا Scroll حتما این تنظیم را برای RB انجام دهید ppReport1.PreviewFormSettings.SinglePageOnly را True کنید.
mahdy.asia
شنبه 08 تیر 1392, 21:01 عصر
سلام
از نسخه RB 14 به بعد روش Scroll و پیش نمایش کلا عوض شده و برای سرعت بهتر پیش نمایش و احتمالا Scroll حتما این تنظیم را برای RB انجام دهید ppReport1.PreviewFormSettings.SinglePageOnly را True کنید.
ممکنه بیشتر توضیح دهید چطور باعث بهبود سرعت می شود. معایب آن چیست و چرا بصورت پیش فرض True نیست متشکرم
ali_abbasi22145
دوشنبه 10 تیر 1392, 13:10 عصر
ممکنه بیشتر توضیح دهید چطور باعث بهبود سرعت می شود. معایب آن چیست و چرا بصورت پیش فرض True نیست متشکرم
سلام
من وقتی برنامه را به RB14 جدید آوردم پیش نمایش رکورد خیلی کند بود وبیشتر اوقات هنگ می کرد و از پشتیبانی خود digital-metaphors سوال کردم جواب دادند که ppReport1.PreviewFormSettings.SinglePageOnly را True کنم و این کار باعث می شود که در نمایش گزارش پیش فرض یک صفحه اول را نشان دهد و بقییه صفحات را نمایش نمی دهد و در نتیجه سرعت بالا می رود البته می توانید یکی یکی صفحات را ببینید.
چرا پیش فرض true نیست را نمی دانم حتما digital-metaphors دلیلی دارد. چیکار داریم اینجوری مشکل حل می شود!
اما RB15 علاوه بر تنظیم بالا propety فوق MainForm.ppReport1.Template.OnLoadEnd هم باید SinglePageOnly کنیم تا سرعت پیش نمایش بالا رود و گرنه سرعت پایین و گاهی هنگ می کند.
ممنون می شوم کسی بتواند به شکلی propety فوق MainForm.ppReport1.Template.OnLoadEnd هم باید SinglePageOnly کند و اینجا کدش را بگذارد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.