ورود

View Full Version : یه سوال خیلی مهم

yegane8
سه شنبه 04 تیر 1392, 19:24 عصر
سلام
من داشتم html , css یاد می گرفتم که یه هو قالب ها ی خوشگل و تر تمیز و دیدم که همه جورش انواع و اقسام تو نت هست حالا اگه ام ا..نی که می خوایی نباشه با یه سری تغییرات جزیی تو نمونه ی اولیه می تونی بهش برسی
حالا به من بگین یاد گرفتن html , css چه فایده ای داره ؟
و چرا هر روز این همه اگهی می دن که به برنامه نویس html , css نیاز داریم ؟؟؟؟؟

mehbod.rayaneh
سه شنبه 04 تیر 1392, 20:20 عصر
سلام
ببینید اصولا طراحی قالب مراحلش اینجوریه ک برا مشتری 1 طرح گرافیکی psd میزنید، بعد اون طرح را به کد تبدیل میکنید!
برا تبدیل طرح ب کد باید css و html بلد باشید دیگه!
حتی برا ویرایش همون قالبهای رایگانی ک توی نت هست شما باید به html و css مسلط باشید!
نیاز نیست؟

mohamad_torabi
سه شنبه 04 تیر 1392, 20:21 عصر
سلام
دلیل یادگیری این هست که شما یه زمانی نیاز به قالبی دارید و اون تو نت برا دانلود وجود نداره تنها راه بدست اوردن قالب دلخواه شما اینه که خودتون اون رو طراحی کنید.
و حتی گاهی نیاز دارید که مثلا پس زمینه قالب یا منو رو عوض کنید برای این کارم شما باید css و html رو بلد باشید

yegane8
سه شنبه 04 تیر 1392, 20:47 عصر
نیاز که هست ولی فقط در حد اشنایی
مثلا من چند روزه که دارم یه lay out تعریف می کنم اخرش هم فهمیدم یه ایراد هایی داره ولی با این کد های اماده میشه تو 2 ساعت یه سایت زد داد دست مشتری !!!
کلا این کار مشکلی نداره ؟
اگه مشتری بفهمه که کد اماده بوده مشکلی به وجود نمی اد ؟ (دقیقا همونی که خودش می خوا د بهش تحویل داده شده)
و اکثر سایت ها همین طوری طراحی میشن ؟
سوال اخر مثلا واسه هر سایت معمولی مثلا واسه یه اموزشگاه زده میشه حدودا چقدر باید گرفت ؟

H:Shojaei
سه شنبه 04 تیر 1392, 21:51 عصر
سلام
ببين دوست عزيز بلد شدن حتي css3 و html5 هم يه هفته ياد گرفتن دوتاش طول نميكشه.
حالا شما ببين ياد گرفتنش خوبه يا نه.
و وقتي اين رو ميفهمي كه داري يه پروژه طراحي ميكني و وسطش به مشكل ميخوري و بعد بايد ناچارا تكه تكه همه ي مطالب رو بلد بشي تا بتوني يه قسمت از يه قالب آماده رو ويرايش كني.
يه چيز ديگه هم اين كه اگه بخواي تو يه گروه، سازمان يا... شركت كني ديگه انوقت ميگن css و html بلدي يا نه.

qartalonline
سه شنبه 04 تیر 1392, 22:18 عصر
نیاز که هست ولی فقط در حد اشنایی
مثلا من چند روزه که دارم یه lay out تعریف می کنم اخرش هم فهمیدم یه ایراد هایی داره ولی با این کد های اماده میشه تو 2 ساعت یه سایت زد داد دست مشتری !!!
کلا این کار مشکلی نداره ؟
اگه مشتری بفهمه که کد اماده بوده مشکلی به وجود نمی اد ؟ (دقیقا همونی که خودش می خوا د بهش تحویل داده شده)
و اکثر سایت ها همین طوری طراحی میشن ؟
سوال اخر مثلا واسه هر سایت معمولی مثلا واسه یه اموزشگاه زده میشه حدودا چقدر باید گرفت ؟

همون سایتهای 2 ساعته کار ما رو خراب میکنه دیگه.
طرف میاد یه قالبی رو کپی میکنه بعد اسمش رو میزاره طراحی. که نه کد نویسیش استاندارده نه اصول طراحی رعایت شده نه موارد سئو رعایت شده نه .......

به نظر من در طراحی سایت موارد زیر رو باید در نظر گرفت:
- اصول طراحی باید رعایت بشه
- رابط کاربری متناسب با کاربرد و موضوع سایت باشه و نه شلوغ بشه که باعث سردرگمی کاربر بشه
- کد نویسی قالب براساس استاندارد W3C
- نمایش سایت در مرورگرهای مختلف بدون به هم ریختگی قالب
- رعایت سئو
- طراحی بهینه و کم حجم
و ...

سعید کشاورز
سه شنبه 04 تیر 1392, 22:45 عصر
مهمترین دلیل واسه یادگیری نیاز مشتری هستش.
اگه مشتری شما یه قالبی رو بخواد که اصلا توی نت وجود نداشته باشه اونوقت مجبوری آستین بالا بزنی و خودت از صفر شروع کنی..
در ضمن قالب هایی که توی نت آمادس 1000 نفر میان ازش استفاده میکنن..اگه مشتری حرفه ای باشه و ازت قالب کاملا سفارشی و شخصی بخواد اوندقت مجبوری که خودت طراحی کنی..
پس زیاد دنبال چیزای آماده نباش..

mohamad_torabi
سه شنبه 04 تیر 1392, 23:05 عصر
مهمترین دلیل واسه یادگیری نیاز مشتری هستش.
اگه مشتری شما یه قالبی رو بخواد که اصلا توی نت وجود نداشته باشه اونوقت مجبوری آستین بالا بزنی و خودت از صفر شروع کنی..
در ضمن قالب هایی که توی نت آمادس 1000 نفر میان ازش استفاده میکنن..اگه مشتری حرفه ای باشه و ازت قالب کاملا سفارشی و شخصی بخواد اوندقت مجبوری که خودت طراحی کنی..
پس زیاد دنبال چیزای آماده نباش..
کاملا موافقم

moalla
چهارشنبه 05 تیر 1392, 04:43 صبح
با برنامه هایی مثل Artisteer میتونید قالب آماده رو با چند کلیک تنظیم کنید و برای انواع سیستم ها خروجی بگیرید......!
بااینحال خیلی اوقات نیازه بنابر درخواست مشتری یه psd رو کامل از صفر کار کنید که باید css و jquery رو در سطح خوبی بلد باشید و دیگه کارهای آماده کمکی نمیکنن