PDA

View Full Version : چند فونت با سایز های متفاوت برای یک تگ

maktoom
چهارشنبه 05 تیر 1392, 09:58 صبح
سلام
امروز نیاز پیدا کردم تا از فونت ایران نستعلیق برای یکی از کارهام استفاده کنم. ضمن اینکه ابدا قصد نداشتم که فونت رو به تمم الحاق کنم. نتیجتا تصمیم گرفتم که صرفا فونتش رو ایران نستعلیق بذارم. فونت ایران نستعلیق فونتیه که مثلا سایز 24 اون تازه اندازه 12 فونت تاهوماست. لذا ریسک بزرگی بود که بخوام فونت رو بذارم ایران نستعلیق و سایز رو متناسب با اون بذارم بخاطر اینکه کافی بود یکی از بازدید کنندگان این فونترو نداشته باشه که باعث میشه صحنه دلخراشی رو ببینه!
سوال من اینه که چطور میشه برای فونت یک قسمت چند فونت با ویژگی های متفاوت بذاریم. یعنی اگر ایران نستعلیق رو داشت با سایز 24 و اگر نداشت تاهوما یا هر فونت دیگه با سایز 12 فونت بعدی 14 و ... .
بطور کلی میشه این تفکیک ویژگی های فونت رو مشخص کرد؟
در بررسی های بیشتر به این صفحه (http://www.peachpit.com/articles/article.aspx?p=603927&seqNum=7) برخوردم. مثلا در این قسمت:
font: 24px/12px irannastaliq
یعنی اگر ایران نستعلیق رو داشت با سایز 24 و ارتفاع خط 12 قرار بده. و اگر نداشت از همون ویژگی های قبلی تبعیت میکنه. این بخشی از خواسته منه.
در حالت کلی به چه شکله؟

maktoom
چهارشنبه 05 تیر 1392, 17:08 عصر
آیا میشه چیزی نوشت که بگه اگر ایران نستعلیق رو داشت با فونت 20 بیاره اگر نداشت فونت بی نازنین رو با 18 بیاره اگر اینم نداشت فونت بی میترا رو با 14 بیاره اگر اینم نداشت از خود دیفالت استفاده کنه؟

qartalonline
چهارشنبه 05 تیر 1392, 17:16 عصر
آیا میشه چیزی نوشت که بگه اگر ایران نستعلیق رو داشت با فونت 20 بیاره اگر نداشت فونت بی نازنین رو با 18 بیاره اگر اینم نداشت فونت بی میترا رو با 14 بیاره اگر اینم نداشت از خود دیفالت استفاده کنه؟

فک نکم چنین چیزی امکان داشته باشه . شما هر فونت سفارشی که استفاده میکنی بهتره اونو آپلود کنی سپس استفاده کنی.

سعید کشاورز
چهارشنبه 05 تیر 1392, 17:24 عصر
فک نکم چنین چیزی امکان داشته باشه . شما هر فونت سفارشی که استفاده میکنی بهتره اونو آپلود کنی سپس استفاده کنی.

حجم ایران نستلیق زیاده.... 1.5mb میشه

mehbod.rayaneh
چهارشنبه 05 تیر 1392, 21:37 عصر
سلام
تنها راهش استفاده از جیکوئری میباشد!
1 همچین چیزی تو جیکوئری بود : detect if a font is installed چک میکرد ک فونت فلان رو سیستم طرف هست یا ن! اگه بود ک ازش استفاده میکرد! و اگه نبود از 1 فونت دیگه استفاده میکرد!
بگردید! احتمالا با سرچ همون چیزی ک نوشتم گیرتون میاد! (البته اگه اسپلشو درس نوشته باشم! :لبخند:)

maktoom
پنج شنبه 06 تیر 1392, 10:40 صبح
اینجا (http://stackoverflow.com/questions/15790564/using-javascript-to-detect-if-font-is-installed-then-serve-different-css-if-it) رو پیدا کردم. این رو داریم:

var detective = new Detector();
if (!detective.detect('Courier')){
var s = document.createElement('link');
s.rel = 'stylesheet';
s.type = 'text/css';
s.media = 'all';
s.href = '/link/to/alternative/stylesheet.css';
document.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(s);
}

که میتونید یه true یا false هم برگردونه تا بتونیم درمورد فونت تصمیم گیری کنیم.
اینم یه نمونه دیگش:
<script type="text/javascript">
window.onload = function() {
var detective = new Detector();
if (!detective.detect('Meat')){
var url = 'link/to/style.css'
if(document.createStyleSheet) {
try { document.createStyleSheet(url);
} catch (e) { } }
else {
var css; css = document.createElement('link');
css.rel = 'stylesheet';
css.type = 'text/css';
css.media = "all";
css.href = url;
document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(css);
}
}
};
</script>

اینجا (http://remysharp.com/2008/07/08/how-to-detect-if-a-font-is-installed-only-using-javascript/)هم اومده با جی کوئری اینکارو کرده.
کسی توی css3 به چیزی که به این موضوع کمکی بکنه برنخورده؟