PDA

View Full Version : اضافه کردن "ویرایش" به بخش"گفتگوی عمومی کامپیوتر و فناوری اطلاعات"

darknes666
چهارشنبه 05 تیر 1392, 15:37 عصر
سلام خدمت همه ی دوستان و اساتید.
میخواستم بدونم چرا ویرایش بخش "گفتگوی عمومی کامپیوتر و فناوری اطلاعات" رو درست نمیکنین؟

حمید محمودی
چهارشنبه 05 تیر 1392, 20:46 عصر
این مسئله چندین بار گفته شده و بی پاسخ مونده؛ همه با هم، برای تعجیل در فعال شدن دوبارهء بخش مربوطه، دستی به آسمان بر خواهیم داشت؛ شاید این جمعه Enable شود شاید :لبخند:

diamond-program
پنج شنبه 06 تیر 1392, 17:27 عصر
دوستان به نظر شما چرا اینجوریه دلیل موجهی وجود نداره

UfnCod3r
پنج شنبه 06 تیر 1392, 19:17 عصر
فکر کنم گفتن :متفکر:
داستان از اینجا چروع می شه که یکی امده بود درمورد سرعت اینترنت ی چی گفته بود بعد چهار نفر هم انتقاد کردن و سایت تا چند روزی فـ یـ لـ تـ ر شده بود :قهقهه:

حمید محمودی
پنج شنبه 06 تیر 1392, 19:52 عصر
دوستان به نظر شما چرا اینجوریه دلیل موجهی وجود نداره
هیچی قضیه از اینجا شروع میشه که مدت هاست دیده شده که به خیلی از تاپیک ها و درخواست ها پاسخ منفی یا مثبت داده نمیشه (حالا اینکه اونکارو انجام میدند یا نمیدند و یا چه زمانی انجام میدند به کنار)؛ و لذا کاربر ها هم از راه هایی نظیر دعاخوانی، راز و نیاز و استفاده از علوم ماورایی برای امید به رسیدن به پاسخ هایشان در این بخش از فروم، رو اوردند. اگر کسی خبره هست در این زمینه یه سری ادعیه خاص ذکر کنه که با هم بصورت مستمر ذکر کنیم بلکه اثر بخش بود :لبخند:

فکر کنم گفتن
داستان از اینجا چروع می شه که یکی امده بود درمورد سرعت اینترنت ی چی گفته بود بعد چهار نفر هم انتقاد کردن و سایت تا چند روزی فـ یـ لـ تـ ر شده بود

اون مال بخش اخبار بود، نه بخش گفتگوی عمومی!

hamidhws
شنبه 15 تیر 1392, 15:28 عصر
یعنی واقعا مدیر سایت یا ادمین یا کسی که مسئوله این تاپیک (یا این سری تاپیک ها) رو نمیخونه؟من یه مدت پیش یه تاپیک شبیه همین باز کردم اما جوابی ندادید! چرا اخه یه جواب نمیدید؟دلیل اینکه ویرایش فعال نمیشه چیه؟فنی هست یا عشقی؟ :|

darknes666
یک شنبه 16 تیر 1392, 22:46 عصر
پس چرا کسی جواب نمیده ؟!!!!!!
:متفکر:

darknes666
چهارشنبه 23 مرداد 1392, 01:16 صبح
همچنان منتظر جواب :متفکر: