ورود

View Full Version : دستمزد ،مدیر پروژه -تحلیلگر ارشد پروژه - تحلیلگر پروژه- کد نویس ارشد-کد نویس چقدره؟

Sal_64
چهارشنبه 05 تیر 1392, 16:13 عصر
سلام
دستمزد (نفر ساعت) هر کدوم از این افراد چقدره؟
مدیر پرژه
تحلیلگر ارشد
تحلیلگر
کد نویس ارشد
کد نویس

آیا نرج مصوبی وجود داره یا بر اساس نوع پروژه و سفارش دهنده متغیره؟؟

مثلا برای طراجی وب سایت به زبون( #asp.net ( c و sql با تقریبا 20 فرم ،با امنیت بالا جهت ورود اطلاعات و دیدن گزارشات و .... چقد باید دستمزد تعیین کرد؟

kahrizak
چهارشنبه 03 مهر 1392, 14:37 عصر
هه هه چه سوال جالبی
شما میدونی دست مزد من (به عنوان هر مورد ذکر شده ) چقدره؟؟

rexi1r
جمعه 10 آبان 1392, 19:09 عصر
من خواهش میکنم خواهش میکنم تمام جامعه برنامه نویسی تلاش کنن و هزینه های پروژه های نرم افزاری رو افزایش بدن از مدیران و مسئولان عزیز سایت خواهش میکنم به یه هزینه پاییه ایی برای برنامه نویسی برسن.الان واقعا به اندازه دستمزد یک کارگر معمولی قیمت پروژه ها رو تعیین می کنن.الان یه پیمانکار عمران بابت 1 روز کار دیگه حداقل 1 میلیون میگیره در حالی که ما واسه یه پروژه 20 روزه 1 میلیون میگیریم.ممنون

m.hamidreza
یک شنبه 12 آبان 1392, 14:45 عصر
متاسفانه صنعت نرم افزار در ایران متولی نداره و نبود کپی رایت هم مساله رو تشدید می کنه. البته حرفه ای ها درآمدشون بد نیست ولی مهم اینه که شما تا حرفه ای شدن بتونی دوام بیاری. بله موافقم شرایط بازار انقدر بد شده که مشتری نمیدونه به کی اعتماد کنه...
موفق باشید.

rexi1r
یک شنبه 12 آبان 1392, 16:20 عصر
خب به یه همت ملی نیاز داره تا بتونیم این مشکلو حل کنیم.اساتید این کار باید بیان وسط.حداقل یه پایه ای چیزی بذارن.