ورود

View Full Version : نظرات شما در مورد گرافیک برنامه خودم !

alipoor2009
جمعه 07 تیر 1392, 02:08 صبح
اگه دوستان نظرات خودشون رو درباره گرافیک برنامه ای که دارم می نويسم بدن ممنون می شم
البته این 0/7 کل پروژه است ؟
قیمت این پروژه 4 میلیون می باشد .

m.4.r.m
جمعه 07 تیر 1392, 11:29 صبح
خوبه بد نبود اما 4 میلیون ؟:متعجب: میشه توضیح بدی برنامت چیکار می کنه که انقدر پولشه ؟ یه برنامه ساده مدیریت اتحادیه اصناف که بیشتر نیست هست ؟

matrix-program
جمعه 07 تیر 1392, 11:39 صبح
خوبه بد نبود اما 4 میلیون ؟:متعجب: میشه توضیح بدی برنامت چیکار می کنه که انقدر پولشه ؟ یه برنامه ساده مدیریت اتحادیه اصناف که بیشتر نیست هست ؟
واقعا قیمت زیادیه؟؟؟؟؟من فک میکردم استانداردش اینقدره:متعجب::متعجب:

alipoor2009
جمعه 07 تیر 1392, 14:32 عصر
دوستان من عرض کردن به جزء این تصاویر 70 ایتم دیگه وجود داره - من کمتر از این اصلا برنامه نمی نویسم - صرف نمی کنه - گرافیک برنامه واقعا زیاد وقت برد - وسواس زیادی دارم تو این مورد.
1 - گرافیک فوق العاده همراه با انیمیشن - ایکون ها دارای انیمیشن است
2- ارسال همزمان اطلاعات به سایت اصناف ایرانیان
3- سامانه ارسال و دریافت پیامک آنلاین
4- دبیرخانه- اتوماسیون اداری(در حال تکمیل)
5- سیستم جامع حسابداری + چاپ تمامی صورت وضعیت ها همراه با خروجی Excel
5- کد گذاری و فشرده سازی بانک اطلاعاتی و ارسال اتوماتیک به سرور RBT
6- سیستم یادآوری فوق العاده پیشرفته
7- اعلان اخطاریه و ...
8- برنامه تحت شبکه می باشد
و حدود 50 ایتم دیگه که خورده ریزه

mehran901
جمعه 07 تیر 1392, 15:29 عصر
گرافیکش خوبه ، قیمتشم به نظر من میتونستی بیشتر بگی ...

alipoor2009
جمعه 07 تیر 1392, 16:03 عصر
از دوستا خواهش می کنم اگه برنامه های گرافیکی زیبایی دارن بذارن - ایده ها خیلی کمک می کنن

Hoseynseyedan
جمعه 07 تیر 1392, 18:27 عصر
منم با نظر ایشون موافقم!
گرافیک برنامه حرف نداره ولی فک میکنم قیمتش زیاد باشه
البته دوستان توجه داشته باشن که این دوستمون در مورد گرافیک نظر خواستن و نه قیمت!!!

m.4.r.m
جمعه 07 تیر 1392, 23:48 عصر
ببین دوست خوبم گرافیک برنامه همون طوری که گفتم خوبه بدک نیست میتونستی از CodeJock و commandbar استفاده کنی و یه چیز تر و تمیز و شیک در بیاری و این حرف شما که کمتر از این نمي‌صرفه باید بگم بهترین برنامه ها رو مینویسن با قیمت پایین شما برو تو تالار C#‎ یه برنامه اتوماسیون اداری پسره نوشته آیتم هاشو ببینی کفت می بره به اون گفتن 4 میلیون کمه در ضمن این آیتمی هایی که گفتین درسته خوبه ولی پولشو زیاد گفتی من به این برنامه شما به عنوان مشتری میدم 500 تومان شاید بگی نظر قیمت نپرسیدی شایدم بگی ارزش نداره اما 4 میلیون واقعا گرونه من کامپوننت هایی که استفاده کردی رو تو تصاویر دیدم زیاد حرفه ای نبود 4 میلیون رو وقتی می تونی بگیری که تمام OCX ها و فایل های DLL و ... خودت برنامه نویسی کرده باشی در واقع بدون در نظر گرفتن حق کپی رایت دیگران قیمت رو بالا گفتی در هر صورت مشتری خواسته شما هم نوشتی موفق باشی ایشالله به 10 نفر بفروشی 40 میلیون بگیری . یا علی

alipoor2009
شنبه 08 تیر 1392, 00:56 صبح
با این وجود پس همه میان CodeJock و commandbar رو خودشون می سازن ؟؟؟ :متعجب:
من هم برنامه هایی با CodeJock و commandbar درست کردم ولی بدرد اینجا نمی خورد - ولی اتوماسیون دبیرخانه از CodeJock و commandbar استفاده شده - و بعضی از قسمت ها رو نمی شد تصویر بذارم (امنیتی) ، قضاوت اینگونه درست نیست برنامه خیلی از اینکه فکر می کنید هوشمند تره - با توجه به امکانات خیلی کم گفتم اول 5 گفتم تا اینکه به 4 راضی شدم
در واقع من خواستم چند منظور رو برسونم : 1: یا برنامه ننویسید یا ارزون ننویسید 2: می شه با VB و بدون CodeJock و commandbar برنامه های زیبایی نوشت ، 3: دادن ایده به برنامه نویسان
ولی در تعجبم از حرف شما که گفتی 500 بیشتر نمی ارزه ؟؟؟ ببخشید شما به عنوان خریدار ، بچه اصفهان که نیستی ؟؟؟؟ ( مزاح بود دوست عزیزم ناراحت نشی) :قهقهه:
الان یه گرافیست یه لگو طراحی می کنه 300 می گیره من چطوری بیام برنامو که چند هفته طول کشیده 500 بفروشم ؟؟؟

در ضمن اگه لطف کنید و چند کامپوننت حرفه ای معرفی کنید ؟؟

با تشکر از این همه لطفی که به من داری، m.4.r.m عزیز

youngold
شنبه 08 تیر 1392, 02:35 صبح
با توجه به توضیحاتتون بیشتر ازین میتونستید قیمت بزارید
حالا از ارزیابی گرافیک برنامتون به چی میخواید برسید؟ همون قیمت؟
به نظرم با این قیمت بیشتر از این روی ظاهرش کار نکنید دیگه (البته اگر همه ی کار های گرافیکیشو خودتون انجام داده باشین) ، تا همینجاشم برای این پروژه عالیه با این وضع خریدار باید برنامه رو صبح تا شب بشینه نگاه کنه ، مگه خریدار نظر ویژه ای روی ظاهرش داشته؟
به نظرم اینجور لایه کاربری برای برنامه های کاربردی در اون حدی که باید نمیتونه (هر چیزی در عین سادگی سر جای خودش باشه) کارامد باشه به غیر از تصویر اول بقیه از اون حالت کارامدشون خارج شدند (البته بازم خودتون میدونید چجور پروژه ای دارید انجام میدین) به خصوص در تصویر دوم که ضریب خطا در ورود اطلاعات به فرم بیشتره

AbbasVB
شنبه 08 تیر 1392, 11:39 صبح
سلام
برنامه ات خوشگله خوشم اومد
قیمتش هم هرچی عشقت می کشه می تونی بگی برنامه مال خودته براش زحمت کشیدی!!
این قیمت برای ارگان ها و سازمان ها خوبه ولی برای ما ها کاربرای خانگی که به کرک و سریال نامبر و کیجن عادت کردیم خیلی زیاده
موفق باشی!

m.4.r.m
شنبه 08 تیر 1392, 11:47 صبح
راستی یادم رفت بگم می دونی چرا من گفتم 500 می دم ؟ برای اینکه وقتی برنامه رو ازت تحویل میگیرم میگم من گرافیک لازم ندارم ( در این حد ) من می خوام اطلاعات بریزم و اطلاعات بخونم نه اینکه بشینم گرافیک نگاه کنم ( نقد کردن بود دلخور نشی ) گرافیک بیشتر از حد مجاز به نظر من خسته کردن خودتون هست شما نگاه کنید به برنامه های حرفه ای مثل برنامه های حسابداری ، .... بیشتر میان روی داده ها و داده پردازی وقت میزارن نه روی گرافیک می تونستی این کار هارو نکنی به قول دوستمون گفت صفحه اول رو قشنگ ساختی واقعا منم خوشم اومد و چون کار های طراحی انجام میدم واقعا خوشم اومد ایده قشنگی به خرج دادی اما فرم های دیگه بیش از حد خودشون گرافیک دارن . به جای DataGrid از VSflexgrid استفاده کن چون امکانات بیشتری داره و حرفه ای هم هست . سعی کن از کامپوننت هایی استفاده کنی که بعد از 1 سال خطای Trial نده برای من پیش اومده . برنامه رو ساده ساختن بهتر از گرافیک بیش از اندازه است . بازم سلیقه و علاقه مال خود شماست . موفق باشید

youngold
شنبه 08 تیر 1392, 21:37 عصر
کلاً یک قانون رو میگم
هر فرم به نسبت حجم اطلاعاتی که به مغر کاربر وارد میکنه فقط باید به منظور تسریع و تصریح این انتقال اطلاعاتی روی ظاهرش که لایه کاربری محسوب میشه کار بشه نه به عنوان گرافیک یا کار های طراحی
بیشتر ازین نسبت؛ زیاده کاری هست ، کمتر هم کم کاری محسوب میشه
یک مهندس لایه تجاری نرم افزار کسی هست که این حد وسط رو با نهایت هنرش حفظ کنه ، و ناشی ترین شخص کسی هست که هر چی تو دست داره میخواد استفاده بکنه ، یه جورایی باید نسبت محتوای فرم با سطح ارائه اش هماهنگی کافی رو داشته باشه تا کاربر بتونه باهاش ارتباط برقرار کنه (همون قضیه نسبیت همیشگیمونه فکر کنم دست کم هزاران بار توی انجمن مطرح شده)
حتماً الان میگید من راجع به گرافیک برنامه ام نظر خواستم شما دارید راجع به اصول کار میگین، خوب نرم افزار شما زمانی میتونه کارایی داشته باشه که این تناسب ها توش رعایت شده باشه والا ضرر میکنید همکارمون هم گفتن خریدار لطف میکنن میگن من گرافیک نمیخوام)
با آرزوی موفقیت

alipoor2009
شنبه 08 تیر 1392, 23:14 عصر
به همین دلیل است که برنامه های ایرانی هیچ وقت پیشرفت نمی کنه - هیچ کسی نیست که ظاهر برنامه براش مهم نباشه البته ما تمامی خواسته های کاربر رو انجام دادیم و برنامه به قدری هوشمند است که تمامی اطلاعات را قبل از ثبت آنالیز می کنه ( کمتر برنامه ای دیدم این کار رو انجام بده ) - و چه خوبه که به شما بگم که گروهی که من توش کار می کنم - در تمامی قرارداد های خودمون به کاربر می گیم که دوست داره گرافیکی باشه یا ساده !! و همه می گن گرافیکی و یه پول جداگانه ای می گیریم برنامه های شرکت پرنیان در زمینه گرافیک زبان زد هست
در ضمن تمامی کامپوننت ها توسط تیم فعال ما بررسی و کرک شده اند و هیچ گونه مشکلی نداره
دوستان باید بگم لطفا در مورد گرافیک نظر بدن لازم نیست فنی بحث کنن --- > اول موضوع تاپیک رو نگاه کنین بعد نظر بدین :لبخندساده:

alipoor2009
یک شنبه 09 تیر 1392, 04:22 صبح
ایده ها خیلی مهم هستند و نمی شه به آسانی ازشون گذشت !!! مثلا شرکت اپل - دلیل پیشرفت اپل ساخت سخت افزار و نرم افزار زیبا است و البته کارآیی عالی ، می ببینید که بهترین شرکت جهان هم شده !
نظرات همه دوستان واسم قابل احترامه !!

SlowCode
یک شنبه 09 تیر 1392, 05:07 صبح
سلام
کلیتش خوبه ولی چیدمانت زیاد خوب نیست!

تصویر اول:
حاشیه عکس پشتیش تیز هست ولی حاشیه عکس پایینی و بقیه گرد هست که تناسبت رو به هم میزنه.
فاصله عنصر ها رو از هم بیشتر کن تا یکم فضای باز باشه تا کاربر یکم نفس بکشه. مثلا گریدت رو یکم بیار پایین تر.
سعی کن عناصری که تو فرم هستن رو به طور vertical , horizontal تنظیم کنی مثلا ابتدا یا انتهای عناصر برابر باشه.

تصویر دوم:
چیدمان تکست باکس ها در ثبت عضو جدید و اطلاعات صنفی اصلا متناسب نیست ولی قسمت اطلاعات تماس خوبه. سعی کن بقیه رو هم مثل این یکی منظم درست کنی.
دکمه هات خیلی گنده هستن! یکم کوچیک تر بشن بهتره و به نظرم بهتره واسه دکمه هات از تم آفیس استفاده نکنی چون هیچ جای برنامت از این تم استفاده نکردی! بهتره از دکمه jcButton استفاده کنی و رنگش رو با رنگ برنامت تنظیم کنی.(ولی دیگه کار از کار گذشته واسه این کار دیره)

تصویر چهارم:
اینجا هم فقط2 مورد هست که یکیش همون چیذمان و فاصله هست،مثلا تکست باکس های سمت چپ رو با لیبلهای بالا رو align rights کن. دکمه ها رو یکم بیار پایین تر.
مورد دوم استفاده از آیکون های یک دست و مناسب هست. مثلا اون آیکون بالایی بدجوری زیبایی برنامت رو لت و پار میکنه. من عاشق آیکون های flat یا تخت هستم شما هم میتونید امتحانشون کنین، برنامه خیلی خوشگل درمیاد.

----------------------------------------
برنامه در کل خوبه و به نظرم قیمتش هم خوبه.
نکته: خودمون نباید خودمون رو بدبخت کنیم، متاسفانه ما vb کارها تصور اشتباهی داریم و بهتره واسه درک بهتر از ارزش کارمون یه سری به برنامه نویسی و طراحی وب و ... بزنیم.

m.4.r.m
یک شنبه 09 تیر 1392, 09:22 صبح
ایده ها خیلی مهم هستند و نمی شه به آسانی ازشون گذشت !!! مثلا شرکت اپل - دلیل پیشرفت اپل ساخت سخت افزار و نرم افزار زیبا است و البته کارآیی عالی ، می ببینید که بهترین شرکت جهان هم شده ! بله مهم هستند چون اونا هم با چندین مشاور مشورت می کنند که بهترین شرکت هستند . ولی شما هر کی هر چی گفت گفتین در فلان مورد نظر بدین و فلان کنید . پس هیچ وقت بهترین تیم برنامه نویس انتقاد رو انهدام فرض نمی کنه

البته ما دخترا همه مون به زیبایی اهمیت می دهیم ولی شما مردا ....دلیل بر این نیست که شما چند تا عکس بک گراند گذاشتین به زيبایی علاقه دارید ما پسرا جاهل نیستیم که ما هم به زیبایی علاقه داریم اما زیبایی رو تو سادگی زیبا فرض می کنیم .
یه سوال هم داشتم گفتین برنامه ما هوشمندی زیادی داره میشه بگید هوشمندی منظور در کجاها و در چه موردی استفاده شده ؟

ms-ninja
یک شنبه 09 تیر 1392, 11:32 صبح
این گرافیکش رو با چه برنامه ای انجام دادین؟:متفکر:

alipoor2009
یک شنبه 09 تیر 1392, 11:46 صبح
آره درسته ولی چیدمان و ... رو خودشون گفتم جمع جور باشه - والا همین جوری شم رزولیشن اوردیم پایین وگرنه ... - نکات خوبی گفتی ممنون

hessam2003
یک شنبه 09 تیر 1392, 11:52 صبح
سلام.
گرافیکش خیلی خوبه.
اما واسه تجدید نظر در قیمت برنامه به این تاپیک یک سری بزن.
http://barnamenevis.org/showthread.php?398255-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B5%D9%88%D9%84%DB%8C-%D8%A8%D8%B1-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%98%D9%87-%D9%87%D8%A7

alipoor2009
یک شنبه 09 تیر 1392, 12:02 عصر
هوشمندی برنامه به اینه که تمامی اطلاعات آنالیز می شن مثلا یک نمونه اش اینه که شما نمی تونید هر شماره شناسنامه‌ای وارد کنی ؟ یا هر کد ملی ؟ برنامه یادآوری که خیلی کامله ! تو تنظیمات برنامه یه متن رو می خونید و صداتون آنالیز می شه و بعد شما می تونید تمامی فیلدها را با گفتار پر کنی و فرامین صوتی برنامه !! البته این قسمت رو داریم تو تمامی برنامه هامون فعال می کنیم.

alipoor2009
یک شنبه 09 تیر 1392, 12:28 عصر
گرافیک برنامه با فتو شاپ و CodeJock درست شده

rezaee2
یک شنبه 09 تیر 1392, 13:25 عصر
دوست عزیز فرمهای شما امکانات خوبی داره اما چیدمان و طرح خوبی نداره
مخصوصا برای ساختار اداری

بزرگترین ایرادش هم عدم پیوستگی در طرح های فرم های مختلف هست..

انگار که یه دفتر نقاشی که توی هر صفحه ش یه نقاشی کشیدن...

رنگارنگ کردن فرم و استفاده از آیکن های زیبا به تنهایی ارزشی نداره

مهمترین اصل هماهنگی و وزن هست که توی بعضی از فرمها رعایت نشده..
شما اگر به آخرین ورژن آفیس یا حتی ویژوال استادیو دقت کنید بیشتر متوجه منظورم میشید

موفق باشید

ms-ninja
یک شنبه 09 تیر 1392, 14:17 عصر
من CodeJockدارم ولی این اسکین ها رو اولین باره می بینم :لبخند:

m.4.r.m
یک شنبه 09 تیر 1392, 14:29 عصر
ارزش کار بنده با این حرفا اگه می خواد پایین بیاد بزار بیاد . شما نظر خواستین ما هم نظر دادیم چرا ناراحت میشین ؟ دو پهلویه نبود واضح بیان شد ، خواهرم به اینا نمی گن هوشمندی اینکه با یک ocx آماده کد ملی طرف رو چک کنی که با الگوریتم کد ملی مطابق نباشه ارور بده 100 هزار تومان بیاد رو برنامه اینا پیشفرض های برنامست برنامه شما اینارو نداشته باشه برنامه نیست پس هوشمندی نیست اما در مورد صدا که گفتین آناليز میکنه خوبه این ایده خوبیه می تونه جای خودشو تو برنامه ها پیدا کنه به جای این حرفا ها به من بگو ببینم برنامه شما داده کاوی هم می کنه ؟ می تونه تخمین بزنه در 2 سال آینده تعداد اتحادیه ها کدومشون بیشتر از بقیه می تونه اعضا داشته باشه ؟ می تونه تخمین بزنه اعضای کدوم اتحادیه می تونن تو کسب و کار بازار درصد بیشتری به خودشون رو داشته باشن ؟ اگه اینا رو داری میشه هوشمندی و برنامه خلاقانه
ما برای شرکتمون یه نرم افزار حسابداری خریدیم که ابتدا و انتهای نرم افزار نا محدوده با SQL 2012 و تحت شبکه و .... شد 2 میلیون این چه جوری شد 4 میلیون ؟ از فردا میشینم خونه برنامه مینویسم شما برام بفروش خیلی عالیه اینطوری

saber67
یک شنبه 09 تیر 1392, 14:44 عصر
گرافیک برنامه خوبه و قابل قبوله
(قیمت هم تقریبا خوبه)
فقط در پاسخ دوستانی که میگن ظاهر برنامه اهمیت چندانی نداره و هرچی ساده تر باشه بهتره بگم:
"اکثر افراد نرم افزاری که از نظر زیبایی بهتره رو حتی اگه کمی کندتر باشه به نرم افزار سریع تر اما با ظاهر غیر شکیل ترجیح میدن"
این گفته من به عنوان یه مهندس نرم افزار نیست! گفته راجر پرسمن نویسنده کتاب مهندسی نرم افزاره که من هم تاییدش می کنم!
درسته نرم افزار نباید اونقدر شلوغ باشه که کاربر سردرگم بشه اما طراح نرم افزار باید تمام سعیش رو برای زیباتر کردن برنامش بکنه
و با توجه این عکس ها من اشکال زیادی نمی بینم

فقط چند مورد که دوستان هم اشاره کردن رو دوباره میگم:

1- اینکه حداقل کنترل هایی که از جنس هم هستن باید هم اندازه باشن تا برنامه منظم تر و زیبا تر بشه مثلا تکست باکس ها یا دکمه های کنار هم
2- پنجره ثبت عضو جدید اصلا نظم نداره باید تکست باکس ها به صورت ماتریسی باشن یعنی "دومین آیتم سطر چهارم" با "دومین آیتم سطر اول" تو یه ستون باشن فرقی نداره که یکی مثلا قراره 2 کاراکتر توش باشه ولی اون یکی 20 کاراکتر
3- توی پنجره "چاپ کارت مباشر" هم به نظرم تکس باکس ها رو با توجه به شکل گل منحنی چیدین که اگه مستقیم و توی یه ستون بود زیبا تر بود

و در آخر اسم شهرستان رو لاک گرفتین! اما من می دونم برنامه برای شهرستان قائنات نوشته شده!!!:چشمک:

alipoor2009
یک شنبه 09 تیر 1392, 22:19 عصر
m.4.r.m عزیز ایده خوبی به من دادی ، ممنونم

alipoor2009
یک شنبه 09 تیر 1392, 22:23 عصر
saber67 - ممنونم و خودم قبول دارم خیلی صفحه ثبت نام شلوغه ولی مجبور شدم ، چون گفتن نمی خواد تو چند صفحه باشه و دیگه مجبور شدم اینجوری درست کنم - خودم هم از شلوغی زیاد خوشم نمی یاد
در مورد شهرستان هم مهم نیست چون قرار برنامه واسه همه اتحادیه های شهرستان 3 استان کشور نصب بشه ...

vbhamed
دوشنبه 10 تیر 1392, 16:05 عصر
سلام
alipour2009 عزيز و بقيه دوستان گرامي

بهتر نيست وقتي كسي نظري مي‌خواد محترمانه با هم صحبت كنيم و هم افراد محترمانه نظر بدن هم اون شخص محترمانه پاسخ بده ؟

نظرات دوستان اكثرا درست و خوب هست فقط طرز بيان كمي مشكل داره

alipour2009 عزيز، بچه ها مواردي رو مطرح مي‌كنن از جمله آراستگي كلي فرمها از نظر چيدمان و سايز فونت و ساير اشياء، تناسب داشتن گرافيك فرم ها با هم ديگه، پرهيز از شلوغي و ... كه خب از يك برنامه 4 ميليوني انتظار ميره همه اين موارد رو رعايت كرده باشه

گرافيكي كردن برنامه به معناي بكار بردن هر چه بيشتر المانهاي گرافيكي با رنگهاي زياد نيست، بلكه بايد چيزي باشه كه آدم با ديدنش احساس آرامش كنه، البته گرافيستهاي حرفه اي اين نكات رو خوب مي‌دونن، رنگها رو مي‌شناسن، مي‌دونن كدوم رنگ و طرح با چه چيزهاي ديگه اي همخوني داره

بهتره توي يك فرم نهايتا 3 رنگ بكار برده بشه، البته مي‌تونيد درجات مختلف اين رنگها رو استفاده كنيد ولي نه اينكه در يك فرم بشه 1000 تا رنگ شمرد، البته استثنائاتي مثل نمايش آيكون ها و تصاوير رو هم داريم ولي كليت قضيه اينه كه يكپارچگي داشته باشيم

شما اگر چيدمان اصلي برنامت درست باشه با هر رنگ بندي يي زيبا به نظر ميرسه

تصور كنيد يك پيكان با رنگ سفيد، قرمز، زرد، سبز، آبي و ... و يك بنز با همون رنگ ها
پيكان شايد سفيد بهش بياد ولي فرض كنيد قهوه اي بزنيد !، اما بنز چون استيل طراحيش درسته هر رنگي بهش مياد

برنامه هم همينه، بايد كليت كار رو خوب در بياريد چون رنگها و گرافيك بعد از يه مدت عادي ميشه

اما در مورد بقيه دوستان (البته منظورم با همه نيست)
دوستان عزيز، اين همكارمون با ذوق و شوق برنامش رو نوشته و اومده نظرخواهي كنه براي اينكه كارش بهتر بشه و اشتباهاتش رو اصلاح كنه و بهرحال كلي رو برنامش زحمت كشيده، چه خود برنامه چه گرافيكش، حالا اينكه هركسي بياد يه ايرادي بگيره و اون ايراد رو به نحوي به رخش بكشه كه اين تصور پيش بياد كه شما كارت خوب نيست و طراحي بلد نيستي و ... طوري كه آخرش بخواد پشيمون بشه از اين كه نظري خواسته، مشكلي حل نميشه

همه ما اشتباهاتي تو كارمون داريم (من خودم از همه بيشتر) و سلايقمون هم متفاوته
ولي اگر به همديگه با صميميت و با ديده احترام كمك كنيم همه با هم پيشرفت مي‌كنيم
فكر مي‌كنم اينطوري براي همه بهتر باشه، بازم هرچي نظر جمع باشه

ضمنا يك تاپيك قبلا ايجاد شده بود كه بچه ها نمونه كارهاشون رو گذاشته بودن
http://barnamenevis.org/showthread.php?212379-%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B7%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D9%86%D9%88%D8%B4%D8%AA%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1-%D9%BE%D8%B3%D9%86%D8%AF/page2&highlight=%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%D9%8A%D9%83+%D8 %A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87+vbhamed

alipoor2009
دوشنبه 10 تیر 1392, 17:02 عصر
از نظرات واقعا سازنده شما vbhamed متشکرم --- البته من با m.4.r.m مزاح کردم - فقط از این میترسم که دیگه m.4.r.m جواب سئوالامو نده :گریه:

vbhamed
یک شنبه 16 تیر 1392, 08:55 صبح
سلام
نگران نباشين
m4m عزيز، از بچه هاي فعال انجمن هست و كمك هاي خوبي به همه مي‌كنه

setroyd
یک شنبه 16 تیر 1392, 09:37 صبح
من زیاد پست نمیزنم خیلی وقته دیگه برنامه نویسی به صورت جدی نمیکنم الان هم کار گرافیکی دیدم گفتم یه پست کوچیک برات بزنم اول اینکه تو سعی کن برای خودت activex بنویسی این اولین قدم مجزا شدن از دیگرانه که من خودم اینکارو کردم برای خودم و حداقل ماهی یه activex رو مینویسم و اینکه برنامه نباید زیاد از ocx استفاده بشه سعی کن بتونی برنامه رو سبک بنویسی و اما شما گفتی 4 ملیون خوبه اگه بخرن چون این برنامه ی شما از لحاظ گرافیکی معمولیه من چیز خاصی توش نمیبینم ! من یکی از دوستام توی uni یه برنامه ای رو کمکش کردم برای نوشتن که گرافیکش چند برابر این و زیبا بود ! این هارو میگم چون میدونم میتونی چیز زیباتری طراحی کنی ولی اون اول که بهت activex رو گفتم خوب روش فکر کن یاdll نویسی بزار قالب اماده داشته باشی و یه برنامه ی 30 روزه رو تو یه هفته بزنی من خودم همیشه اینکارو میکنم ! به قول بچها کار اضافیه ! ولی یه بار نوشتم و برای همیشه دارم مطابق با نیاز خودم . به نظر من بعضی وقت ها میتونه ادم از رنگهای زیادی استفاده کنه این میتونه کاربررو گول بزنه حکایت یه قرن که میگن یا میگن 100 سال خوب یه قرن بیشتر تاثیر گزاره ادم باید با فکر کاربرش کار کنه ! بهرحال نظر کوچیک بنده اینه خوب خیلی دوست داشتم کمکت میکردم در این مورد چون از جایی که من یادمه یه نفر تو این سایت دنبال خلاقیت نبود و هرچی کد گرافیکی اینجا بود copy بود یا............ ولی من میگم برای اینکه start قویی زدی قوی هم پیگیر باش . و اینکه خوندم ساده بودن برنامه خوبه ! بله درسته ولی هرچی میتونه شخص باید گرافیک رو بالا ببره من نظرم اینه خوب دقت کنین میگیم GUI پس فرق dos با ویندوز چیه دقت هم کرده باشین تمامی شرکت های غول دنیا رو بردن به گرافیک نرم افزار ولی نظر من رو نرم افزار اینکه سعی کنید از رنگهای روشن توش استفاده نکنید مثلا اگه دقت کرده باشین یا کارتون تو شهرداری باشه من چند سال پیش برای شهرداری تهران یه برنامه نوشتم که از پرسنل و......... رو چک میکرد اون نرم افزار رو من سیاه طارحی کردم ! برعکس برنامه های اداری که همه سفید هستند ! من با رنگهای تیره طراحی کردم و به قدری زیبا شد که خودم هم حال کردم ! این میشه خلاقیت شما هم بدنیست برای خودت دنبال یه طراحی خاص باشی و اینکه من تمام پست هارو کامل نخوندم فقط این رو بنا به گفته های اول وچندتا از دوستان گفتم . و در اخر اینکه شما برنامت رو طراحی کن ولی ازنظر دیگران هم بهره ببر بهرحال همه میدونیم هر آدمی سرشار از نظر و عقیده هست پس همه یه ایرادی میگیرن از برنامت از شلوغی تا .......... ولی من میگم اینا عیب نیت اینا normal هست هر برنامه به یه شکل طراحی میشه قرار نیست همه برنامه ها مثل هم باشن قرار نیست ساده باشن ! پس از نظر کسی استفاده نکن از ایده هاشون استفاده کن.

miladatashin
یک شنبه 16 تیر 1392, 16:46 عصر
سلام و عرض ادب
اول با اجاز‌تون نظرم رو در مورد قیمت پروژه میدم. قیمت با توجه به امکاناتی که فرمودین در صورتی‌ که درست برنامه نویسی بشه و پشتیبانی‌ هم به خوبی‌ انجام بشه‌ کم هم هست
در مورد گرافیک هم پیشنهاد من به شما کمک گرفتن از یک گرافیست هست. شخصی که به فتوشاپ تسلط داشته باشه لزوماً یه گرافیست خوب نیست. بحث گرافیک یه بحث تخصصی هستش و کسی‌ که می‌خواد این کارو انجام بده باید علمش رو داشته باشه
تصویر، رنگها و به طور کلی‌ ظاهر برنام باید بر اساس نوع کاربری برنامه ایجاد بشه، به عنوانه مثل منوهای بازی‌ انگری برد و یک نرم افزار مدیریت دانلود مثل آی دی ام یک شکل نیست
استفاده از رنگ‌های روشن و ظاهر ساده نرم‌افزار به علت عدم خلاقیت طراحش نیست بلکه مباحث روانشناسی رنگ و اصول گرافیک هست که باید رعایت بشه
من مطمئنم شما تسلط به فتوشاپ دارین ولی‌ تجربه کافی‌ و علمی‌ در اینباره ندارین (البته طبیعی‌ هم هست چون برنامه‌نویس هستین). در صورتی‌ که نمی‌تونید از گرافیست حرفه‌ای کمک بگیرین از نرم‌افزارهای مشابه که قوی طراحی شدن ایده بگیرید
من گرافیک نرم‌افزار حسابداری محک رو میپسندم، اگه امکانش رو داشتین فرم هاش رو ببینید

در تصاویری که از فرم‌های برنامه گذاشتین من یک سری مواردی که اصول گرافیک و روانشناسی‌ رعایت نشده اشاره می‌کنم
به هیچ وجه یکپارچگی تو فرم‌های برنامه وجود نداره
استفاده از فونتهای فانتزی یا مورب و یا افقی در تیترها باعث عدم اعتماد کاربر و تزلزل می‌شه
وجود آبجکتهای زیاد در فرم و همچنین چیدمان نامرتب آبجکت‌ها باعث گیج کردن کاربر و ایجاد ترس می‌شه (پیشنهاد من اینه که از تب استفاده کنید و یا اطلاعات رو در چند مرحله دریافت کنید و صد البته فیلدها چیدمان مرتب داشته باشند)
رنگ متنها در صفحه باید مکمل رنگ بک‌گراند باشه ولی‌ شما در فرم آمارساز از رنگ سبز برای متن تیتر خود استفاده کردین در صورتی‌ که رنگ بک‌گراند آبی هست و متمم اون رنگ هست که هم باعث سخت خونده شدن متن می‌شه و هم چشم رو اذیت می‌کنه
استفاده نابجا از تصاویر: به عنوان مثال در فرم چاپ کارت عکس اون گل فقط باعث شده فیلدهای شما چیدمانش رو از دست بده، بهتره از تصویر مربوط استفاده کنید
در نهایت به نظر من کارتون رو درست و حرفه‌ای انجام بدین و حرفه‌ای هم پول بگیرید، اگه کسی‌ حاضر نشد خوب پول بده و یا گرافیک واسش مهم نبود، قبول نکنید اجازه بدین افرادی که با ۵۰۰ تومن انجام میدم، انجام بدن. مطمئن باشید هیچ وقت بی‌ کار نمیمونید
موفق باشید

kazem235
یک شنبه 16 تیر 1392, 23:11 عصر
سلام
من از گرافیک برنامه ات خوشم اومد،اما طبق حرفهای دوستان یکسری مشکلات کوچیک داره:
1) چیدمانه که همه در موردش صحبت کردند.
2) فونت تیتر اطلاعات تماس و اطلاعات صنفی اصلا جالب نیست.
3) button ها خیلی بزرگ هستند.
4) پس زمینه فرم برنامه جامع اصناف و چاپ کارت مباشر خیلی بی ربط اند که میتونن بهتر بشن. با عکس های که میتونند بیشتر مرتبط باشن جایگزین کنید.
5) فرم چاپ کارت مباشر هم button ها خیلی بزرگ هستن و button انصراف و خروج به انصراف تنها تغیر پیدا کنه خیلی بهتره.
6) جستجوی پیشرفته داده رو به جستجوی پیشرفته اطلاعات تغییر بدی فکر کنم بهتر باشه.دوباره مشکل فونت(اطلاعات فردی و...).جستجو تمام فیلد ها رو به جستجوی کل یا یه چیز تو همین مایه ها تغیر بدی فکر کنم بهتر باشه چون برای کسی کی که زیاد درمورد فیلد و همچنین داده(جستجوی داده ها) اطلاعات نداره فکر کنم بی معنی باشه.
در کل این نظرات من بود نسبت به برنامه ات.امیدوارم انتقاد پذیر باشید.

alipoor2009
یک شنبه 16 تیر 1392, 23:37 عصر
سلام مجدد به تمامی بابا بزرگ های سایت ! و ارادت خدمت شما سروران عزیز - واقعا پست های آخر خیلی تخصصی و خوب پرداخته شد و من منتظر همچنین نقد هایی بودم - و می دونم خیلی اذیت شدید و وقت گذاشتین برای خوندن و نوشتن، واقعا از همه تون سپاس گذارم ! و قانون دنیا اینه که هر کسی یه بالا دست داره و من هم کارم رو در حد پیشرفته آماده نکردم که یکی از دلایلشم نبود اطلاعات کافی در رابطه با رنگ و ... بود و فقط به قول آشنایان و دوستان یه خورده سلیقه دارم که فکر می کنم اینجوری هم نباشه و البته خیلی واسه این برنامه محدودیت داشتم،امیدوارم منو یکم درک کنید ، ولی در هر صورت خیلی استفاده کردیم !
از دوستان عزیز یه خواهشی دارم می شه سورس نمونه کارهای زیبای Codejock رو اینجا قرار بدین یا هم واسم پیام خصوصی بدین چون تجربه پدر علمه و من هم فقط درس خوندم یعنی تو دانشگاه ما جزء درس خوندن به کار دیگری نمی رسی و خیلی تجربه ندارم - لذا دوست دارم تو این زمینه یار و یاور من باشید و چه خوب گفتند بزرگان ما که : پیشرفت در زندگی در سه چیز است : 1- کمک به دیگران 2- اخلاق خوش 3- احترام به پدر و مادر به امید اینکه همه ما این سه نکته اخلاقی رو داشته باشیم
با سپاس :تشویق:

kitcat_m18
دوشنبه 17 تیر 1392, 17:33 عصر
سلام سرکار خانوم علیپور
با اجازتون چند تا انتقاد می کنم:
1- هارمونی رنگ از نظر روانشناسی مقداری تضاد دارد (البته در بعضی جزئیات و اشیاء)
2- استفاده از خواص فونت ( Bold, Size And ...) به خوبی در کپشن ها و سر تیتر ها استفاده نشده است.
3- چینش H و V شما رو اصلا قبول ندارم.
4- ایده های خوبی ندارین و دارین تکراری کار می کنین مثلا در قسمت ثبت عضو جدید می تونستین به جای اینهمه شلوغ کاری از یه تب استریپ 3 قسمتی استفاده کنین و حتی بهش با کلید قبلی و بعدی جلوه ویزاردی بدین
6- در فرم ثبت عضو جدید آیکون فریم های اطلاعات تماس و اطلاعات صنفی هیچ ربطی به موضوع نداشته باشن
در کل بیشترین ایراد رو رو Disign و چینش کنترل هاتون می تونم ببینم، بقیه انتقاد ها می تونه جنبه سلیقه ای و شخصی داشته باشه

مواردی که عرض کردم به چشمم اومد و حوصله نداشتم درست و حسابی نگاه کنم.
در کل زیبا بود اما نه چندان حرفه ای، از لجاظ عقل مردم تو چشمشونه جواب میده اما اگه از لحاظ حرفه ای انتقاد کنم زیاد جالب در نیومده
چند تا پروژه با بابا بزرگ ها کار کنی می تونی اینارو هم اصلاح کنی :چشمک:
موفق باشی :لبخندساده:

m.4.r.m
دوشنبه 17 تیر 1392, 18:18 عصر
چند تا پروژه با بابا بزرگ ها کار کنی می تونی اینارو هم اصلاح کنی

راس میگه یکم زیاد کار کنی یاد میگیری چی کار کنی . :بامزه:
خانم علیپور انشالله پروژه های بعدی بتونیم بیشتر کمکتون کنیم . موفق باشین

it.developer
دوشنبه 17 تیر 1392, 19:17 عصر
دوست عزیز امکاناتت خوبه .

اگه از باب قیمت به نظر بنده کم هم هست. من خودم برنامه ای با همین scale رو به قیمت 18 میلیون تومان انجام دادم. ضمن اینکه بحث پشتیبانی اش هم به صورت مجزا بود و قرار بود به ازاء نصب روی هر کلاینت مبلغ 150 هزار تومان و به ازاء پشتیبانی هر کلاینت سالانه مبلغ 200 هزار تومان.

ای وای بر ارزان فروشان ! متاسفانه فضای برنامه نویسی در ایران داره اسیر ارزان فروشانی میشه که بازار را مورد تخریب قرار دادند. هر چقدر که فکر میکنی لیاقتش را داری و بابتش تلاش صادقانه و دلسوزانه میکنی ، بگیر ولی تو را خدا مشتری سالاری ایجاد نکنید که عاقبت مهندسین نرم افزارمون خوشایند نخواهد بود.

در خصوص گرافیک برنامه ات:

حس زیبا طلبانه ات قابل تحسینه و اینکه سعی کردی از تمامی تجاربت بهره بگیری و المان ها و تصاویر را به شکل خاصی تلفیق بکنی تا تاثیر گذاری خاصی داشته باشه خوبه و قابل احترام ! اما در عین حال چند نکته را بهت یاداور میشم که امیدوارم در کنار تجارب خوبی که در فرم هات دیدم ، این نکات بدردت بخوره :

1.بعضی از المان هات باید کمبوباکس باشه که ظاهرا تکست باکسه : نمونه اش جنسیت و . . .
2.طراحی های صورت گرفته ات اکثرا استاتیک هستند ! نمیگم بده ، خوبه و لی به این فکر بکن که تغییرات ظاهریت در مراحل توسعه پروژه زیاد بشه و من فکر میکنم چون از تصویر ثابتی در بک گراند استفاده می کنی ، کارت در اینده سخت میشه . بهت توصیه میکنم سعی کن به سمت داینامیک کردن فرم هات بری.

3. من به اکثریت دوستان در خصوص شلوغی فرم ها حق میدم . به خودت هم حق میدم که میخوای همه چیز داخلش باشه به سفارش مشتری . اما اگر من بودم از چندتا کنترل جهت categorize کردن قسمت ها استفاده می کردم ، نمونه اش tab control یا چیزی شبیه expander و یا دیگر کنترل ها که میتونی یک فرم یکپارچه اما خلوت داشته باشی. فرم ها باید در عین جامعیت ، روان و ساده باشند.

4. میتونی به محصولات مایکروسافت مراجعه بکنی !!!!! بهترین دیزاینرهای مایکروسافت روی جزء جزء طراحی ها و رنگبندی ها و ..... دقت نظر دارند ! اگه توجه کنی میتونی درک کنی که ایا رنگبندی های خیلی زیادی که به کار بستی خوبه یا بد ! برای نمونه هم میتونی بری سراغ اخرین تم دیزاین برنامه های مایکروسافت توی ویندوز 8

5 . نکات دیگه ای هم هست ولی فعلا وقت ندارم ، بعدا برات میزارم

موفق باشی - کارت خوبه - اما میتونه بهتر هم بشه .

Jarvis
دوشنبه 17 تیر 1392, 20:03 عصر
میخواستم نظری ندم ... ولی چون اصلی ترین تخصص من طراحی GUI هستش .. نظرم رو میدم ... از نظر تخصصی ضعیفه ... به موضوع نمیخوره .. روانشناسی رنگ رعایت نشده ... تعداد رنگ ها زیاده ... یکنواختی رعایت نشده ...
اندازه ی فونت ها ... مواردی که باید رعایت بشه زیاده ...
البته من این موارد که شخص میاد رابط کاربری نرم افزارش رو خودش طراحی میکنه زیاد دیدم و برام تعجب نداره ...
توی خارج یه نفر هست به اسم مهندس طراحی رابط کاربری که با توجه به کاربر نرم افزار - موضوع نرم افزار و خلاصه همه جوانب نرم افزار .. میاد یه رابط کاربری براش طراحی میکنه ... که البته اون شخص در گرافیک تخصص داره
توی ایران متاسفانه به رابط کاربری اهمیت زیادی داده نمیشه و رابط کاربری رو نمیسپرن به متخصص اش ...
برای ایده هم شاید نمونه کار خودم به دردتون بخوره ...
http://barnamenevis.org/showthread.php?388722-%D8%B4%D8%B1%D9%88%D8%B9-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%98%D9%87-%DB%8C-%D8%A2%D9%86%D8%AA%DB%8C-%D9%88%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B3-%D9%85%D8%AA%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-...&p=1750451&viewfull=1#post1750451

اگر بخواید و حوصله داشته باشید میتونم نکات مهم و اصولی یک رابط گرافیکی کاربری خوب رو براتون بگم.

alipoor2009
دوشنبه 17 تیر 1392, 21:25 عصر
از همه نظرات به گرمی استقبال می کنم و دلگرمی خوبیه واسه من

shahryari
سه شنبه 18 تیر 1392, 17:04 عصر
باسلام
من نظر بقیه رو نخوندم اما اونچیزی که در نگاه اول به نظر میرسه چینش صحیح کنترل هاست
در برنامه های تجاری اکثر کاربرها دوست دارند ورودی های که وارد میکنند پشت سرهم بطور منظم باشند چرا که و قتی اینتر را میزنه و میخواد تکست بعدی را پر کنه باید دنبال کرسر بگرده ببینه کدوم تکس فوکوس شده (مثال در تصاویر پست یک قسمت عضو جدید)

من اولین چیزی که (قبل از کدنویسی) یاد گرفتم همین چینش اشیا روی فرم بود
شما میتوانید با کمی دقت همون کنترل ها رو بطور صحیح بچینید
به شکل زیر توجه کنید

106944

تازه یادم نرفته بگم
اون قسمت سرپرست خانواده باید چک باکس باشه که درصورت true بودن تکست مربوط به تعداد تحت تکفل فعال بشه و بجای تکستباکس میتونید از نامریک دراپ داون ! استفاده کنید یا امثالهم

hosein_h
چهارشنبه 19 تیر 1392, 20:00 عصر
سلام
به نظر بنده بيشتر به يك نقاشي شبيه تا برنامه تجاري
البته من خودم هم تازه وي بي رو شروع كردم اما براي شروع بد نبود ازش ايده گرفتم :لبخندساده:

alipoor2009
چهارشنبه 19 تیر 1392, 23:20 عصر
جناب آقای شهریاری ، اگه دقت کنید 2 تا از فیلدها پاک شدن ! بعدش نام و نام خانوادگی نباید یکجا باشه ! ولی درسته خیلی شلوغه ! الحمدالله درست شد ، از اینکه وقت گذاشتید و مرتبش کردید و نکات خوبی رو متذکر شدید خیلی ممنونم و hosein_h عزیز ، البته همچنان برنامه تجاری نیست ، درسته بیش از حد گرافیکی شده و صد البته اگه پست های قبلی رو مطالعه فرموده باشید نکات خیلی خوبی دوستان فرمودند و هدف ایجاد این پست فقط برای ارتقاع سطح گرافیکی برنامه ها می باشد
امیدوارم موفق و پیروز باشید

alipoor2009
چهارشنبه 19 تیر 1392, 23:22 عصر
از دوستان می خوام snapshot های برنامه هاشون رو قرار بدن ! باعث ایده و نوآوری می شه

shahryari
پنج شنبه 20 تیر 1392, 09:46 صبح
با سلام مجدد
شما باید در ابتدا باید شناخت کلی با محیط نرم افزارهای اداری و اتوماسیون داشته باشید (با جستجو در گوگل و لازم نیست به تک تک ادارات برید و نرم افزارشون رو ببینید)
در کل برنامه های اداری و اتوماسیون (به دلیل کارکرد کابرانش با نرم افزارهای مشابه) از محیط گرافیکی ساده و در عین حال شیک و رسمی !! برخوردار هستند
حتی بنده دیده ام در بعضی جاها از اسکین هایی استفاده میکنند که محیط برنامه و فرمها را مشابه فرمهای کلاسیک ویندوز 98 ، تبدیل میکند
در زیر تصاویری از این قبیل برنامه ها و برنامه مشابه پروژه شما ، که از گوگل پیدا کردم، ضمیمه میکنم

http://www.itdev.info/content/uploads/products/eams.jpg

http://www.irbitasoft.com/bita/picsoft/1-1.png

http://www.emtakz.ir/FileForDownload/images/119.png

alipoor2009
جمعه 21 تیر 1392, 08:29 صبح
منظورم تنها برنامه اصناف نبود - کل برنامه ها - بعدشم این برنامه هایی که گذاشتید خیلی سبکش قدیمیه ! مخصوصلا فونتاش ولی خوبیش اینه که جمع و جوره دیگه