ورود

View Full Version : سوال در رابطه با نرم افزار wamp server

darkcms
جمعه 07 تیر 1392, 12:28 عصر
با سلام.
چرا سیستم مدیریت محتوای جوملا (نسخه ی قدیمی تر) در نسخه ی آخر نرم افزار wamp server که می شه از لینک زیر دانلود کرد ارور می ده! و حتی نمیشه جوملا را نصب کرد ولی نسخه ی جدید تر هیچ مشکلی نداره؟
http://sourceforge.net/projects/wampserver/files/WampServer%202/Wampserver%202.4/Wampserver2.4-x86.exe/download
با تشکر!

esafb52
جمعه 07 تیر 1392, 12:39 عصر
با سلام دوست عزیز علت اش اینه که یک سری تنظیمات داره که باید انجام بدین مثلا یه قسمت از فایل php.ini رو اصلاح کنین و ..... بعد درست میشه و خطا نمیده ضمنا در صورت مشکل میتونی از easyphp هم استفاده کنی یا اکزمپ
گوگل کن پیدا میکنی
موفق باشی

darkcms
جمعه 07 تیر 1392, 13:36 عصر
با سلام دوست عزیز علت اش اینه که یک سری تنظیمات داره که باید انجام بدین مثلا یه قسمت از فایل php.ini رو اصلاح کنین و ..... بعد درست میشه و خطا نمیده ضمنا در صورت مشکل میتونی از easyphp هم استفاده کنی یا اکزمپ
گوگل کن پیدا میکنی
موفق باشی
پس میشه بگید برای چی نسخه ی جدید تر جوملا مشکلی نداره؟

FastCode
جمعه 07 تیر 1392, 15:27 عصر
پس میشه بگید برای چی نسخه ی جدید تر جوملا مشکلی نداره؟
برای اینکه احتمالا نسخه های قدیمیتر از امکاناتی استفاده میکنه که به صورت پیشفرض فعال نیستن چون ممکنه در صورت استفاده نا درست باعث به وجود اومدن ضعف امنیتی بشن.
اگر نسخه های برنامه های مورد استفادهتون رو بگید میشه دقیقتر علتش رو توضیح داد.
تنها کلماتی که مشکل شما رو توی نوشتتون توصیف میکنند joomla و wamp هستن.هیچ چیز دیگه ای نگفتین و انتظار دارید ۸ صفحه توضیح دریافت کنید.

amin1softco
جمعه 07 تیر 1392, 16:21 عصر
به نظرم مشکل از حجم دیتابیس است وو... :دی

darkcms
دوشنبه 10 تیر 1392, 11:23 صبح
برای اینکه احتمالا نسخه های قدیمیتر از امکاناتی استفاده میکنه که به صورت پیشفرض فعال نیستن چون ممکنه در صورت استفاده نا درست باعث به وجود اومدن ضعف امنیتی بشن.
اگر نسخه های برنامه های مورد استفادهتون رو بگید میشه دقیقتر علتش رو توضیح داد.
تنها کلماتی که مشکل شما رو توی نوشتتون توصیف میکنند joomla و wamp هستن.هیچ چیز دیگه ای نگفتین و انتظار دارید ۸ صفحه توضیح دریافت کنید.
دوست عزیز فکر کنم توی سایت جوملا فارسی دو نسخه ی مورد نظر را گذاشته باشه! (قدیمی و جدید)
و همچنین نسخه ی ومپ سرور هم که می دونید:
wamp server 2.2
و هم می تونید از لینک زیر دانلودش کنید:
http://www.wampserver.com/en/#download-group
حالا اگه میشه به سوال من جواب کامل بدید!:لبخندساده:

FastCode
دوشنبه 10 تیر 1392, 18:41 عصر
1.من اصلا ویندوز استفاده نمیکنم که نسخه wamp رو بدونم.
2.به جز سایت بانک ملت این سایت تنها سایت فارسی ای هست که من استفاده میکنم.
به جای این بهونه و دلیل ها سوالتون رو در پست اول کامل بنویسید که افراد یشتری بتونن پاسخ بدن.و پاسخشون از روی شانس و حدث و احتمال نباشه.