ورود

View Full Version : خطا در برقراری ارتباط با sql server

radan63
شنبه 20 اسفند 1384, 08:41 صبح
من رشته ی اتصالم را به این صورت دادم: من اسم server را اسمی که در sqlserver است قرار دادم نام سرورم persians\danاست
server=persians\dan;trusted_connection=’true’; database=d:\progrm files\sqlserver\data\mydatabase
و این پیغام را میدهد.
can't open database requested in login d:\progrm files\sqlserver\data\mydatabase
login faled.login failed for user persians\asp.net
نوع sql serverمن 2000 enterprise است و من با windowsxpکار می کنم ممکنه مشکل به خاطر نسخه ی sql server باشه?
وقتی هم می خواهم برای رشته ی اتصال sql از اعتبارسازی خود sql اتفاده کنم باز هم اشکال میگیرد :
.this isn’t a trusted sql connection .login failed for user
لطفا برای هر دو نوع مرا کمک کنید

manager
یک شنبه 21 اسفند 1384, 23:04 عصر
احتمالا در تنظیمات Sql server از integrated security استفاده نمی کنید.(حالت mixed mode)
دوم اینکه یا من خیلی بلد نیستم یا شما !!! تا اونجا که یادم می یاد منظور از data base همون initial catalog هست که نام data base رو در sql server مشخص می کنه نه آدرس فیزیکی آن !!!!

nokhod
دوشنبه 22 اسفند 1384, 18:51 عصر
سلام. جناب آقای manager درت می فرمایند. در قسمت Data Base باید نام بانک را بنویسید.
در ضمن من با این دو تا ConnectionString کار می کنم و مشکلی هم ندارم:(البته به صورت لوکال)

"server=(local) ; data base=Northwind ; user id= ; password="
"server=(local) ; data base=Northwind ; integrated security=true ; trusted_connection=true"

موفق باشید.

PersianAmir
سه شنبه 23 اسفند 1384, 06:37 صبح
به نظر من شما باید کاربر asp.net را در تنظیمات sql server خود اضافه نمایید تا این کاربر اجازه دسترسی به دیتابیس شما را داشته باشد.

مشکل اصلی از security مربوط به sql server شما می باشد که اجازه برقراری ارتباط نمی دهد.