View Full Version : سوال: سوال در مورد انتخاب زیان
miladsi
جمعه 07 تیر 1392, 14:35 عصر
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
دوستان من حدود دو سال هست visualbasic.net کار میکنم
حالا یکی از دوستان تایپیکی تو همین مایه ها زده بود و همه از ویژوال بد گفته بودن البته هم که نه اکثرا بعدش من به ذهنم رسید که حالا که میخوای یک زبونی رو درست حسابی یاد بگیری یک زبون خوب و کامل رو یاد بگیر که تو اکثر موارد بکارت بیاد و بتونی از استفاده کنی اول گفتم که C# یاد بگیرم ولی بعدش به این نتیجه رسیدم که .net هست و باز هم بکار من نمیاد در آخر C++ رو انتخاب کردم که تقریبا همه ازش راضی هستند
( باید بگم روی یک بیس خاص کار نمی کنم و هدف مشخصی فعلا ندارم )
حالا میخواستم بدونم انتخاب خوبی کردم یا نه ؟
بنا بر اینکه تو تابستون بیکارم و دبیرستان هم تعطیله خواستم زبونی برای کامپیوتر و تحت وب و تحت موبایل ( در وحله اول Android و چون خودم آیفون دارم دوس دارم تفریحی برای خودم هم برنامه بزنم )
بحث تحت وب ok هست منتها بحث تحت موبایل من خیلی mono for android رو بیشتر از اکلیپس دوس دارم و تحت C# کد میزنیم و من آشنایی سطحی C# دارم و نصب mono رو درست انجام دادم ولی باز نمیتونم پروژه بسازم حالا نمی دونم چیکار کنم اکلیپس خوبه یا فلش خوبه یا یکی از دوستان گفت با flex میشه رو آندروید و آیفون برنامه زد یا اینکه با اچ تی ام ال روی هردو یا اصلا میخواستم بدونم آیا میشه بروی آندروید هم با c++ برنامه زد مثلا دراگون فایر برای آیفون
خلاصه مطلب : آیا زبان c++ رو انتخاب کردم زبانش خوبه ؟
برای آندروید و آیفون از چی استفاده کنم ( اصلا جاوا بلد نیستم لطفا کسی نگه ایکس کد چون مک ندارم )
خــــــــــــــــــــــــ ـــلـــــــــــــــــــــ ــــــــــــاصـــــــــــ ـــــــــــــــــه خوب هر کدومشون
پیشاپیش مرسی ببخشید اگه خیلی در هم ور هم نوشتم
سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات
omidshaman
جمعه 07 تیر 1392, 16:45 عصر
با توضیحاتی که دادی به نظر نمیرسه c++ زباد به کارت بیاد .
برای اندروید می تونی جاوا یاد بگیری محیط کد نویسیشم که eclipse ه البته (android studio هم 2--3 هفته پیش منتشر شده که متاسفانه هنوز فرصت نکردم تستش کنم)
از این جا هم می تونی sdk ها و eclipse رو دانلود کنی
http://and-roid.ir/Forum/thread148622.html
البته با c++ هم میشه برای اندروید نوشت ولی برای برنامه های معمولی اصلا کار جالبی نیست بیشتر بدرد ساختن بازی یا بعضی برنامه های خیلی خاص می خوره...
paysokhan
جمعه 07 تیر 1392, 16:56 عصر
سلام
در فرصت کوتاه تابستان اگر به یک زبان ساده روی بیاری که بتونی سریعتر یاد بگیری بهتر است
البته منظورم از سریع یعنی در مدت این 3 ماه تا پایان تعطیلات دستت به یه جایی بند بشه و به قول معروف برنامه نویسی را به یه جایی رسونده باشی
چرا از دات نت خوشت نمیاد؟
اتفاقا برای یادگیری خیلی ساده هست.
بنده که رشته تخصصی ام در زمینه علوم انسانی است به راحتی تونستم ویژوال بیسیک رایاد بگیریم و حالا هم دارم سی شارپ رو کار می کنم
خیلی هم از یادگیری ام راضیم.
برای شروع از کتاب سید محمد هاشمیان که درباره اموزش سی شارپ نوشته شروع کن
موفق باشید
brightening-eyes
جمعه 07 تیر 1392, 17:36 عصر
سلام
شما اگه واقعا میخوای برنامه نویسی یاد بگیری برو همون سی پلاس پلاس رو یاد بگیر
حالا چندتا دلیل دارم
اول اینکه میشه رو اندروید باهاش برنامه نوشت
با C++Droid
ولی چون اندروید برا جاوا طراحی شده برا اندروید بهت پیشنهاد میکنم جاوا یاد بگیر
برا کامپیوتر اگه بخوام من بگم اونقدر از دات نت بد میگم که حالت بد بشه
به هر حال دوتا بدی میارم اول اینکه حجم دات نت خیلی زیاده و دوم اینکه حتما باید رو کامپیوتر یوزر نصب باشه حالا اگه بخوای برا خودت بنویسی سرعت برنامه چه با سی شارپ نوشته باشی چه با ویژوال بیسیک شدیدا میاد پایین
مثلا من از یکی از رفیقام یه برنامه گرفتم که با سی شارپ نوشته شده بود و من فقط اون فایل اجراییشو داشتم
اگه بگم چه قدر هنگید خدا میدونه
خوب یه بدی دیگه ای که دات نت داره اینه که شما فقط باید برا ویندوز برنامه بنویسین و اینکه رو لینوکس نمیتونین
اون دات نتی هم که برا لینوکس نوشتن یه چیز شاید یه درصد به دات نت شباهت داشته باشه و دیگه اصلا نمیشه روش حساب کرد
به علاوه اینکه شما رو اندروید اصلا دات نت ندارین که بخواین برنامه بنویسین
همینطور رو آیفون
اصلا براشون نیومده
اما اینکه چرا من میگم سی پلاس پلاس خودش یه بحث خاص داره
برا منی که غیر از ویندوز مجبورم رو هزار و یک سیستم عامل دیگه مثل لینوکس برنامه بنویسم یه آیتم خیلی خوب به حساب میاد
به علاوه شما میتونین از یه عالمه کتابخونه استفاده کنین و یه برنامه بنویسین که حجمش نسبت به دات نت به شدت کمتره
از همه ی اینا گذشته برنامه ای که شما با دات نت مینویسین با کدای دات نت ترکیب میشه واسه همینه که سرعتش میاد پایین
ولی برنامه ای که با سی پلاس پلاس مینویسین اولش به فایل آبجکت درمیاد و بعدش با لایبری لینک میشه و اون قسمتایی که لازم برنامه نیست حذف میشه
اگه بازم دلیل خواستی بگو برات بیارم.
miladsi
جمعه 07 تیر 1392, 18:44 عصر
اون دوستی که گفته بکارم نمیاد چرا بکارم نمیاد ؟
من گفتم ممکنه هر کاری بخوام بکنم ممکنه بخوام خودم سیستم عامل توسعه بدم ممکنه برای ویندوز یا لینوکس برنامه بزنم یا حتی روبوتیک .
من زیاد از اکلیپس و جاوا خوشم نمیاد برای آندروید بازی هم نمی خوام بسازم
کار ساخت برنامه برای آندرویدم 100 درصده
ولی آیفون تفریحیه
گفتم اگه ابزاری مثل Senteza برای آندروید هست میخوام از اون استفاده کنم ( این برنامه برای تبدیل فایل های اچ تی ام ال به برنامه آیفون است )
یا اگه ابزاری مثلا دراگون فایر هست از اون استفاده کنم ( این برنامه برای نوشتن برنامه با زبون C++ برای آیفون است )
یا یک نفر درباره adobe flex یا adobe air for android/ios بهم یک توضیحی بده
اگر نشدم که یکی یه کمکی تو نصب mono for android بده
در ضمن خودم گوشی آندرویدی ندارم در نتیجه استفاده از c4droid منتفی هست
راستی برای c++ چه محیطی خوبه dev c++ خوبه ؟
ممنون
omidshaman
جمعه 07 تیر 1392, 19:27 عصر
اون دوستی که گفته بکارم نمیاد چرا بکارم نمیاد ؟
چون شما داری می گی می خوای برای اندروید برنامه بنویسی و بازی هم نمی خوای بسازی پس انتخاب جاوا برای یاد گیری معقول تره!
من زیاد از اکلیپس و جاوا خوشم نمیاد
این که خوشتون نمیاد به دلیل نداشتن اطلاعاته... مگر نه یادگیری و نوشتن برنامه با جاوا به مراتب ساده تر از c++ ه !
miladsi
جمعه 07 تیر 1392, 19:33 عصر
ببخشید دوست عزیز من فکر کردم در باره کامپیوتر گفتید باز ببخشید
میشه به بقیه سوالام پاسخ بدید ؟
omidshaman
جمعه 07 تیر 1392, 19:53 عصر
راستی برای C++ چه محیطی خوبه dev C++ خوبه ؟
اره بد نیست ولی انتخاب های بهتری مثل visual studio یا Qt و یا حتی code block هم هست
miladsi
جمعه 07 تیر 1392, 21:05 عصر
آخه دوست عزیز تو ویژوال استدیو باز می نویسه دات نت فرمورک رو انتخاب کن
راستی کسی جواب بقیه سوالامو نمیده ؟
سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات
omidshaman
جمعه 07 تیر 1392, 22:30 عصر
یعنی چی مینویسه دات نت فرمورک رو انتخاب کن !?
برای ساخت پروژه C++
file->new -->project->visual C++ ->win32 console application
miladsi
جمعه 07 تیر 1392, 23:33 عصر
توی vs 2012 وقتی داری پروژه ایجاد میکنی و براش اسم انتخاب میکنی یک لیست باکس هست دات نت فرمورک ها رو نمایش میده و از این لیست حتما باید یکی انتخاب شه
لطفا بقیه سوالات رو هم جواب بدید
brightening-eyes
شنبه 08 تیر 1392, 09:55 صبح
ببین من بهت code::blocks رو برا آید پیشنهاد میکنم
ولی اگه کامپایلر میخوای داستان داره که من بهت MinGW رو پیشنهاد میکنم
چون هم باهاش میتونی مولتی پلتفورم برنامه بنویسی هم با wxSmith میتونی دیزاین کنی
که سی رو خیلی آسونتر میکنه
در ضمن سی پلاس پلاس 11 رو هم خیلی خوب ساپورت میکنه
خیلی بهتر از اون کامپایلر مایکروسافت ام اس وی سی
همینطور اپن سورسه
و تحت GPL گسترشش میدن
هم MinGW رو و هم Code::Blocks رو
شاد باشید.
miladsi
شنبه 08 تیر 1392, 10:55 صبح
ممنون از راهنمایتاتون
مهرداد صفا
شنبه 08 تیر 1392, 13:31 عصر
با سلام.
با توجه به مطالبی که گفتید به نظر من گزینه مناسب C++ است.
خیلی از سیستم عاملها با این زبان نوشته شده و به عنوان زبان اول و اصلی برای برنامه نویسی در اکثر پلتفرمها در نظر گرفته می شود و تقریبا کمتر کاری است که با این زبان انجام شدنی نباشد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.