View Full Version : برگردوندن اطلاعات
احمد آقا
شنبه 20 اسفند 1384, 09:49 صبح
سلام
من یه سرور رو نصب کردم که نسخه ازمایشی بوده و حالا وقتش تموم شده برای برگردوندن دیتا بیسام چیکار کنم؟
در ضمن نسخه اورژینال رو از کجا بیارم؟
ممنون
Inspiration
شنبه 20 اسفند 1384, 10:33 صبح
نسخه آزمایشی چی تموم شده؟؟ SQL SERVER ؟؟
M.kavyani
شنبه 20 اسفند 1384, 10:50 صبح
سلام
من یه سرور رو نصب کردم که نسخه ازمایشی بوده و حالا وقتش تموم شده برای برگردوندن دیتا بیسام چیکار کنم؟
در ضمن نسخه اورژینال رو از کجا بیارم؟
ممنون
چه ورژنی چه ویرایشی؟ مگه سی دی فروش ها نداردند؟؟؟؟؟:متفکر:
Inspiration
شنبه 20 اسفند 1384, 11:06 صبح
اگر SQL Server ت Expired شده ( که من نمی دونم این نسخه رو از کجا اوردی!!!) نسخه جدید نصب کن. فایلهای DataBase هات رو می تونی با sp_attach_db به یک DB جدید در SQL Server جدیدت وصل کنی
M.kavyani
شنبه 20 اسفند 1384, 14:12 عصر
میتونی از منو و ویزارد Attach هم استفاده کنی.
احمد آقا
یک شنبه 21 اسفند 1384, 08:47 صبح
با تشکر از همه
من این sql رو که 2000 هست رو از روی یه سیدی یه کتاب نصب کردم و حالا دیگه کار نمیکنه و توی لاگ فایلاش نوشته evaluation priod expired
Inspiration
یک شنبه 21 اسفند 1384, 12:22 عصر
شما کافیه فایلهای mdf & ldf تونو داشته باشین و بعد از نصب نسخه صحیح sql این فایلها رو attach کنین
مرسی از تکرار جواب !!!
M.kavyani
یک شنبه 21 اسفند 1384, 13:37 عصر
ظاهرا" با توجه به تعداد پستهای شما مشخصه که کاربر تازه وارد هستید...
لطفا" از دادن pm و جوابهایی که شخصی هست و ربطی به topic نداره خودداری کنین
خوش باشی
دوست عزیز چه ربطی داره با تازه وارد بودن یا نبودن. شما دارید فقط با تکرار جواب تاپیک رو شلوغ میکنید. وقتی یکی از دوستان جواب دادن دلیل نمیشه که یکی دیگه هم بیاد همونو تکرار کنه. ( در ضمن گول این ستاره ها رو نخور هرگز این ستاره ها دلیل بر بالا بودن علم نخواهد بود).
در پناه حق موفق و کامروا باشید.
Kamyar.Kimiyabeigi
یک شنبه 21 اسفند 1384, 13:52 عصر
دوست عزیز چه ربطی داره با تازه وارد بودن یا نبودن. شما دارید فقط با تکرار جواب تاپیک رو شلوغ میکنید. وقتی یکی از دوستان جواب دادن دلیل نمیشه که یکی دیگه هم بیاد همونو تکرار کنه. ( در ضمن گول این ستاره ها رو نخور هرگز این ستاره ها دلیل بر بالا بودن علم نخواهد بود).
در پناه حق موفق و کامروا باشید.
ظاهرا" از پست شما مشخصه که رنگ ستاره و تعداد پست برای شما خیلی مهمتره.....
من تا الان فکر میکردم که ما میخوایم به هم کمک کنیم تا چیزی یاد بگیریم و لی ظاهرا" این طور نیست..........
از مدیر بخش جناب آقای ثباتی بخاطر این بی ادبیم عذرخواهی میکنم.....
احمد آقا
دوشنبه 22 اسفند 1384, 08:18 صبح
ای بابا حالا ما یه سوالی کردیم "بین علما اختلاف افتاد"!!!!
خوبه که تو امریکا اینطور نیست و گرنه حالا لاید بین متخصصای ای تی جنگ جهانی سوم شروع شده بودو با صفرویک به هم شلیک میکردن!
از نظر ما همه دوستان استادن و خدا خیرشون بده
خدا وکیلی کیه که هر چی بیشتر یاد میگیره احساس نکنه که کمتر میدونه؟؟؟!!!!!
h_baqery
چهارشنبه 24 اسفند 1384, 14:39 عصر
زکات علم آموختن است. من عملا این موضوع رو درک کردم و هر چی یاد دادم ده برابر یاد گرفتم .
احمد آقا مشکل شما حل شد یا نه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.