ورود

View Full Version : masterfilde

davoodmz
شنبه 20 اسفند 1384, 11:06 صبح
با سلام
من از یک ado استفاده می کنم که در آن از masterfilde استفاده شده است حال می خواهم با وارد کردن مستر فیلد مورد نظر در فرم در dbgride که در پایئن فرم است مشخصات فیلد مستر بیاید البته این کار انجام می شود ولی بعد از ذخیره کردن من می خواهم در همان لحظه اطلاعات مربوطه آورده شود.
باتشکر
داود

davoodmz
یک شنبه 28 اسفند 1384, 07:32 صبح
با سلام
لطفاً یکی جواب بده

mzjahromi
یک شنبه 28 اسفند 1384, 08:32 صبح
1-دو تا Table یا Ado Table میذاری و MasterSource دومی رو متصل میکنی به DataSource ی که به Table اول وصله. و MasterField هم میذاری کلید اصلی جدول اول. همین.
2- اگه دومی Query یا AdoQuery باشه باید DataSource اون رو بذاری DataSource ی که به اولی وصله و تو Queryات پارامترها رو همنام فیلدهای کلید اصلی جدول یا کوئری اول بذاری.

Select * From DetailTable Where ID=:ID

اینجا فرض شده که کلید اصلی جدول اول ID هست.

davoodmz
دوشنبه 14 فروردین 1385, 10:02 صبح
آقای جهرمی
با سلام و تبریک سال نو
من این کارهای را انجام دادم
سوالم این است که به محض وارد کردن کد کلید اصلی در جدول اول ، در dbgrid ای که در پائین فرم قرار دارد و با جدول دوم ارتباط دارد اطلاعات آن شخص را همان لحظه بیاورد نه بعد از ذخیره کردن رکورد جدول اول.
با تشکر از شما

mzjahromi
دوشنبه 14 فروردین 1385, 10:18 صبح
این حالت رو دیگه خودتون باید مدیریتش کنید

davoodmz
دوشنبه 14 فروردین 1385, 11:41 صبح
چگونه و در کجای dbedit فیلد مورد نظر و چه دستوری را باید نوشت که آناً اطلاعات همان شخص را بیاورد.
باتشکر

mzjahromi
دوشنبه 14 فروردین 1385, 16:39 عصر
اگر از EDit استفاده کنید میتونید در OnChange و استفاده از خاصیت فیلتر این کار رو انجام بدید.
اگر از EBEdit استفاده میکنید میتونید از OnExist و فیلتر یا Query این کار رو انجام بدید.

davoodmz
سه شنبه 15 فروردین 1385, 09:55 صبح
با سلام
وقتی از مستر فیلد استفاده می کنیم خودش کار فیلتر را انجام می دهد ولی بعد از زدن دکمه ذخیره اطلاعات آن شخص را در dbgride می‌آورد.
در پیوست ملاحظه شود:
من وقتی دکمه جدید را زدم و بعد از ثبت شماره پرسنلی اطلاعات مربوط به آن نفر در گرید پائین فرم نشان داده شود .
البته این کار انجام می شود بعد از ذخیره رکورد.