ورود

View Full Version : مبتدی: راهنمایی درباره طراحی یک سایت برای ورود و تجمیع اطلاعات

taknavaz123
شنبه 08 تیر 1392, 12:47 عصر
با سلام.
سوالم شاید خیلی کلی باشه.دلیلشم عدم آشنایی لازم با مباحث طراحی وب هست.
من در شرکتی کار میکنم که تعدادی شعب زیر مجموعه داره که اون شعب زیر مجموعه باید هر روز اطلاعاتی رو در قالب ارقام و اعداد به شرکت مرکزی ارسال کنند.
برای این موضوع هر کدوم از اون شعب اطلاعات رو در فرم اکسل یکسانی که طراحی شده وارد میکنند و فایل اکسل رو ارسال میکنن.
بعد ما فایلهای اکسل رو کنار هم میزاریم و با استفاده از قابلیت اکسل در یک فایل اکسل دیگه همه اطلاعات رو تجمیع میکنیم.
حالا من میخواستم بدوننم میشه مثلا صفحه وبی طراحی کرد که افراد با رفتن به اون صفحه ابتدا به یک کادر برای ورود username و password برخورد کنن.
بعد از زدن یوزر و پسورد همون فرم اکسلی رو، اینبار در قالب وب ببنین و با زدن گزینه جدید بتونن اطلاعات رو در بخشهای مختلف فرم وارد کنن و بعد در نهایت با گزینه تائید اطلاعات, عملا داده های وارد شدشون ذخیره بشه.
و در قدم نهایی تمام اطلاعات که دریک فرم نهایی تجمیع بشه که مثلا من با ورود username و pass خودم بتونم اون فرم رو ببینم.

یعنی همه اونکاری که در اکسل انجام میشه تحت وب انجام بشه.

میخواستم ببینم برای رسیدن به چنین چیزی چه راهی رو باید رفت؟

بهزاد علی محمدزاده
شنبه 08 تیر 1392, 13:00 عصر
سلام , بله این کار امکان پذیر هست و درستش , همینه . منتهی برای پیاده سازیش باید سازمان شما این و بصورت یه پروژه , بده انجام بدن . فکر نمی کنم شما خودتون بتونید این کار و انجام بدین , نیاز به دانش وب و بانک های اطلاعاتی و کلا طراحی نرم افزار نیاز داره . و اگر دنبال این هستید که نرم افزاری باشه مثل اکسل که بتونید باهاش این کار و ببرید توی وب , همچین چیزی تا اونجا که من می دونم وجود نداره . ( یعنی همچین نرم افزاری نیست که این کار رو برای شما انجام بده , باید این برنامه نویسی بشه . ) مگر اینکه پورتال های سازمان محوری باشه که بشه این قابلت ها رو توش تعریف کرد , و اگر از دوستان همچین چیزی رو احیانا می شناسه معرفی کنه .

omidabedi
شنبه 08 تیر 1392, 14:08 عصر
مهمترین چیز پایگاه داده هست
باید پایگاه داده هارو به هم ربط بدی و تبدیل کنی

taknavaz123
شنبه 08 تیر 1392, 16:03 عصر
سلام , بله این کار امکان پذیر هست و درستش , همینه . منتهی برای پیاده سازیش باید سازمان شما این و بصورت یه پروژه , بده انجام بدن . فکر نمی کنم شما خودتون بتونید این کار و انجام بدین , نیاز به دانش وب و بانک های اطلاعاتی و کلا طراحی نرم افزار نیاز داره . و اگر دنبال این هستید که نرم افزاری باشه مثل اکسل که بتونید باهاش این کار و ببرید توی وب , همچین چیزی تا اونجا که من می دونم وجود نداره . ( یعنی همچین نرم افزاری نیست که این کار رو برای شما انجام بده , باید این برنامه نویسی بشه . ) مگر اینکه پورتال های سازمان محوری باشه که بشه این قابلت ها رو توش تعریف کرد , و اگر از دوستان همچین چیزی رو احیانا می شناسه معرفی کنه .

ممنون از جوابتون.من در زمینه بانک های اطلاعاتی کمی مطالعه و کار کردم (sql server). اما در زمینه طراحی وب و طراحی نرم افزار چیز زیادی نمیدونم.میشه بگید دنبال چه چیزایی باید برم؟

بهزاد علی محمدزاده
شنبه 08 تیر 1392, 20:03 عصر
خواهش می کنم . اگر مصمم هستید که همچین کاری انجام بدین , به هر حال شما باید بدونید که با داده های سازمان سر و کار دارید , من شما رو نمی ترسونم فقط بهتون میگم که جدی باید کار و دنبال کنید و ترجیحا اگر هم تونستید کمک حتما بگیرید . یه مسائلی در طراحی نرم افزار هست که ممکنه شما نتونید پیش بینی کنید و بعدا با مشکل مواجهه بشید . مثلا ممکنه شعبه هایی به زیر مجموعه شرکت اضافه بشن و باید از قبل این و در نظر بگیرید , امکانات تعریف شعبه رو هم به کارتون اضافه کنید . این مسائل دیگه تجربه نیاز داره و من می تونم بهتون بگم که از تکنولوژیکی چه چیزهایی لازم دارید :

اگر با SQL Server آشنا هستید و معمولا بستر های نرم افزاری شما هم مایکروسافتی هست , بهتره با ASP.NET کار بشه . مجموعه های آموزشی هست که من توصیه می کنم برای یادگیری از اونها استفاده کنید , چون وب یه طوری هست که شما باید چندین تکنولوژی و زبان رو براش بدونید .

ASP.NET به همراه زبان برنامه نویسی #C هست . در کنارش HTML,CSS,JavaScript و حالا Ajax , و ... که هر کدام از اینها رو اگر بخواید یادبگیرید زمان طولانی نیاز داره , که متخصصین اینها رو خوب می شناسند اما بهر هر حال وقتی می خوایم همچین راهنمایی به کسی داشته باشیم کارمون سخت میشه و دیگه بعضی پیشنهاد هامون از سر ناچاری هست .

به هر حال ادامه میدم که این مجوعه های آموزشی به اندازه نیاز پروژه های معمولی به این مباحث پرداختند . مثل مجموعه ی آموزشی ایمان عالی , در سایت تیزلرنینگ (http://www.tizlearning.com/) , و مجموعه های مهندس کیانیان هم هست (http://learningterm.com/Default.aspx) .