PDA

View Full Version : مشکل با SQL Server ؟؟؟

mohsen_rem23
شنبه 20 اسفند 1384, 11:40 صبح
سلام دوستان
من برای یروژه دانشگاه که تحت وب می باشد با Java / jsp کار می کنم که صفحات را طراحی کردم مانده وصل شدن به بانک که قرار با SQL کار کنم راستش من تا حالا با SQL کار نکردم دارم از کتاب انتشارات ناقوس می رم جلو

SQL Server 2005 نصب کردم با دوستان دیگر این تالار به این نتیجه رسیدیم که این Edition برای من کاربردی ندارد

سی دی SQL Server 2000 را گرفتم که 4 تا Edition با همه Developer Edition را نصب کردم که از کتاب برم جلو کتاب اولش از Enterprise Managment شروع کرده به توضیح دادن که کارایی که انجام می دم مثل کتاب نمی شه اصلا Connect می زنم Error می گیره

راهنمایی کنید کدام Edition را نصب کنم اگه موقع نصب کار خاصی باید انجام بدم بگید
windows XP Media Center Edition

empoly
شنبه 20 اسفند 1384, 11:49 صبح
دوست عزیز چه error ای می ده ؟

touraj
یک شنبه 21 اسفند 1384, 07:21 صبح
اول باید بانکت رو توی sql بسازی. تمام table ها رو تعریف کنی. query ها رو هم تعریف کن. اگه access بلدی میتونی راحت اونا رو بسازی. کار آسونیه. بعدش باید از پنجره database توی net. (کنار solution explorer) گزینه add new database رو بزنی. بانکت رو احضار میکنه. اونوقت همه چیزش واضحه. میتونی هر فیلدی از هر جدولی که بخوای رو به صورت textbox، combobox، lable و روشهای دیگه روی فرمت نشون بدی.
من خودم از 2000 استفاده می کنم. 2005 یه کم سخته. پیشنهاد من 2000 هستش.
اما کاش به جای java برنامه رو با asp.net مینوشتی. امنیت جاوا خیلی پایینه و راحت هک میشه.
موفق باشی.

mohsen_rem23
یک شنبه 21 اسفند 1384, 07:36 صبح

a conection could not be established to MOHSEN
reason:sql server dose not exist or access denied
connectionopen(connect())i
please verify sql server is runnig and check your sql server registreaton propertise

touraj
یک شنبه 21 اسفند 1384, 07:40 صبح
نوشته شده توسط empoly

a conection could not be established to MOHSEN
reason:sql server dose not exist or access denied
connectionopen(connect())i
please verify sql server is runnig and check your sql server registreaton propertise

خب کاملاً معلومه که مشکل چیه. ببین باید توی sql یه server تعریف کنی. موقع نصب اگه همینجوری پیش بری اسم کامپیوترت رو به عنوان اسم server در نظر میگیره. به جای MOHSEN اسم کامپیوترت رو قرار بده. یا اینکه از Local.... (بقیه اش نمیدونم چی بود) استفاده کن.

touraj
یک شنبه 21 اسفند 1384, 07:41 صبح
یه چیز دیگه. قبل اینکه ok رو بزنی test connection رو حتماً انجام بده. اگه soccess بشه مشکلی نداری