ورود

View Full Version : سوال: dhcp

ghostshadow
یک شنبه 09 تیر 1392, 10:31 صبح
سلام خدمت دوستان
یک دومین 2003 دارم که به سوئیچ وصله و این دومین سرویس dhcp هم داره .
من اینترنت هم توسط یک access point که اون هم به سوئیچ نصب کردم به کاربرها دادم در ap هم میتوانیم dhcp تعریف کنیم .
در این شبکه نباید تمام کاربران دسترسی به اینترنت داشته باشند برای همین من کاربرانی که باید اینترنت داشته باشند را در Reservation , dhcp گذاشتم و از اونجا به این کاربرها آدرس default gateway رو دادم .
حالا سوال من اینه که در این کارخونه می خوان که اگر مثلا کسی به صورت مهمان اومد به اینترنت دسترسی داشته باشه این مهمان چطوری میتونه از dhcp که در access point هست ip بگیره ؟؟؟؟
چون اگر از dhcp سرور بگیره باید هر بار یک نفر باشه که ip که به این مهمان داده شده را داخل reservation قرار بده تا بتونه به اینترنت دسترسی داشته باش
ایشالله که منظورم رو گرفته باشین :لبخندساده:

aram_2
دوشنبه 10 تیر 1392, 09:20 صبح
بیشتر توضیح بدید. محدوده آی پی ها رو بگید.

ghostshadow
سه شنبه 11 تیر 1392, 08:11 صبح
محدوده IP ها از 192.168.1.1 هست تا 192.168.1.70
بزارید یه مثال بزنم در این کارخونه ما سیستم های 192.168.1.1 و 192.168.1.4 و 192.168.1.6 (به طور مثال ) برای اینکه اینترنت بردیم داخل reservation در dhcp و اونجا در داخل defaul gateway شون بهشون ip ap رو دادیم . و باقیه سیستم ها اینترنت ندارند .
حالا یک نفر با لپ تاپ میاد تو کارخونه و می خواد از اینترنت استفاده کنه این لپ تاپ از dhcp سرور ip می گیره ولی چون فقط سیستم هایی که داخل reservation هستند اینترنت دارند این لپ تاپ به اینترنت دسترسی پیدا نمی کنه و یکی باید اونجا ip که به لپ تاپ اختصاص داده شده رو وارد reservation کنه من برای اینکه این مشکل پیش نیاد می خوام هر کس که به صورت مهمان ip خودشو مستقیما از dhcp اکسس پوینت بگیره.
ولی چون dhcp سرور هم هست نمیتونه از ap , آی پی بگیره

aram_2
سه شنبه 11 تیر 1392, 09:22 صبح
بنظرم شما بیا محدودیت رو از د اچ سی پی بردار و محدودیت رو با یه پراکسی حل کن.

ghostshadow
سه شنبه 11 تیر 1392, 15:24 عصر
میشه بیشتر توضیح بدید :لبخندساده:

hraeissi
چهارشنبه 12 تیر 1392, 06:55 صبح
سلام خدمت دوستان
یک دومین 2003 دارم که به سوئیچ وصله و این دومین سرویس dhcp هم داره .
من اینترنت هم توسط یک access point که اون هم به سوئیچ نصب کردم به کاربرها دادم در ap هم میتوانیم dhcp تعریف کنیم .
در این شبکه نباید تمام کاربران دسترسی به اینترنت داشته باشند برای همین من کاربرانی که باید اینترنت داشته باشند را در Reservation , dhcp گذاشتم و از اونجا به این کاربرها آدرس default gateway رو دادم .
حالا سوال من اینه که در این کارخونه می خوان که اگر مثلا کسی به صورت مهمان اومد به اینترنت دسترسی داشته باشه این مهمان چطوری میتونه از dhcp که در access point هست ip بگیره ؟؟؟؟
چون اگر از dhcp سرور بگیره باید هر بار یک نفر باشه که ip که به این مهمان داده شده را داخل reservation قرار بده تا بتونه به اینترنت دسترسی داشته باش
ایشالله که منظورم رو گرفته باشین :لبخندساده:

اگر محدودیت دارید بهترین روش این است که کاربران IP های static داشته باشند و از طریق policy دسترسی به تنظیمات کارت شبکه را برداشته و نیز GW هم برای آنها تنظیم نشود و از آن طرف هم هر کی به شبکه بصورت مهمان متصل گردد میتواند با دریافت اطلاعات از DHCP به اینترنت نیز دسترسی داشته باشد
در کل این روش اشتباه است و محدودیت اینترنتی بایستی در همان GW کنترل شود و افراد مجاز دسترسی داشته باشند .

ghostshadow
چهارشنبه 12 تیر 1392, 08:54 صبح
با تشکر از دوستان که جواب دادن
من راه policy دادن یا راه های دیگه رو برای این کار بلدم .
می خواستم بدونم امکان نداره کاری کنم که کاربری که از طریق ap به شبکه وصل می شه از dhcp خود ap آی پی خودشو بگیره نه از dhcp سرور؟؟
مرسی