ورود

View Full Version : مبتدی: راهنمایی برای شروع QT

A.iman
یک شنبه 09 تیر 1392, 13:17 عصر
سلام دوستان.
من مدتی بود که داشتم c# میخوندم و کار میکردم.
ولی حالا از بعضی از دوستان شنیدم که خیلی خوب نیست! و میگن که کیوت مناسبتره ...
میخاستم بپرسم که QT کتابخانه هاش چطوره ؟ واسه نوشتن یه برنامه همه چیزشو باید از صفر بنویسسی یا مثل c# اماده داره؟ برای کددوم سیستم عامل هستش؟
بازار کارش تو ایران چطوره ؟

iambehnam
یک شنبه 09 تیر 1392, 18:15 عصر
سلام دوستان.سلام علیکم
من مدتی بود که داشتم c# میخوندم و کار میکردم.
ولی حالا از بعضی از دوستان شنیدم که خیلی خوب نیست! و میگن که کیوت مناسبتره ...؟از نظر من درست شنیدید چون هم از لحاظ قدرت و کارایی سی پلاس پلاس (با فریمورک کیوت) از سی شارپ بهتره هم اینکه وابسته به ویندوز و مایکروسافت نیست. خصوصا اینکه مایکروسافت در حال تغییر موضع به سمت اینه که فقط نرم افزار را مجبور باشی از فروشگاهش بخری و سوم اینکه با کیوت از دنیای بسته به متن باز میای
میخاستم بپرسم که QT کتابخانه هاش چطوره ؟ واسه نوشتن یه برنامه همه چیزشو باید از صفر بنویسسی یا مثل c# اماده داره؟ ه کتبخونه‌هاش کامل و جامعه و البته که یه کم کار کردن باهاش سخت تر از سی شارپه چون سی شارپ فقط برای برنامه‌های ساده هست ولی با سی پلاس پلاس شما میتونی از ساده (مثل طراحی فرم در کیوتی دیزاینر و کدینگ در کریتور) گرفته تا سیستمی و کار با سخت افزار و روبات برنامه بسازی.
برای کددوم سیستم عامل هستش؟
بازار کارش تو ایران چطوربرای همه‌ی سیستم عامل‌ها (ویندوز ، لینوکس ، مک و حتی برای اندروید و ...) ولی بازار کارش به خودت مربوطه که چقدر مهارت داشته باشی، اکثر شرکت‌ها در ایران چون خودشون بیسوادن و ... دنبال کسی که حرفه‌ای باشه و سی پلاس پلاس بلد باشه نیستن و بیشتر دنبال کسی مثل خودشونن تا باهم کار کنن و این بسته به خودته که برنامه‌هات کاربردی و مهارتت زیاد باشه.

خوش اومدی و میتونی چند کتاب از sva.ir و فیلم از qtips.ir دانلود کنی.
ببخشید یه مبتدی جواب سؤالاتت را میده ولی من هدفمند و با تحقیق زیاد اومدم سراِغ کیوت

masoud 578
جمعه 14 تیر 1392, 18:35 عصر
سلام علیکماز نظر من درست شنیدید چون هم از لحاظ قدرت و کارایی سی پلاس پلاس (با فریمورک کیوت) از سی شارپ بهتره هم اینکه وابسته به ویندوز و مایکروسافت نیست. خصوصا اینکه مایکروسافت در حال تغییر موضع به سمت اینه که فقط نرم افزار را مجبور باشی از فروشگاهش بخری و سوم اینکه با کیوت از دنیای بسته به متن باز میایکتبخونه‌هاش کامل و جامعه و البته که یه کم کار کردن باهاش سخت تر از سی شارپه چون سی شارپ فقط برای برنامه‌های ساده هست ولی با سی پلاس پلاس شما میتونی از ساده (مثل طراحی فرم در کیوتی دیزاینر و کدینگ در کریتور) گرفته تا سیستمی و کار با سخت افزار و روبات برنامه بسازی.برای همه‌ی سیستم عامل‌ها (ویندوز ، لینوکس ، مک و حتی برای اندروید و ...) ولی بازار کارش به خودت مربوطه که چقدر مهارت داشته باشی، اکثر شرکت‌ها در ایران چون خودشون بیسوادن و ... دنبال کسی که حرفه‌ای باشه و سی پلاس پلاس بلد باشه نیستن و بیشتر دنبال کسی مثل خودشونن تا باهم کار کنن و این بسته به خودته که برنامه‌هات کاربردی و مهارتت زیاد باشه.

خوش اومدی و میتونی چند کتاب از sva.ir و فیلم از qtips.ir دانلود کنی.
ببخشید یه مبتدی جواب سؤالاتت را میده ولی من هدفمند و با تحقیق زیاد اومدم سراِغ کیوت

برای سخت افزار و روبات به چه نحوی؟! این یک کتابخانه کلاس برای طراحی رابط کاربریه و به طور کامل به مباحث نرم افزاری مربوط میشه و تنها ارتباطی که شما با سخت افزار میتونی ازش بگیری در مباحث گرافیکیه.

darknes666
جمعه 14 تیر 1392, 18:56 عصر
در QT هم میشه با سخت افزار ارتباط برقرار کرد.
اینکه میگین c++ QT به این معنی نیست که از استاندارد های c++ استفاده نمیکنه.
QT c++ از استاندارد های c++ استفاده میکنه و میشه اینکارو کرد.

masoud 578
شنبه 15 تیر 1392, 23:52 عصر
در QT هم میشه با سخت افزار ارتباط برقرار کرد.
اینکه میگین c++ QT به این معنی نیست که از استاندارد های c++ استفاده نمیکنه.
QT c++ از استاندارد های c++ استفاده میکنه و میشه اینکارو کرد.

دوست عزیز! برای افزایش تعداد پست ها شاید راه مناسب تری هم وجود داشته باشه! اگر من اشتباه میکنم با دلیل و مدرک و منبع منو قانع کنید. صرف جمله "در QT هم میشه با سخت افزار ارتباط برقرار کرد." کاملا بی ارزشه.
ضمنا زبان به قول خودتون "QT c++ " دیگه چه مدلیه؟! تازه اختراع شده؟! ضمنا Qt نه QT!
موفق باشد!

iambehnam
چهارشنبه 30 مرداد 1392, 19:56 عصر
سلام
* به طرز نوشتن گیر ندید QT/Qt منظور که معلومه
* جاهای دیگه هم از عبارت « Qt c++‎ » استفاده میشه و برای تفکیک از PyQt و ... است.
* برنامه نویسی سیستمی و ارتباط نزدیک با سخت افزارها امر مهمی است که مثلا در سی شارپ خبری از آن نیست. (منظور غیر قابل قیاس بودن است)

بی ربطه ولی سؤالمه: میشه ویرچوال باکس را با دات نت به این تمیزی ساخت؟

حامد مصافی
چهارشنبه 30 مرداد 1392, 21:29 عصر
لطفاً از مسیر اصلی بحث منحرف نشوید!