ورود

View Full Version : سوال: ایجاد یک فیلد آبشاری همرا با شرط در فرم اکسس

سپینود
چهارشنبه 12 تیر 1392, 09:07 صبح
با سلام
مطمئنا در برنامه های انتخاب واحد دیده اید که گزینه ای به نام انتخاب استان محل زندگی هست که وقتی روی آن کلیک می کنی لیستی از استانها نمایان وشما یکی از آنها را انتخاب میکنید.با انتخاب یک استان شما در فیلد بعدی (لیست آبشاری) فقط شهرهای مختص همان استان را میبینید و انتخاب میکنید. من چه طوری میتونم این موضوع رو در فرم اکسسی که ساخته ام ایجاد کنم در واقع لیست آبشاری فیلد مربوط به شهر به انتخاب داده فیلد استان مشروط است .ممنون کمک میکنید در ضمن اگه با جزئیات بگید ممنون میشم چون خیلی حرفه ای نیستم .

mjavadian34
چهارشنبه 12 تیر 1392, 09:52 صبح
سلام دوست عزیز
شما باید یک تیبل داشته باشید شامل فیلدهای استان وشهرستان و برای کومبو باکس استان باید بگید گروپ بای کنه و فیلد استان را نشان بده /و برای کومبو باکس شهرستان یک کوئری بنویسید بگید سلکت کنه شهرستان به شرط اینکه استان در کومبو استان انتخاب شده باشه

سپینود
چهارشنبه 12 تیر 1392, 10:29 صبح
جسارتا میشه یک نمونه ساده برام بزاری یا این تیکه که گفتی سلکت کنه شهرستان را به این که در ایتان کمبو انتخاب شده باشه را با جزئیات بیشتر بگید در کوئری ساختن چه طور باید شرط بزارم منظور با وی بی ایه؟

سپینود
چهارشنبه 12 تیر 1392, 11:05 صبح
ببخشید این فایلش
پسوردشwww.mspsoft.com
مرسی اگه واسم درستش کنید که یه دنیا ممنون میشم

mjavadian34
پنج شنبه 13 تیر 1392, 11:21 صبح
این فایلو تست کنید ببنید حله؟

سپینود
یک شنبه 16 تیر 1392, 07:53 صبح
خیلی ماهید یه دنیا ممنون .

hildar
یک شنبه 23 تیر 1392, 22:24 عصر
سلام من این برنامه رو اجرا می کنم ولی با انتخاب یه استان لیست شهرها نشون داده نمیشه،میشه یه بار دیگه کدتون رو چک بفرمایید.

eali192
چهارشنبه 28 آذر 1397, 08:44 صبح
سلام من یک برنامه کار میکنم که به همین شکل است ولی استان و شهر نیست ولی میتونم از همین برنامه استفاده کنم فقط اسامی رو عوض کنم لطفا این برنامه تست رو کامل کنید چون الان زدم استانها و شهرها توی دو تا کومبو نمیاد

saeedzolla
چهارشنبه 28 آذر 1397, 16:40 عصر
ایجاد یک فیلد آبشاری همرا با شرط در فرم اکسس