View Full Version : سوال: آیا ساخت آموزش جامع جاوا رو شروع کنم؟
TellFa-Team
چهارشنبه 12 تیر 1392, 19:59 عصر
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همگی کاربران
یک آموزشی رو میخوام شروع کنم به درست کردنش میخوام قبلش از بچه ها و متقاضیان سوال کنم ببینم لازم دارن یا خیر؟!
از آنجایی که آموزش جامع جاوا بسیار کمه و منابع فارسی خوب و جالبی برای این زبان برنامه نویسی شیرین نیست تصمیم گرفتم آموزش جامع اون رو به صورت کاملا جامع و مبتدی تا پیشرفته آموزش بدم، تمامی موارد پایه و لازم - موارد پیشرفته - موارد تکمیلی و از همه مهمتر موارد گرافیکی آموزش داده میشه، تا اونجایی هم وقت میشه و عمر اجازه میده بیشتر موارد JavaDoc آموزش داده میشه و هرسری آموزش با حل تمرین میشه تا دوستان بهتر یادبگیرن
تمامی آموزش ها به صورت فیلم با بهترین کیفیت و فارسی میشوند و در محیط های Eclipse - Netbeans آموزش داده میشوند
در این دوره آموزشی J2SE (Java 2 Standard Edition) آموزش داده میشود، بعد از اتمام این آموزش ، آموزش برنامه نویسی اندروید به همین منوال ادامه داده میشود
بعد از آموزش برنامه نویسی های بالا دوره های شی گرایی سی و آی او اس شروع میشوند
ویژگی های این آموزشی :
1) به صورت فیلم با کیفیت عالی و خوانا و فارسی
2) استفاده از مثال های کاربردی برای دورس و برای توضیحات
3) فهرست کامل
4) ارائه آموزش ها در زمان های مشخص
5) جامع و برطرف کننده نیازهای کاربران
6) آموزش مباحث گرافیکی برای ساخت برنامه های فرم دار
7) آموزش بیشتر مباحث JavaDoc
8) ارائه مثال های کاربری و قابل فهم
9) کاملا رایگان !!!
10) و ...
تمامی دوره های فوق به صورت رایگان بوده و ریالی از فردی به ازای آموزش ها دریافت نخواهد شد
توضیحات رو دادم و حالا منتظر نظر شما دوستان عزیز هستم، در صورت رضایتی دوستان آموزش ها رو از آخر این ماه شروع میکنم درست کنم و از 20 مرداد به بعد هم به صورت مرتب و منظم شروع میکنم به قرار دادنشون تا با کمک شما دوستان عزیز پیش بریم و زبان قدرتمند جاوا رو هم کمی در ایران گسترش بدیم
www.TellFa.com (http://barnamenevis.org/www.TellFa.com)
به تشکر از همگی عزیزان :خجالت:
a.seieddokht
جمعه 14 تیر 1392, 10:47 صبح
سلام مهندس کاره خوبی انجام میدید ولی به نظر من 1 جاش اشکال داره اگه تغییرش بدید خوب میشه چون به کسانی که در IDE Netbeans کار میکنند جاوا کار گفته نمیشود و Netbeans کار گفته میشه و محیط خوبی نیست پیشنهاد میکنم از بهترین IDE دنیا استفاده کتید که واقعا حرف نداره من خودم تازه کارم ولی میدونم که Intellij Idea حرف نداره واقعا خوبه
موفق باشید
spiderman200700
جمعه 14 تیر 1392, 11:21 صبح
سلام مهندس کاره خوبی انجام میدید ولی به نظر من 1 جاش اشکال داره اگه تغییرش بدید خوب میشه چون به کسانی که در IDE Netbeans کار میکنند جاوا کار گفته نمیشود و Netbeans کار گفته میشه
چرا جاوا کار گفته نمیشود؟
esmaeilbf
جمعه 14 تیر 1392, 16:50 عصر
نیکی و پرسش!!!
حتی اگر تمیز و با کیفیت باشند آموزش ها حاظریم donate هم کنیم
a.seieddokht
جمعه 14 تیر 1392, 23:25 عصر
این حرف رو از استادم یاد گرفتم و اولش درک نکردم ولی بعد ها با چشم خودم دیدم مثلا تو قسمت swing درسته کارو ساده میکنه ولی نمیزاره تغییر بدی کد رو و مشکلاتی که داره و این که برنامه نویس جاوا باید code بزنه تا ui خوب custom در بیاد من که خودم مبتدی هستم ولی حرف استادمو قبول دارم موفق باشید
spiderman200700
شنبه 15 تیر 1392, 00:56 صبح
نمیزاره؟!
شما دستت بازه. دوست داشتی کد بزن نداشتی آمادشو استفاده کن. و حتی در قسمت custom code کد های آماده هم میتونی به کد ها دسترسی داشته باشی و تغیرشون بدی.
هر کی بخواد میتونه میتونی کاملا کد بزنه و از هیچ ابزار گرافیکی ای در Netbeans استفاده نکنه.
شما اینو قبول نداری؟ :چشمک:
a.seieddokht
شنبه 15 تیر 1392, 01:03 صبح
نمیزاره؟!
شما دستت بازه. دوست داشتی کد بزن نداشتی آمادشو استفاده کن. و حتی در قسمت custom code کد های آماده هم میتونی به کد ها دسترسی داشته باشی و تغیرشون بدی.
هر کی بخواد میتونه میتونی کاملا کد بزنه و از هیچ ابزار گرافیکی ای در Netbeans استفاده نکنه.
شما اینو قبول نداری؟ :چشمک:
چرا این رو قبول دارم ولی من فکر کردم منظورشون اموزش استفاده از ابزار اماده هستش یعنی تنبلی کردن در ساخت ui یعنی بلد نبودن swing و استفاده از ابزار اماده ولی خوب چون از intellij خوشم میاد شاید الکی طرف داری کردم دوست خوب موفق باشید :لبخندساده::لبخندساده::لبخن ساده:
hadi0x7c7
شنبه 15 تیر 1392, 01:13 صبح
به نظر من شما نیاید از ب بسم الله رو بیای توضیح بدی چون اونکه سی رو بلده و یا سی پلاس پلاس رو بلده راحت میتونه خود زبان رو یاد بگیره نظر من اینه که اگه شما بیای Design و طراحی شی گرایی رو توضیح و یاد بدی خیلی بهتره، این طور که معلومه شما آخرش میخوای برسی به برنامه نویسی موبایل و ایفون که به نظر من خیلی خوب نیست و تک بعدی میشه ! اگه میخوای کار اساسی کنی باید باید بیای از طراحی شی گرایی اشتفاده کنی و UML و این صحبت ها و بعد اونا رو تبدیل به کد کنی تا مزیت جاوا معلوم بشه .
TellFa-Team
شنبه 15 تیر 1392, 23:10 عصر
با سلام خدمت دوستان عزیز
ضمن تشکر از دوستان عزیز بابت راهمایی و هم فکری در طرح، نظرات دوستان رو خوندم ممنون میشم بازم راجبش صحبت کنیم و به توافقاتی برسیم و بریم جلو، چون چند تا فکر بهتره از یک فکره و بهتر به ثمره مینشینه
در جواب این دوستمون باید عرض کنم که :
در مورد IDE هم خودم مد نظرم Eclipse بود، چون هم ساده است برای افراد مبتدی و هم منابع خوبی داره و برای جاوا وافعا خوبه، البته Intellij و JDeveloper هم خوبه
spiderman200700
شنبه 15 تیر 1392, 23:16 عصر
البته من خودم بیشتر با eClipse کار میکنم.
ولی فکر میکنم Netbeans برای مبتدی ها ساده تر ه
TellFa-Team
شنبه 15 تیر 1392, 23:35 عصر
البته من خودم بیشتر با eClipse کار میکنم.
ولی فکر میکنم Netbeans برای مبتدی ها ساده تر ه
بله Netbeans خوبه، مخصوصا اینکه قابل لمس و UI خوبی داره برای افراد مبتدی خوبه و جذب میکنه ولی خب در تعریف بعضی کلاس ها با Eclipse فرق میکنه و باید یکسری توضیحات رو داد، اگر در اول اون توضیحات رو بدم شاید کاربران مبتدی که زیاد با بحث کلاس و شی گرایی آشنا نیستن گم کنن موضوع رو
مطمئنا بعد از کمی اموزش روی به netbeans هم خواهیم آورد تا برنامه های خود رو عملی تر کنیم و به دنیای واقعی بیشتر شبیه سازی کنیم
TellFa-Team
چهارشنبه 19 تیر 1392, 18:43 عصر
ممنون از همگی عزیزان بابت نظرات زیباشون
دوستان پیشنهادی برای آموزش دارن؟ نحوه اموزش ، فصول و ...
سرفصل هایی که من خودم تعبیه کردم تا اونجایی که در اینترنت دیدم قریب به اتفاق آموزش داده نشدن یا اگر هم باشه فیلم نیست و فقط رسیدگی به مشکلاتش هست (زبان اصلی) و راهنمایی حل استثناهای آن است!!!
یکسری از دوستان گفتن آموزش های مبتدی رو ندم و از مباحث پیشرفته نظیر شی گرایی و uml شروع کنم، این مباحث واقعا برای افراد تازه کار یا اصلا کسانی که برنامه نویس هستند و با جاوا آشناییت ندارن سنگینه و اصلا قابل فهم نمیشه، نظر خودم این بود کاملا و جامع باشه تا همه قشری ازش استفاده کنند، چه مبتدی و چه پیشرفته ...
حالا نظر شما دوستان چیه؟! مباحث پیشرفته و مدل سازی آموزش داده بشه از مبتدی باشه؟
اگر از مبتدی باشه برای کسانی که میخوان اندروید و برنامه نویسیش رو هم یاد بگیرن خوبه
با تشکر از همگی عزیزان
cups_of_java
چهارشنبه 19 تیر 1392, 19:52 عصر
شما چرا سر فصل هاتون رو نمیزارید ببینیم؟
TellFa-Team
شنبه 23 شهریور 1392, 11:12 صبح
از 3شبنه همین هفته دوره ها شروع میشن
vahid-p
شنبه 23 شهریور 1392, 17:31 عصر
به نظرم یه سر به سایت nardebaan.ir بزنید و اونجا هم آموزش های فراوانی رو داره ارائه میده. هم برای جاوا هم اندروید.
به نظرم اینکه هی بیاییم و از اول آموزش بدیم، هیچ وقت باعث نمیشه برنامه نویسهای حرفه ای رو در جاوا داشته باشیم. چون همه میان از ب بسم الله آموزش میدن. در صورتی که شما میتونید جاوا پیشرفته رو آموزش بدید. مثلا هر کی میخواد بره جاوا مقدماتی رو از سایت های دیگه یاد بگیره، و بعد بیاد جاوا پیشرفته رو از سایت شما یاد بگیره. به نظرم در زمینه Networking ، دیتابیس و هر چیزی که به ذهنتون میاد میشه کارهای بیشتری رو انجام داد. یا مثلا بیایید و Java EE رو آموزش بدید، در بحث وب و...
یا مثلا سایتی که به سوالات پاسخ بده. یا مثلا سوال بپرسن، به صورت آموزشی پاسخ داده بشه. نمیدونم، ولی فکر میکنم مقدماتیش تو اینترنت هست.
esmaeilbf
شنبه 23 شهریور 1392, 19:19 عصر
به نظرم یه سر به سایت nardebaan.ir بزنید و اونجا هم آموزش های فراوانی رو داره ارائه میده. هم برای جاوا هم اندروید.
به نظرم اینکه هی بیاییم و از اول آموزش بدیم، هیچ وقت باعث نمیشه برنامه نویسهای حرفه ای رو در جاوا داشته باشیم. چون همه میان از ب بسم الله آموزش میدن. در صورتی که شما میتونید جاوا پیشرفته رو آموزش بدید. مثلا هر کی میخواد بره جاوا مقدماتی رو از سایت های دیگه یاد بگیره، و بعد بیاد جاوا پیشرفته رو از سایت شما یاد بگیره. به نظرم در زمینه Networking ، دیتابیس و هر چیزی که به ذهنتون میاد میشه کارهای بیشتری رو انجام داد. یا مثلا بیایید و Java EE رو آموزش بدید، در بحث وب و...
یا مثلا سایتی که به سوالات پاسخ بده. یا مثلا سوال بپرسن، به صورت آموزشی پاسخ داده بشه. نمیدونم، ولی فکر میکنم مقدماتیش تو اینترنت هست.
تایید میشه!
آموزش های مقدماتی بیش از حد وجود داره مباحث کمی بالاتر کار با فریمورک ها و... خیلی کمتر هست
sajjad4563
یک شنبه 24 شهریور 1392, 19:21 عصر
عالیه
ولی خواهشا دیگه از صفر شروع نکنین که همه جا پره از کتابا و ویدئوهای آموزشی مبتدی انگلیسی و فارسی.
مثلا مباحثی مثل کاربرد نخ ها در یک برنامه، Networking و ... خوبن!
حتی به نظرم JDBC هم نیازی نیست بذارید، چون همه جا پره!
یکم فریمورک ها رو توضیح بدین که کلا چی هستن و چرا ازشون استفاده میکنیم و اون مهم ترهاش کدومان و آموزش های اونارو بذارید.
ممنونم
vahid-p
یک شنبه 24 شهریور 1392, 20:51 عصر
موضوعات زیادی هست. مثلا من نمیدونم تا چه اندازه هوش مصنوعی و شاید پردازش تصویر با جاوا میشه انجام داد. یا حتی میتونید انجین بازی سازی مثل jMonkeyEngine یا jPCT رو آموزش بدین. حالا شاید بگین این دیگه میشه بازی سازی، ولی حداقل به گفته دوستان فریم ورک ها رو اصولی آموزش بدین خیلی ارزشمنده. چون در سطح ساده اکثرا تو دانشگاه یا جاهای دیگه یاد گرفتن، ولی منبع خوبی در سطح پیشرفته برای جاوا ندارن.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.