ورود

View Full Version : کپی اطلاعات از یک تیبل به تیبل دیگر

محمد مهدي
چهارشنبه 12 تیر 1392, 23:37 عصر
با سلام خدمت دوستان
من چند وقت پیش هم یه تاپیک زده بودم و خواستم تا بهم کمک کنید که چطور میتونم اطلاعاتمو از یک فیلد به فیلد دیگری در تیبل جدید کپی کنم بدونه اینکه دو بار ورود اطلاعات داشته باشم. بطور مثال من در یک فرم اطلاعات کد سندو وارد میکنم حالا میخوام در یک تیبل دیگه با این شرط که مثلا کدهایی که با F شروع میشن بریزه داخل تیبل دیگه جدا از تیبل اول که بشه بعنوان سابقه نگهداری کرد.لطفا کمکم کنید تا حالا کسی بهم راهنمایی نکرده
با تشکر

محمد مهدي
جمعه 14 تیر 1392, 00:38 صبح
با سلام خدمت دوستان
من چند وقت پیش هم یه تاپیک زده بودم و خواستم تا بهم کمک کنید که چطور میتونم اطلاعاتمو از یک فیلد به فیلد دیگری در تیبل جدید کپی کنم بدونه اینکه دو بار ورود اطلاعات داشته باشم. بطور مثال من در یک فرم اطلاعات کد سندو وارد میکنم حالا میخوام در یک تیبل دیگه با این شرط که مثلا کدهایی که با F شروع میشن بریزه داخل تیبل دیگه جدا از تیبل اول که بشه بعنوان سابقه نگهداری کرد.لطفا کمکم کنید تا حالا کسی بهم راهنمایی نکرده
با تشکر
با سلام
لطفا کمک کنید کسی نیست واقعا این مشکلمو حل کنه؟

padide55
جمعه 14 تیر 1392, 19:03 عصر
سلام
موضوع شما مربوط به appendQuery میشه
ضمنا در قسمت criteria در کوئری مربوط به فیلد کدها تایپ نمایید :

like "f"&*

اینجا رو مشاهده بفرمایید

http://www.kouhkanfamily.com/showthread.php?885-آموزش-کاربردی-اکسس-2010-از-مقدماتی-تا-پیشرفته-Access-2010&p=7663&viewfull=1#post7663

محمد مهدي
شنبه 15 تیر 1392, 13:23 عصر
ممنون از راهنماییتون ولی میشه یه نمونه بذارید من نتونستم انجامش بدم
با تشکر

padide55
شنبه 15 تیر 1392, 22:58 عصر
ابتدا جدول خودتون رو ایجاد کنید
سپس کوئری ایجاد کنید که محدوده بک آپ را بشناسه
منظور اینه که کل جدول رو میخواهید یا محدوده خاص مثلا از یک تاریخ تا تاریخ
یک کپی با نام Backup از جدول ایجاد کنید که Autonumber , primery نداشته باشه . چون بک اپ ارور میده
سپس وارد محیط ویرایش کوئری شوید و نوع کوئری رو از نوع append انتخاب کنید .
مشاهده می کنید که خود سیستم میپرسه که رکوردها رو به کدام جدول منتقل کنه
اگر نشد نمونه فایل بگذارید .